Beste Philips koffiemachine? Een top 3 met veel ervaringen!

Lampen, lampen en nog eens lampen. Dat is het product waar het merk Philips in eerste instantie groot mee geworden is. Door de jaren heen is de focus echter óók op consumentenelektronica komen te liggen. Binnen het aanbod van Philips spelen de koffiemachines een cruciale rol; meer en meer huishoudens hebben voor een Philips koffiemachine gekozen.

Ben je zelf ook nog op zoek naar een goede koffiemachine? En gaat je voorkeur hierbij uit naar een Philips machine? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres. Wij hebben het uitgebreide aanbod aan een keuring mogen onderwerpen, waardoor wij een top 3 samen hebben kunnen stellen. Over de drie beste Philips koffiemachines lees je hieronder meer.

Een Philips koffiemachine kopen is hoe dan ook een goed idee. De koffiemachines zijn van een prima kwaliteit, bieden veel extra’s en zijn veelal interessant geprijsd.

Top 3 beste Philips koffiemachine

Ben je op zoek naar de Philips koffiemachine beste koop? En ben je benieuwd welke Philips koffiemachine wij als beste beoordeeld hebben? We houden je niet langer in spanning; hieronder laten we je kennismaken met de drie beste varianten van dit moment.

1. Philips 2200

Over deze Philips 2000 serie EP220/10 machine zijn wij echt heel enthousiast. Dit is een betaalbare, hoogwaardige en compacte espressomachine. Een espressomachine die in geen enkele keuken zou misstaan, met alle dank aan het fraaie design.

Veel specialiteiten

Met deze koffiemachine kun je bovendien alle kanten op. Met slechts éen druk op de knop kun je een heerlijke espresso, cappuccino of andere koffiespecialiteiten bereiden. Philips heeft er in ieder geval voor gezorgd dat je meerdere specialiteiten met één druk op de knop kunt zetten. Hierbij is het ook nog mogelijk om de smaak naar wens aan te passen.

Touchscreen display

Met dank aan het touchscreen display geniet je van een ultieme bediening. Ook is het prettig dat deze machine zichzelf reinigt, dat je smaakvoorkeuren in het geheugen op kunt slaan en dat de zetgroep afneembaar is. Met dank aan de afneembare zetgroep kun je deze koffiemachine makkelijk reinigen.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Ook over de prijs-kwaliteitsverhouding zijn wij erg enthousiast. Wij kunnen dan ook stellen dat dit echt de beste Philips koffiemachine is.

Voordelen:

 • Ideale bediening
 • Compact en fraai vormgegeven
 • Fijn/snel schoon te maken
 • Keuze uit veel koffiespecialiteiten (ook met melk)
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
philips koffiemachine beste koop

2. Philips LatteGo 2200

Ben je op zoek naar een iets uitgebreidere espressomachine? En vind je het ook niet erg om hier iets meer geld aan uit te geven? Dan is deze Philips LatteGo 2200 Serie EP2231/40 de beste optie voor je. Zeker als je een liefhebber van koffiespecialiteiten met melk bent, is dit een sublieme espressomachine.

Alle varianten met melk

Deze machine beschikt namelijk over een groot melkreservoir. Nadat je dit reservoir met melk gevuld hebt, kun je uit allerlei koffiespecialiteiten met melk kiezen. Het mooie hierbij is dat je zelf veel invloed op de smaak uit kunt oefenen. Vervolgens kun je je persoonlijke smaakvoorkeuren in het geheugen opslaan.

Stijlvol

In onze ogen is dit een hele stijlvolle machine. De gebruikte materialen, de kleuren en de afwerking zijn simpelweg perfect. Verder vinden wij het fijn dat deze machine een automatische ontkalker heeft; dat maakt het onderhouden van deze machine nóg makkelijker.

Voordelen:

 • Beschikt over een automatische ontkalker
 • Ideale bediening dankzij kleurendisplay
 • Heerlijke smaak van de koffie
 • Expliciet geschikt voor koffiespecialiteiten met melk
 • Fraai design
philips beste koop koffiezetapparaat

3. Philips LatteGo 4300

Wil je voor het beste van het beste gaan? En ben je ook bereid om relatief veel geld aan de beste Philips koffiemachine uit te geven? Dan is deze Philips LatteGo 4300 serie EP4346/70 de beste keuze voor je. Dit is een waanzinnig fraaie, uitgebreide en hoogwaardige machine.

Extra functies

Iets wat onder andere blijkt uit de automatische ontkalker, het grote melkreservoir, de ideale bediening en de geheugenfunctie. Bovendien is het bij deze machine mogelijk om met slechts één druk op de knop een kopje koffie te laten bereiden. Hierbij is het dus óók mogelijk om voor koffiespecialiteiten met melk te kiezen.

Compact design

Ook het design van deze machine vinden wij prachtig. Hierbij valt met name de beperkte breedte op; je kunt hierdoor relatief makkelijk een plekje in je keuken vinden voor deze beste Philips koffiemachine.

Voordelen:

 • Fraai en relatief compact design
 • Koffiespecialiteiten met melk met één druk op de knop te bereiden
 • Automatische ontkalker
 • Geheugenfunctie
 • Groot melkreservoir
 • Overheerlijke smaak van de koffie
philips koffiemachine kopen

Aandachtspunten bij een Philips koffiemachine kopen

Wil je de beste Philips koffiemachine kopen? Let dan goed op onder andere onderstaande aandachtspunten voor dit product:

Soort machine. Ben je op zoek naar de beste espressomachine van Philips? Of geef je de voorkeur aan de Philips beste koop in het aanbod van een koffiezetapparaat? Philips biedt meerdere soorten machines aan, dus je moet op voorhand al een keuze voor een soort machine maken.

Je wensen & voorkeuren. Ook doe je er verstandig aan om je wensen en voorkeuren op een rijtje te zetten. Aan de hand van je wensen en voorkeuren kun je gericht op zoek gaan naar de beste Philips koffiemachine.

Budget. Tot slot adviseren we je om een maximum budget voor jezelf vast te stellen. binnen dit budget kun je vervolgens op zoek gaan naar de meest geschikte machine van Philips. De prijzen binnen het aanbod van dit merk lopen in ieder geval behoorlijk uiteen.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>