De beste ontharingscrème voor verschillende lichaamsdelen

Lichaamsbeharing; elke man én elke vrouw heeft er last van. Per man of vrouw is de mate van lichaamsbeharing verschillend, maar feit is dat op sommige plekken de beharing ongewenst is. Mocht je van deze beharing af willen, dan kan je hier de beste ontharingscrème voor gebruiken. Hierbij is het echter wel van belang dat je de juiste ontharingscrème voor het betreffende lichaamsdeel gebruikt.

beste ontharingscrème

Ontdek de beste ontharingscrème in dit artikel, lees snel verder

In dit artikel bespreken we graag wat de beste ontharingscrème is. We geven in dit artikel onder meer aan wat de beste ontharingscrème voor mannen is, wat de beste ontharingscrème voor de bikinilijn is en welk ontharingsproduct je het beste voor jouw gezicht kunt gebruiken.

Na het lezen van dit artikel weet je dus exact welke crème je het beste kunt gaan kopen. Ook geven we in dit artikel nog achtergrondinformatie over de werking van een ontharingscrème én waar je op moet letten bij het gebruik maken van een dergelijke crème. Neem het artikel op je gemakje door en verlos jezelf op de juiste manier van de ongewenste beharing op jouw lichaam of op jouw gezicht!

De beste ontharingscrème per lichaamsdeel

Als je op zoek naar ontharingscrème bent, moet je eerst bepalen welk lichaamsdeel je wilt gaan ontharen. Vrouwen hebben voor het ontharen bijvoorbeeld andere crème nodig dan mannen. Mede hierom moet je een goed vergelijk maken, maar dat hoef je gelukkig niet volledig zelf te doen. Wij zijn namelijk al op zoek gegaan naar de beste ontharingscrème per lichaamsdeel.

Per lichaamsdeel en per geslacht hebben wij gekeken naar de beste ontharingscrème. Meer informatie over de beste varianten vind je hieronder; in de vorm van korte reviews laten wij je graag nader kennis maken met de beste ontharingscrème per lichaamsdeel. Voor zowel het gezicht, voor de bikinilijn en speciaal voor mannen hebben wij de beste ontharingscrème weten te vinden. Benieuwd geworden? Lees onderstaande reviews op je gemakje door en schaf direct de gewenste crème aan.

De beste ontharingscrème voor je gezicht

Is het aan te raden om een ontharingscrème voor jouw gezicht te gebruiken? Nee, zeker niet. De huid van het gezicht is iets té gevoelig voor het gebruik van een ontharingscrème. Mocht je deze crème net op de verkeerde manier gebruiken, kan dit al voor brandplekken zorgen.

Mede daarom willen wij je adviseren om voor ontharingsstrips van het merk Veet te gaan.

Veet Ontharingsstrips Gezicht Gevoelige Huid 

Met deze strips ben je in staat om een gevoelige huid op de perfecte manier te ontharen. Aangezien de gezichtshuid behoorlijk gevoelig is, zijn dit de juiste ontharingsproducten.

Doe één strip tussen je handen, wrijf je handen tegen elkaar en verwarm daarmee de strip. Na het verwarmen van de strip kan je de strip op de gewenste plek op jouw gezicht leggen. Verwijder nu de strip en aanschouw alle haartjes die op de strip achterblijven. Door deze strips kan je op een snelle, veilige en efficiënte manier de haren van je gezicht verwijderen. Je moet wellicht aan het begin wél even wennen aan het gevoel; het is niet per sé pijnlijk, maar het gebruik van deze strips voelt wel bijzonder aan.

beste ontharingscrème gezicht

De beste ontharingscrème voor je bikinilijn

Je hebt hierboven kunnen lezen dat je voor het gezicht beter geen ontharingscrème kan gebruiken. Is dat ook het geval voor de bikinilijn? Nee, zeker niet. Voor de bikinilijn kan je wat ons betreft het beste de Veet Ontharingscrème - Gevoelige Huid - Silk & Fresh gebruiken.

Veet Ontharingscrème - Gevoelige Huid - Silk & Fresh

Met deze ontharingscrème ben je in staat om de bikinilijn op een perfecte manier te ontharen. Deze crème is bijzonder zacht, is voedend en zorgt voor een snelle en efficiënte ontharing. Doordat de crème voedend is, voelt de bikinilijn na afloop van de ontharingsbeurt bijzonder prettig aan. Dat wordt verder versterkt door de zachtheid van de crème en het feit dat deze crème een aangename geur heeft.

Bij aanschaf van deze Veet ontharingscrème krijg je een handige spatel meegeleverd. Met deze spatel kan je de ontharingscrème op en rondom de bikinilijn smeren. Laat de ontharingscrème vervolgens 5 tot 10 minuten intrekken en neem de crème af met de andere kant van de spatel. Na gebruik dien je de bikinilijn met water af te spoelen. Wat je op dat moment voelt? Nou, de bikinilijn voelt allereerst zijdezacht aan, er is geen enkel haartje meer te bekennen en je ruikt ook nog eens heerlijk.

Met name dankzij de ideale werking, de prima prijs-kwaliteitsverhouding en de efficiënte werking is dit volgens ons de beste ontharingscrème voor de bikinilijn. Het ontharen van de haren rondom de schaamstreek is in ieder geval nog nooit zo prettig en makkelijk geweest. Ben je op zoek naar de beste ontharingscrème voor jouw intieme zone? Dan is dit de aangewezen variant!

beste ontharingscrème gezicht gevoelige huid

De beste ontharingscrème voor mannen

De huidstructuur van een man is nét iets anders dan de huidstructuur van een vrouw. Mede daarom is het voor mannen niet aan te raden om de hierboven genoemde ontharingscrème te gebruiken. Nee, in plaats daarvan kan je veel beter deze ontharingscrème gebruiken. Deze Veet ontharingscrème is namelijk specifiek voor mannen ontwikkeld.

Veet Ontharingscrème - Man - Gevoelige Huid - In Shower

Met deze ontharingscrème ben je in staat om binnen 5 vijf minuten afscheid te nemen van de lichaamsbeharing. Na gebruik geniet je van een zachte en stralende huid, terwijl de crème ook nog een aangename geur met zich mee brengt. Door deze ontharingscrème op regelmatige basis te gebruiken, voorkom je de aanwezigheid van ongewenste beharing.

Bijkomend voordeel van deze ontharingscrème voor mannen is dat je de crème voor meerdere lichaamsdelen kunt gebruiken. Deze ontharingscrème is geschikt voor het gezicht, is geschikt voor de schaamstreek van de man en is ook geschikt voor het volledige bovenlichaam. Indien gewenst kan je met deze ontharingscrème ook nog de bovenbenen op een aangename wijze van de ongewenste haren afhelpen.

Doe een kleine hoeveelheid crème op je handen, smeer deze crème over jouw huid heen en zorg ervoor dat de haren volledig bedekt zijn. Laat deze ontharingscrème vervolgens 4 minuten intrekken en verwijder de crème van jouw hond. Vervolgens kan je het betreffende lichaamsdeel goed met water afspoelen, zodat alle crème van jouw lichaam verwijderd wordt.

Al met al de perfecte ontharingscrème voor mannen. Voor elke man is het nog nooit zo makkelijk (en leuk) geweest om de ongewenste beharing te verwijderen. De crème werkt zeer efficiënt, ruikt heerlijk en weet zelfs de kortste haartjes te verwijderen. Je geniet hierdoor van een gladde en zijdezachte huid!

beste ontharingscrème mannen

Hoe werkt een goede ontharingscrème en waar moet je om denken?

Als je met een ontharingscrème aan de slag gaat, willen wij je allereerst één ding adviseren; volg altijd de handleiding van de fabrikant op. Bij sommige crèmes dien je de crème bijvoorbeeld 4 minuten in te laten trekken. Als je de crème bijvoorbeeld 10 minuten laat zitten, is het bijzonder lastig (en pijnlijk) om de crème te verwijderen. Volg dus altijd de instructies van de fabrikant op; deze zijn altijd op de verpakking of in een bijgaand instructieboekje te vinden.

Verder is het advies dus om altijd een speciale ontharingscrème voor een specifiek lichaamsdeel te gebruiken. Voor jouw gezicht is overigens níet aan te raden om een ontharingscrème te gebruiken, aangezien je daarmee last kunt krijgen van brandplekken in het gezicht. Gebruik voor de gevoelige huid van het gezicht altijd de ontharingsstrips (zie hierboven).

beste ontharingscrème bikinilijn

De ontharingscrèmes bevatten zogeheten alkalische chemische stoffen. Deze stoffen zijn níet schadelijk voor de gezondheid of voor de huid, maar zorgen er juist voor dat je op een veilige en pijnloze manier de lichaamsbeharing kunt verwijderen.

Op het moment dat je de ontharingscrème op een bepaald lichaamsdeel smeert, gaan de alkalische chemische stoffen aan de slag. Deze stoffen zorgen ervoor dat de proteïne structuur van de haren afgebroken worden, waardoor de haartjes verzwakt worden. De crème zorgt er vervolgens voor dat de haartjes zo uit/van jouw huid weggespoeld kunnen worden, inclusief de crème zelf.

Mocht je op zoek naar de beste ontharingscrème zijn, is het dus wel onwijs belangrijk om de juiste crème te gaan gebruiken. Zo is een ontharingscrème voor de bikinilijn anders dan een ontharingscrème voor de billen. Ons advies is om in ieder geval altijd voor een natuurlijke ontharingscrème te gaan én om voor het gezicht nóóit een ontharingscrème te gebruiken. Zoals hierboven reeds gezegd; gebruik daarvoor de ontharingsstrips.

Conclusie van deze ontharingscrème review

Al met al kunnen we enkele dingen aan de hand van deze ontharingscrème review concluderen. Allereerst moet je áltijd de juiste ontharingscrème voor het betreffende lichaamsdeel gebruiken. Pas met name op voor de ontharingscrème voor het gezicht; gebruik hiervoor een ontharingsstrip. Daarnaast willen wij je adviseren één van de bovengenoemde ontharingscrèmes te kopen. Deze crèmes zijn in onze test als beste naar voren gekomen en dat is uiteraard niet zonder reden. Het is ook niet geheel opvallend dat al deze crèmes van dezelfde fabrikant zijn; Veet is wat ons betreft de beste leverancier van verschillende soorten ontharingscrèmes!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>