Beste staafmixer met hakmolen? Top 3 met veel ervaringen!

Heb je in je keuken al meer dan voldoende keukenapparaten staan? Dan is het aan te raden om op zoek te gaan naar veelzijdige keukenapparaten. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een staafmixer met hakmolen. Als je voor zo’n staafmixer kiest, heb je een mixer en hakmolen in één. 

Is de aanschaf van zo’n staafmixer aan te raden? Ja, wat ons betreft zeker. Je hoeft slechts één keer een uitgave te doen, waarna je van het nodige gemak geniet. Bovendien weet je met zo’n apparaat de nodige ruimte in je keuken te besparen. De mixer kun je in veel gevallen namelijk in de hakmolen bewaren.

Mocht dit je aanspreken, ben je in dit artikel aan het juiste adres. In dit artikel laten wij je namelijk kennismaken met de beste staafmixers met hakmolen van dit moment. Neem onderstaande reviews door en bestel de gewenste staafmixer met hakmolen direct.

Top 3 beste staafmixers met hakmolen

Wij zijn groot fan van staafmixers met hakmolen. Dit is wat ons betreft praktisch, biedt veel mogelijkheden en is ook nog eens betaalbaar. Dat is althans het geval als je voor één van onderstaande varianten kiest. Uit onze test is gebleken dat dit de beste staafmixers met hakmolen van dit moment zijn.

1. Bosch MSM67140 ErgoMixx

Over deze staafmixer van Bosch zijn wij heel enthousiast. Iets wat aan het apparaat zelf te danken is, maar ook aan de meegeleverde hakmolen. Bij aanschaf krijg je niet alleen de hakmolen geleverd, maar ook een fijne maatbeker.

12 snelheden

Verder valt bij deze staafmixer het gemak op. Je kunt deze staafmixer makkelijk bedienen, je kunt uit maar liefst 12 snelheden kiezen. en de mixer werkt erg snel. Dat laatste is te danken aan de krachtige 750 Watt waar Bosch voor gekozen heeft.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Heb je al meerdere keukenapparaten van Bosch? Dan weet je ongetwijfeld dat de kwaliteit hiervan dik in orde is. Dat geldt wat ons betreft ook zeker voor deze Bosch MSM67140 ErgoMixx. Al met al zijn wij over de prijs-kwaliteitsverhouding van deze beste staafmixer met hakmolen erg enthousiast.

In de vaatwasser

Heb je met veel plezier deze mixer gebruikt? Dan is het goed om te weten dat je de meeste onderdelen in de vaatwasser kunt doen. Dit geldt alleen niet voor het basisapparaat en de deksel van de hakmolen. Dit zou je eventjes met de hand af moeten wassen. 

Voordelen:

 • Keuze uit maar liefst 12 snelheden
 • Geweldige mixer, hakmolen én maatbeker
 • Vermogen van 750 Watt (krachtig)
 • Ligt heerlijk in de hand (fijn te bedienen)
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
goede staafmixer met hakmolen

2. Cecotec Staafmixer Set 1500w

Wil je een nóg krachtigere staafmixer met hakmolen? Dan is deze Cecotec staafmixer een prima optie voor je. Deze staafmixer heeft een vermogen van 1500 Watt en beschikt over maar liefst 21 snelheden. Het blijft niet alleen bij die snelheden, aangezien deze staafmixer óók nog een turbo functie heeft.

1500 watt

Zoals je op de foto al kunt zien, krijg je bij deze staafmixer de nodige accessoires meegeleverd. Doordat de staafmixer één gebogen mes heeft, kun je bovendien op allerlei manieren mixen. Met dank aan het vermogen van 1500 Watt gaat dit bijzonder snel.

Goede prijs

Dat de hakmolen maar liefst 600 ml groot is, spreekt ons ook erg aan. Dat dit de beste staafmixer met hakmolen is, is ook te danken aan het prijskaartje. Voor deze mixer betaal je echt niet de hoofdprijs.

Voordelen:

 • Vermogen van 1500 Watt
 • Keuze uit 21 snelheden en turbofunctie
 • Met alle benodigdheden geleverd
 • Mengkom van 600 ml groot
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
beste staafmixers met hakmolen

3. Philips ProMix Viva HR2657

Vind je het niet erg om iets meer geld aan de beste staafmixer met hakmolen uit te geven? Kijk dan eens naar deze variant van Philips. Deze variant is van een sublieme kwaliteit en wordt met veel accessoires geleverd. Dankzij deze accessoires staat dit ook wel te boek als een ‘4 in 1 staafmixer’.

Veelzijdig

Wat je met deze staafmixer kunt? Je kunt dit apparaat als een staafmixer, als een klopper, als een hakmolen en als een spiraalsnijder inzetten. Ongeacht wát je precies met dit apparaat wilt doen, biedt het apparaat daar mogelijkheden voor. Verder krijg je ook nog een XL-hakmolen meegeleverd. 

Voordelen:

 • Krachtige staafmixer (800 Watt)
 • Staafmixer, klopper, hakmolen en spiraalsnijder in één
 • Vaatwasserbestendig
 • Ligt heerlijk in de hand
 • Snelheidsbediening voor perfecte controle
beste staafmixer met hakmolen ervaringen

Aandachtspunten bij een staafmixer met hakmolen kopen

Wil je de beste staafmixer met hakmolen kopen? Ga dan goed na wat je precies met de staafmixer kunt doen. Dit hangt niet alleen van de mixer zelf ook, maar vooral van de meegeleverde opzetstukken.

Verder zou je goed moeten kijken naar het vermogen van het product. Des te krachtiger de staafmixer is, des te sneller je met het apparaat kunt werken. Tot slot is het advies om goed naar de hakmolen te kijken. Hoe groot is deze hakmolen precies? En op welke manier kun je de staafmixer én hakmolen gebruiken? Let uiteraard ook nog eventjes op de prijs-kwaliteitsverhouding.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>