De beste oortrimmer? Een top 3 met veel ervaringen

Haartjes groeien op de meest gekke lichaamsdelen. Hierbij kun je denken aan de neus, aan het achterwerk én aan de oren. Ja, ook in de oren groeien de nodige haartjes. Mocht je een flinke haargroei hebben, kunnen de haartjes zelfs buiten de oren zichtbaar worden.

Je kunt je vast voorstellen dat dit niet al te fraai oogt. Tevens vinden veel mensen dit niet al te hygiënisch. Mocht jij last hebben van lange haartjes in jouw oren is het advies om hier de beste oortrimmer voor aan te schaffen. Met de beste oortrimmer neem je namelijk snel afscheid van de haartjes in jouw oren.

Een gemakkelijke werking, een subliem resultaat en een interessant prijskaartje. Dat zijn in een notendop toch wel de belangrijkste voordelen van een goede oortrimmer. Maar, wat is dan de beste oortrimmer? Het antwoord op díe vraag ga je in dit artikel vinden!

Top 3 beste oortrimmers

Wil jij graag de (lelijke) haren uit jouw oren verwijderen? En wil je dit – bij voorkeur – op een zo’n makkelijk mogelijke wijze doen? Dan kies je het beste voor een goede oortrimmer. Om je hier een handje bij te helpen, hebben wij alvast een top 3 voor je samengesteld. Als je voor één van onderstaande oortrimmers kiest, doe je wat ons betreft een geweldige aankoop.

1. BaByliss MEN E650E

Meerdere vliegen in één klap vangen; dat is toch wel het belangrijkste voordeel van deze BaBylissMEN oortrimmer. Met deze oortrimmer werk je niet alleen jouw oorharen netjes bij, maar ook jouw neusharen. Dit doe je bovendien beide op een snelle en aangename wijze.

Pijnvrij trimmen

BaByliss heeft bij deze oortrimmer voor een geweldige vormgeving gezorgd. Het apparaat is vrij rond uitgevoerd, waardoor het apparaat zich perfect in de neus en oren kan ‘boren’. Op deze plekken zorgt de oortrimmer vervolgens voor een snelle en pijnvrije verwijdering van alle haartjes.

Makkelijk schoonhouden

Na gebruik is de kop bovendien verwijderbaar en afspoelbaar. Dit betekent dat je ‘m gemakkelijk schoon kunt houden. Vervolgens kun je ‘m met de meegeleverde beschermkap ook netjes bewaren. Netjes bewaren totdat je binnenkort weer jouw oor- en/of neushaar wilt verwijderen!

Let op: deze oortrimmer werkt op een AA-batterij. Bij aanschaf krijg je één zo’n batterij meegeleverd.

Voordelen:

 • Ideale vormgeving
 • Voor zowel de oren als de neus geschikt
 • Verwijderbare en afspoelbare kop
 • Snelle en pijnvrije verwijdering van alle haren
 • Gunstig geprijsd
 • Zowel nat als droog te gebruiken
goede oortrimmer

2. BAESS trimmer

Gaat jouw voorkeur uit naar een veelzijdige oortrimmer? Dan kun je ook eens kijken naar deze variant van BAESS. Met deze trimmer kun je perfect jouw oren haarvrij maken, maar je kunt ook jouw wenkbrauwen en baard perfect bijwerken. Tot slot is het ook nog mogelijk om jouw neusharen te verwijderen.

Handig in gebruik

Al met al een super veelzijdige oortrimmer dus. Een oortrimmer die ook nog eens bijzonder makkelijk te gebruiken is. Je hoeft alleen maar het juiste opzetstukje op het apparaat te zetten, waarna je de ongewenste haartjes kunt verwijderen. Hierbij geniet je van het compacte formaat, van de duurzame batterij en van de sublieme werking. In onze ogen is dit sowieso de beste oortrimmer voor op reis!

Voordelen:

 • Voor oren, neus, baard en wenkbrauwen geschikt
 • Makkelijk te gebruiken
 • Ideaal om op reis mee te nemen
 • Duurzame batterij
 • Snel en veilig ongewenste haren verwijderen
beste oortrimmer mannen

3. Maswater NHT100  

Als laatste willen wij je ook nog wijzen op deze oortrimmer van Maswater. Deze oortrimmer is niet alleen voor de oren perfect, maar ook voor de neus, de baard en de wenkbrauwen. Je kunt gewoonweg met deze trimmer op een snelle en pijnvrije manier alle ongewenste haartjes verwijderen.

Moeiteloos trimmen

Het merk Maswater heeft hierbij gekozen voor een krachtige motor én voor dubbele messen. Doordat deze dubbele messen echt vlijmscherp zijn, verwijder je alle ongewenste haartjes moeiteloos. Na gebruik kun je bovendien de kop verwijderen en afspoelen; wel zo prettig met het oog op de hygiëne. Let wel op: het is niet mogelijk om deze oortrimmer onder de douche te gebruiken.

Voordelen:

 • Krachtige motor
 • Dubbele vlijmscherpe messen
 • Voor oren, neus, baard en wenkbrauwen geschikt
 • Verwijderbare- en afspoelbare kop
 • Werkt volledig pijnvrij (en snel)
beste oortrimmer bestellen

Aandachtspunten bij een oortrimmer kopen

Heb je jouw pijlen op de beste oortrimmer gericht? Ga dan eerst voor jezelf goed na wáár je precies waarde aan hecht. Wil je bijvoorbeeld de oortrimmer zowel droog als nat kunnen gebruiken? Of wil je de oortrimmer ook voor andere lichaamsdelen kunnen gebruiken? Of wil je mogelijk de beste goedkope oortrimmer aanschaffen? De keuze is aan jou.

Denk in ieder geval heel goed over jouw wensen na. Vervolgens kun je – aan de hand van jouw wensen – de hierboven besproken oortrimmers met elkaar vergelijken. Wij raden je in ieder geval aan om te dúrven investeren in de beste oortrimmer!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>