Beste NutriBullet? Een top 3 met veel ervaringen!

Welke NutriBullet is het beste? Dit is een vraag die wij vaker en vaker voorbij zien komen. Om op deze vraag een antwoord te kunnen geven, hebben wij allerlei varianten aan een strenge keuring onderworpen. In dit artikel delen wij graag onze bevindingen met je.

Op voorhand kunnen we het volgende stellen: een NutriBullet is in zijn algemeenheid ideaal. Met een blender van dit merk kan je echt alle kanten op en geniet je van bijzonder veel mogelijkheden. De kwaliteit is evenals dik in orde, terwijl je voor de beste varianten ook niet de hoofdprijs hoeft te betalen.

Maar, wat is nou de beste NutriBullet? Het antwoord op deze vraag is vooral van je eigen voorkeuren afhankelijk. Om je een handje met je zoektocht te helpen, vertellen wij je hieronder meer over de beste NutriBullets van dit moment. Wij hebben een top 3 voor je samengesteld. 

Top 3 beste NutriBullets

Ben je op zoek naar een handige en betaalbare blender? Dan is de kans groot dat je al snel bij een NutriBullet uitkomt. Het aanbod van dit merk is divers, terwijl deze blenders ook goed aangeschreven staan. Als je graag een goede blender aan wilt schaffen, dan raden wij je één van onderstaande drie varianten aan.

1. Magic Bullet Original

Gaat je voorkeur uit naar een kleinere blender? Dan raden wij je de Magic Bullet van NutriBullet van harte aan. Deze blender heeft een inhoud van 0,5 liter en is daardoor veelzijdig te gebruiken. Je kunt ‘m in je keuken gebruiken, maar je kunt ‘m ook naar bijvoorbeeld de camping meenemen.

Compact en betaalbaar

Bij aanschaf krijg je bovendien drinkbekers meegeleverd. Je kunt zo’n drinkbeker vullen met een smoothie, waarna je de beker overal mee naar toe kunt nemen. Ideaal wat ons betreft. Ook het compacte design, het vermogen (200 Watt), de kwaliteit, het prijskaartje en de meegeleverde accessoires zijn naar onze wensen. Je krijgt maar liefst 11 accessoires meegeleverd!

Voordelen:

 • Met veel accessoires geleverd
 • Kleine blender (0,5 liter)
 • Met meerdere drinkbekers geleverd
 • Vermogen van 200 Watt
 • Ideale to go blender
welke nutribullet is het beste

2. NutriBullet Original

Een andere NutriBullet waar wij enthousiast over zijn, is de originele NutriBullet. Deze blender heeft een inhoud van 0,6 liter, is behoorlijk krachtig (600 Watt) en is ook geschikt om bevroren ijs of fruit te malen. Met deze NutriBullet kan je gewoonweg alle kanten op.

Uitgebreid en vaatwasserbestendig

Bij deze NutriBullet vallen de mogelijkheden in positieve zin op. Je kunt allerlei smoothies maken, waarbij de blenderbekers maar al te goed van pas komen. In de grootste blenderbeker past bijvoorbeeld maar liefst 700 ml; je kunt hierdoor ook grotere hoeveelheden smoothie zetten. Bij aanschaf krijg je meerdere accessoires geleverd.

Ook is het ideaal dat je deze NutriBullet makkelijk schoon kunt maken. De onderdelen zijn vaatwasserbestendig en zijn dus moeiteloos te reinigen. 

Voordelen:

 • Vaatwasserbestendige onderdelen
 • Veelzijdig te gebruiken
 • Ook geschikt voor bevroren ijs en fruit
 • Licht, compact en handzaam
beste nutri bullet

3. NutriBullet Pro

Gaat je voorkeur uit naar een krachtige blender? Dan kies je het beste voor de NutriBullet Pro. Deze blender heeft een vermogen van maar liefst 900 Watt; dit betekent dat deze blender razendsnel zijn werk doet. Ondertussen is het óók nog mogelijk bevroren ijs en bevroren fruit te malen.

Compact

Ongeacht wat voor smoothie je wilt maken; met deze NutriBullet is dit mogelijk. Je krijgt tevens enkele drinkbekers meegeleverd, waarvan de grootste een inhoud van 0,7 liter heeft. Ondanks de kracht van deze blender is-ie wel vrij compact uitgevoerd; je geeft ‘m moeiteloos een handig plekje in je keuken.

Gemakkelijk in gebruik

Wat ons bij deze blender vooral opviel, was het gemak. De blender is krachtig en werkt daardoor erg makkelijk. Je kunt de NutriBullet Pro echter ook makkelijk bedienen en heel makkelijk schoonmaken. Al deze voordelen zorgen ervoor dat dit volgens ons een van de beste NutriBullets van dit moment is.

Voordelen:

 • Makkelijk te bedienen
 • Erg krachtig (900 watt)
 • Compact doch krachtig
 • In 2 kleuren verkrijgbaar
 • Ook geschikt voor bevroren ijs en fruit
goede nutribullet

Aandachtspunten bij een NutriBullet kopen

Wil je graag de beste NutriBullet in je keuken hebben staan? Let dan goed op de volgende criteria voor dit product:

 • Inhoud: wat is de exacte inhoud van de blender? Je moet deze inhoud af zien te stemmen op je persoonlijke voorkeuren.
 • Drinkbekers: krijg je bij aanschaf meerdere drinkbekers meegeleverd? Zo ja, om wat voor drinkbekers gaat dit dan precies?
 • Vermogen: ga ook goed na wat het vermogen van de NutriBullet is. Uit ervaring weten wij dat de vermogens behoorlijk uiteenlopen.
 • Uitstraling en vormgeving: tevens adviseren wij je om goed naar de uitstraling en vormgeving te kijken. Is de blender in de gewenste kleur uitgevoerd? Heeft de blender de gewenste afmetingen? En is de vormgeving van de blender volledig naar je wens?
 • Prijskaartje: bij een NutriBullet hoef je in principe niet naar de kwaliteit te kijken. De kwaliteit is bij alle blenders dik in orde, maar de prijzen lopen wel uiteen. Wij adviseren je daarom om goed naar het prijskaartje te kijken.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>