De beste tondeuse? Een top 5 met heel veel ervaringen!

Wil jij jouw hoofdhaar op een makkelijke manier kunnen scheren? Of wil je bijvoorbeeld de randen van jouw kapsel op een nette manier bij kunnen werken? Voor dergelijke ‘werkzaamheden’ komt een tondeuse prima van pas. Met een goede tondeuse scheer je jezelf moeiteloos kaal, terwijl je ook gedetailleerd jouw beharing bij kunt werken.

Een terechte vraag hierbij is wel wat nou de beste tondeuse is. Wat is nou bijvoorbeeld de beste tondeuse voor een kaal hoofd? Wat is de beste professionele tondeuse? En wat is de beste draadloze tondeuse? Op al die vragen ga je in dít artikel een passend antwoord vinden.

Wij hebben het uitgebreide aanbod van tondeuses namelijk aan een strenge keuring onderworpen. Aan de hand van onze keuring hebben wij vervolgens een top 5 samen kunnen stellen. Over deze vijf beste tondeuses voor mannen vind je hieronder alle relevante informatie. 

Top 5 beste tondeuses

Ben jij op zoek naar de beste tondeuse voor jouw baard? Of juist op zoek naar de beste tondeuse voor jouw hoofdhaar? Als je voor een echt goede tondeuse kiest, geniet je vaak van de veelzijdigheid van het apparaat. Voldoende reden dus om op zoek te gaan naar de beste tondeuse van dit moment. Mocht je voor één van onderstaande varianten kiezen, doe je wat ons betreft een prima aankoop. Dit zijn volgens ons namelijk de beste tondeuses voor mannen van dit moment.

1. BaByliss MEN X-10 E837E (haar, baard en lichaam)

Wil jij jouw hoofdhaar, jouw baard en jouw lichaamsbeharing bij kunnen werken? Dat is mogelijk met deze goede tondeuse van BaByliss. Dit is een behoorlijk veelzijdige tondeuse, waarmee je van een snel en glad resultaat geniet.

Droog en nat

Dat laatste is te danken aan de 3D geslepen messen. Deze messen zijn haarscherp en vormen de contouren van jouw gezicht of lichaam. Op die manier geniet je van een magnifiek scheerresultaat. Over is het mogelijk om dit scheerapparaat zowel droog als nat te gebruiken. Aan jou de keus.

Draadloos

Wil je deze beste tondeuse draadloos gebruiken? Dat is mogelijk. Je kunt ‘m echter ook bekabeld gebruiken, waardoor de tondeuse ondertussen oplaadt. Al met al een prima tondeuse voor alle mannen, wat ons betreft.

Voordelen:

 • Wordt met alle mogelijke accessoires geleverd
 • Met 3D geslepen messen voor optimaal scheerresultaat
 • Zowel droog als nat te gebruiken
 • Ook tijdens het opladen te gebruiken
 • Je krijgt maar liefst 3 jaar garantie
goede tondeuse

2. Philips HC9450/15 (prof. en betaalbaar)

Ben je op zoek naar de beste kappers tondeuse van dit moment? Dan is deze variant van Philips voor jou de ideale variant. Deze variant wordt namelijk voor professionele doeleinden gebruikt; dat is niet geheel verwonderlijk als we naar de mogelijkheden kijken.

Altijd de juiste stand

Met deze tondeuse kun je gewoonweg alle kanten op. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uit maar liefst 400 lengtestanden te kiezen. Met dank aan deze lengtestanden scheer je jouw beharing altijd op de ideale lengte af. Hierbij is het overigens ook mogelijk om gebruik van de geheugenfunctie te maken.

Snel opladen

Gebruik jij een tondeuse graag draadloos? Ook dat is mogelijk bij deze Philips tondeuse. Met dank aan de Turbo functie en de zelfslijpende messen geniet je bovendien snel van het perfecte resultaat. Nadat je deze tondeuse een uurtje opgeladen hebt, kun je ‘m weer 120 minuten draadloos gebruiken!

Voordelen:

 • Accuduur van 120 minuten
 • Zelfslijpende messen
 • Maar liefst 400 lengtestanden
 • Inclusief geheugenfunctie voor de lengtestand
 • Is draadloos te gebruiken
beste draadloze tondeuse

3. Wahl - Super Taper (prof. en kwaliteit)

Geef jij de voorkeur aan de beste professionele tondeuse? En vind je het niet erg om daar relatief veel geld aan uit te geven? Dan is deze Super Taper tondeuse van Wahl interessant voor je. Dit is niet de goedkoopste tondeuse, maar het is wel een tondeuse waar je veel kanten mee op kunt.

3 tot 130 mm

Zo kun je bijvoorbeeld uit ongekend veel lengtestanden kiezen. Deze lengtestanden lopen van 3 mm tot aan maar liefst 130 mm. Dit betekent dat je jouw baard én jouw hoofdhaar altijd op de gewenste lengte kunt scheren. 

Kwaliteit

Wil je graag even snel jouw baard of hoofdhaar bijwerken? Dan maak je met veel plezier gebruik van de Turbo functie van deze goede tondeuse. Ook als je dagelijks van deze tondeuse gebruik wilt maken, levert dit geen enkel probleem is. Deze tondeuse is geschikt voor het zwaardere werk, onder meer dankzij de hoogwaardige messen. Ook is het ideaal dat je deze tondeuse onder de kraan af kunt spoelen.

Let op: deze goede tondeuse is er zowel als bedrade én draadloze variant.

Voordelen:

 • Voor intensief gebruik geschikt
 • Is voorzien van een turbostand
 • Kan worden afgespoeld onder de kraan
 • Hendel om snijblad te verstellen (bij andere kniptechniek)
 • 450 gram (bedraad) en 772 gram (draadloos)
beste tondeuse voor mannen

4. Remington HC5035 (betaalbaar)

Gaat jouw voorkeur uit naar een betaalbare tondeuse? En wil je tegelijkertijd wel van een veelzijdige tondeuse uit kunnen gaan? Dan is deze variant van Remington de beste keuze voor je. Voor deze variant betaal je weinig geld, terwijl je wel heel veel kanten op kunt.

Kleurcodes

Dát is onder meer te danken aan alle meegeleverde opzetstukken. Elk opzetstukje heeft zijn eigen kleurtje; elk kleurtje staat hierbij gelijk aan een bepaalde lengtestand. Je klikt het opzetstukje makkelijk op de tondeuse, waarna je jouw baard of hoofdhaar perfect bij kunt werken.

Zelfslijpend

Ook is het ideaal dat de messen zelfslijpend zijn. Hierdoor geniet je te allen tijde van een perfect scheerresultaat; ook over een paar jaar tijd bijvoorbeeld nog.

Voordelen:

 • Met maar liefst 11 opzetstukken geleverd
 • Opzetstukken hebben allemaal een eigen kleurtje
 • Ook inclusief een schaartje, borsteltje en kammetje 
 • Zeer gunstig geprijsd
 • Prima Remington kwaliteit
beste professionele tondeuse

5. Philips 5000 series HC5632/15 (baard)

Wil jij jouw baard snel en gelijkmatig kunnen trimmen? Dan wijzen wij je graag op deze Philips 5000 series HC5632/15 tondeuse. Deze tondeuse is bijzonder prettig in gebruik én zorgt voor een ideaal scheerresultaat.

Dubbel geslepen messen

Dat is onder meer te danken aan de dubbel geslepen messen. Doordat deze messen aan beide kanten geslepen zijn, geniet je van een 2 keer zo snelle trimbeurt. Tijdens het trimmen geniet je van onder meer de aangename handgreep; door deze handgreep is het echt een feestje om jouw baard bij te werken.

Draadloos

Verder vinden wij het ook ideaal dat je deze goede tondeuse draadloos kunt gebruiken. Dit doe je voor een periode van maar liefst 90 minuten. Tijdens het scheren kun je bovendien uit 28 lengtestanden kiezen; deze lengtestanden lopen van 0,5 tot 28 mm. Geweldig!

Voordelen:

 • Dubbel geslepen messen
 • Snel en gelijkmatig trimmen
 • Aangename handgreep
 • 90 minuten lang draadloos gebruiken
 • Maar liefst 28 lengtestanden
philips tondeuse

Aandachtspunten bij een tondeuse kopen

Wil jij de beste tondeuse voor mannen kopen? Dan raden wij je graag het volgende aan: zet jouw eigen wensen op een rijtje. Aan welke eigenschappen moet de beste tondeuse bijvoorbeeld voldoen? Van welk merk moet de beste tondeuse bij voorkeur zijn? Wáár wil je dit apparaat precies voor gebruiken? En hoeveel geld wil je voor de beste tondeuse uitgeven?

Door over dergelijke vragen na te denken, kun je een goede vergelijking maken. Hierbij raden wij je ook aan om goed naar de ervaringen van andere kopers te kijken. Aan de hand van deze kopers krijg je een duidelijke indruk van de beste tondeuse voor mannen. Van de beste tondeuse ga je in ieder geval een hoop plezier beleven.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

 • Alexandr schreef:

  He Makes Money Online WITHOUT Traffic?

  Most people believe that you need traffic to profit online…
  And for the most part, they’re right!
  Fact is.. 99.99% of methods require you to have traffic.
  And that in itself is the problem..
  Because frankly, getting traffic is a pain in the rear!
  Don’t you agree?
  That’s why I was excited when a good friend told me that he was profiting, but with ZERO traffic.
  I didn’t believe him at first…
  But after he showed me the proof, it’s certainly the real deal!
  I’m curious what your thoughts are.
  Click here to take a look >> https://bit.ly/3mOAfVp
  Please view it before it’s taken down.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >