Beste vacuüm blender? Een top 3 met ervaringen!

Vind je het heerlijk om thuis een smoothie te drinken? Lukt het je alleen niet om met een normale blender een lekkere smoothie te maken? Dat is goed mogelijk. Als je een echt lekkere en gladde smoothie wilt hebben, zou je hier een vacuüm blender voor moeten gebruiken.

Een vacuüm blender zuigt alle lucht uit de kan van de blender, waardoor de smoothie een stuk gladder wordt. De smoothie krijgt géén schuimlaag, waardoor de smoothie ook langer vers blijft. Dit zijn dus stuk voor stuk belangrijke voordelen van een vacuüm blender.

Een dergelijke blender ziet er overigens wel als een normale blender uit. Spreekt een dergelijke blender je nu al aan? Dan raden wij je aan om dit artikel op je gemakje door te nemen. Hieronder laten wij je namelijk kennismaken met de beste vacuüm blender. Sterker nog; we hebben een complete top 3 voor je samengesteld.

Top 3 beste vacuüm blenders

Voor welke vacuüm blender kun je nou het beste kiezen? Om antwoord op die vraag te geven, zou je je wensen goed op een rijtje moeten zetten. Vervolgens zou je het uitgebreide aanbod aan een strenge keuring moeten onderwerpen. Om je hier een handje bij te helpen, hebben wij alvast een top 3 samengesteld. Als je voor één van onderstaande vacuüm blenders kiest, doe je een verstandige aankoop.

1. Philips Avance HR3756

De beste vacuüm blender van dit moment. Volgens ons is dat de Philips Avance HR3756/00. Deze Philips blender is van een prima kwaliteit, wordt met drinkbekers geleverd en heeft een sublieme werking. Dankzij de sublieme werking blijven de smoothies de gehele dag heerlijk vers.

Sterke motor: 1400 watt

Deze blender heeft een inhoud van 1,8 liter. Het is hierdoor een blender waarmee je ook grotere smoothies kunt produceren. Met dank aan het wattage van 1.400 Watt wordt de smoothie bovendien op een snelle manier geproduceerd. Met dank aan de vacuümfunctie blijft deze smoothie langere tijd heerlijk vers.

Veel vitamine C

Bijkomend voordeel: de vitamine C uit de smoothies blijft tot 8 uur lang bewaard. Als je ’s ochtends een smoothie zet, geniet je hier dus ook in de middag nog van. Al met al een geweldige vacuüm blender.

Voordelen:

 • Smoothies blijven tot 8 uur vers
 • Inhoud van 1,8 liter
 • Krachtige machine; 1.400 Watt
 • Makkelijk te bedienen
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
vacuüm blender kopen

2. Ozen Vacuumblender

Eén van de beste vacuüm blenders van dit moment is deze blender van Ozen. Deze blender valt vooral door zijn eenvoud op. Zowel de werking als het design van deze blender zijn eenvoudig te noemen. Juist door de eenvoudige werking blijven de smoothies echter langere tijd vers.

Langer vers

Ozen zegt daar zelf het volgende over: “De smoothies die je met deze vacuüm blender maakt, blijven langer vers. Onder meer de smaak, de voedingswaarde en de kleur blijven langer behouden”. Dat klinkt geweldig, niet waar?

Makkelijk schoonmaken

Deze blender is verder makkelijk te reinigen, heeft een inhoud van 1,5 liter en heeft een 960 Watt sterke motor. Al met al is dit volgens ons één van de beste vacuüm blenders.

Voordelen:

 • Wattage van 960 Watt
 • Smoothies blijven heerlijk en lang vers
 • Inhoud van 1,5 liter
 • Eenvoudige bediening
 • Eenvoudig doch fraai design
beste vacuumblender

3. Princess 219600

Ben je op zoek naar een veelzijdige vacuüm blender? Dan raden wij je deze blender van het merk Princess aan. Bij aanschaf krijg je een extra beker van 1 liter meegeleverd, waardoor je van de gewenste veelzijdigheid geniet.

Goede vacuüm functie

Bij deze blender geniet je van nog veel meer voordelen. Zo werkt de vacuüm functie erg goed, waardoor je smoothies heerlijk vers blijven. Dit merk je aan de smaak, maar ook aan de hoeveelheid voedingswaarde in de smoothies.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Verder is de bediening van deze blender subliem. Met slechts enkele drukken op de knop bedien je deze blender volledig naar wens. De motor van 800 Watt werkt relatief snel, terwijl de inhoud van 1,5 liter ook dik in orde is. Met het oog op het prijskaartje is dit al helemaal één van de beste vacuüm blenders van dit moment.

Voordelen:

 • Simpele bediening
 • Met een extra 1 liter drinkfles geleverd
 • Krachtige motor van 800 Watt
 • Inhoud van 1,5 liter
 • Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding
beste vacuum blender ervaringen

Aandachtspunten bij een vacuüm blender kopen

Spreken de voordelen van een vacuüm blender je aan? Dan is het zaak om de beste vacuüm blender te kopen. Let daarbij heel goed op onderstaande criteria voor dit product:

 • Vacuüm functie: ga goed na wat de vacuüm functie precies inhoudt. Geeft de fabrikant bijvoorbeeld een bepaalde tijdsduur op waarin de smoothies vers blijven?
 • Wattage: des te krachtiger de blender is, des te sneller de blender werkt.
 • Inhoud: ga ook goed na wat de inhoud van de blender is. Deze inhoud moet je vooral op je eigen wensen afstemmen.
 • Functies en accessoires: ga goed na over welke (aanvullende) functies de blender beschikt. En ga ook goed na of je bepaalde accessoires meegeleverd krijgt.
 • Prijs-kwaliteitsverhouding: kies altijd voor een vacuüm blender van een A-merk. Onder meer Philips en Princess zijn wat ons betreft absolute A-merken. Daarnaast adviseren wij je om een maximum budget vast te stellen. Binnen je maximale budget kun je vervolgens op zoek gaan naar de beste vacuüm blender.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>