Beste mini blender? Een top 3 met veel ervaringen!

Heb je interesse om een nieuwe blender aan te schaffen? En heb je voor jezelf bepaald dat je geen behoefte hebt aan een grote blender? Dan kan je het beste je pijlen richten op een zogeheten mini blender. Dit is, zoals de naam al zegt, een kleine blender.

Je kunt dit zien als een blender to go. Deze blender kan je overal mee naar toe nemen en overal gebruiken. Klinkt dit nu bij jou als muziek in de oren? Neem dan onderstaande reviews op je gemakje door. In deze review vind je namelijk meer informatie over de beste blender to go.

Is de aanschaf van een mini blender aan te raden? Ja, absoluut. Als je specifieke wensen met betrekking tot je nieuwe blender hebt, is dit gewoonweg een hele interessante blender voor je. Hieronder maak je direct kennis met de beste blender!

Top 3 beste mini blender

Wil je graag een kleine blender aanschaffen? Zorg er dan voor dat je erg kritisch bent. Toen wij meerdere kleine blenders uit mochten proberen, stuitten wij op enkele varianten die absoluut niet aan onze verwachtingen voldeden. Dat geldt gelukkig niet voor onderstaande drie mini blenders. Déze drie mini blenders kunnen we wel van harte aanraden.

1. Magic Bullet - 11-delig

Ben je op zoek naar een blender die je overal kunt gebruiken? En wil je veel kanten op kunnen met deze blender? Dan is de aanschaf van deze Magic Bullet blender aan te raden. Deze blender heeft een inhoud van 0,5 liter en is volgens ons de beste mini blender.

Bijzonder compact

Waarom wij deze blender zo goed vinden? Dat is onder meer te danken aan de slimme werking. Deze blender heeft een vermogen van 250 Watt, maar is bijzonder compact vormgegeven. Dankzij deze compacte vormgeving neem je deze Magic Bullet blender overal mee naar toe.

Meerdere drinkbekers

Bij aanschaf krijg je bovendien meerdere drinkbekers meegeleverd. Je kunt met deze blender een van de drinkbekers vullen, waarna je de beker met je mee kunt nemen. Gemak dient de mens!

Voordelen:

 • Vermogen van 250 Watt
 • Voor maximaal 2 personen geschikt
 • Inhoud van 0,5 liter
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Wordt met veel accessoires geleverd
beste blender to go

2. Philips Daily

Ook het merk Philips levert meerdere interessante mini blenders. Deze Daily HR2603/90 variant vinden wij op dit moment de beste mini blender van dit merk. Dit komt onder meer door de krachtige motor. Deze motor levert een vermogen van 350 Watt, waardoor je deze blender veelzijdig kunt gebruiken.

Met drinkfles

Bij aanschaf krijg je bovendien een handige drinkfles meegeleverd. Met dank aan deze drinkfles kan je de smoothies overal mee naar toe nemen. Nadien is het mogelijk om deze blender snel te laten reinigen; de onderdelen zijn namelijk vaatwasserbestendig.

Voordelen:

 • Inhoud van 1 liter
 • Krachtige motor
 • Handig en slim design
 • Makkelijk te bedienen
 • Inclusief handige drinkfles
beste kleine blender

Bbrand A01 - Blender to go (accu)

Ben je op zoek naar de beste blender to go? En hecht je niet enorm veel waarde  aan een krachtige blender? Dan is de beste mini blender van het merk Bbrand A01 interessant voor je. Deze blender zet je moeiteloos in je keuken, waarna je de smoothie overal mee naar toe kunt nemen. Dat is te danken aan de meegeleverde dop.

Krachtige accu

Met dank aan de krachtige accu kunnen allerlei soorten ingrediënten geblend worden. Het is hierbij zelfs mogelijk om ijsklontjes te blenden. Voor een mini blender to go is dat een vrij unieke eigenschap. 

IJsklontjes crushen

Ideaal is ook dat deze blender twee functies heeft. Je kunt voor een normale blend functie kiezen, maar je kunt ook voor de crush functie kiezen. Met dank aan deze crush functie worden ijsklontjes snel geblend. Volgens onze test is dit gewoonweg een hele fijne en hoogwaardige blender to go.

Voordelen:

 • Beschikt over een oplaadbare accu
 • Beschikt over twee functies
 • Inhoud van 0,5 liter
 • Overal mee naar toe te nemen
 • Bijzonder compact vormgegeven
beste mini blender ervaringen

Aandachtspunten bij een mini blender kopen

Is het je wens om de beste mini blender aan te schaffen? Wat ons betreft kies je dan het beste voor één van bovenstaande varianten. Maar, wat is dan de beste mini blender voor jou? Let daarvoor goed op onderstaande criteria voor dit product:

 • Soort mini blender: in de reviews hierboven heb je kennis kunnen maken met verschillende kleine blenders. Je kunt voor een normale blender kiezen, maar je kunt ook voor de oplaadbare blender (zie laatste review) kiezen. Naar welke van deze soorten mini blenders gaat je voorkeur uit?
 • Vermogen: ga goed na wat het vermogen van de beste mini blender is. Des te hoger dit vermogen is, des te sneller en krachtiger de machine is.
 • Inhoud: ga ook goed na wat de exacte inhoud van de mini blender is. 
 • Accesoires: krijg je bij aanschaf bijvoorbeeld een drinkfles meegeleverd? Ideaal, aangezien je dan je smoothie overal mee naar toe kunt nemen. Let ook goed op de overige accessores.  
 • Prijs-kwaliteitsverhouding: kies altijd voor een mini blender van een A-merk. En durf hier ook in te investeren; je geniet daardoor jarenlang van de beste mini blender!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>