De beste neustrimmer? Een top 3 met veel ervaringen!

Beharing tref je op veel (bijzondere) lichaamsdelen aan. Dat is bijvoorbeeld het geval in jouw neus; deze haren hebben in jouw neus echter een belangrijke functie. Helaas worden de haren soms wel eens te lang, waardoor ze zichtbaar worden. Niet wenselijk volgens veel mensen.

Is dat ook jouw mening? Heb jij het liefste zelf ook geen zichtbare neusharen? Dan is het aan te raden om eens naar een neustrimmer te kijken. Met een neustrimmer ben je namelijk in staat om de neusharen op een makkelijke en pijnvrije manier te verwijderen.

Om dát mogelijk te maken, is het advies wel om voor de beste neustrimmer te kiezen. daar helpen wij je graag een handje bij. Recentelijk hebben wij veel neustrimmers aan een strenge keuring kunnen onderwerpen. Op basis daarvan hebben wij een top 3 van beste neustrimmers samengesteld; over deze drie beste varianten lees je hieronder alles.

Top 3 beste neustrimmers

Voor veel mannen (en vrouwen) is een neustrimmer inmiddels onmisbaar geworden. Het gemak en de unieke werking zijn daarvoor eigenlijk de twee belangrijkste redenen. Wil jij ook graag van deze voordelen profiteren? Dan adviseren wij je om voor één van onderstaande neustrimmers te kiezen. Dit zijn namelijk volgens onze test de beste neustrimmers van dit moment!

1. BaBylissMEN E652E

Welke eisen stel jij met betrekking tot jouw nieuwe neustrimmer? Wil jij met jouw nieuwe neustrimmer veel kanten op kunnen? En wil jij ook van een bepaalde kwaliteit uit kunnen gaan? Dan kies je het beste voor deze variant van BaByliss. Dit is volgens ons namelijk de beste neustrimmer van dit moment.

Veelzijdig

Waar deze neustrimmer deze eretitel aan te danken heeft? Onder meer aan de veelzijdigheid. Dit is namelijk niet alleen een neustrimmer, maar ook een oor- en wenkbrauwtrimmer. Om deze lichaamsdelen te ontharen, maak je gebruik van de roterende mesjes. Deze roterende mesjes zorgen voor een comfortabele scheerbeurt met een perfect resultaat. Overigens krijg je bij aanschaf meerdere opzetkoppen geleverd.

Afspoelbaar

Verder is deze trimmer afspoelbaar onder de kraan, ligt de trimmer heerlijk in de hand en geniet je van het gunstige prijskaartje. Al deze voordelen tezamen zorgen ervoor dat dit volgens ons de beste neustrimmer is. Het feit dat deze trimmer ook nog eens van een prima kwaliteit is, spreekt ons des te meer aan.

Voordelen:

 • Inclusief opzetstokken voor oor- en wenkbrauw
 • Ligt prettig in de hand
 • Perfect resultaat dankzij roterende mesjes
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • 3 jaar garantie
beste neushaartrimmer

2. Philips Series 5000 NT5650

Niet alleen het merk BaByliss spreekt ons aan, maar ook Philips. Ook dit merk weet namelijk geweldige neustrimmers te leveren, waaronder déze variant. Dit is volgens ons de beste neustrimmer van dit bekende merk.

Accessoires

Ook deze neustrimmer is veelzijdig te noemen. Bij aanschaf krijg je namelijk meerdere accessoires geleverd, waaronder meerdere opzetstukken. Met dank aan deze opzetstukken ben je in staat om ook jouw oren en wenkbrauwen bij te werken. Uiteraard is het ook mogelijk om de neusharen tot in perfectie te scheren.

Pijnvrij

Voor het ideale scheerresultaat heeft Philips gekozen voor een unieke PrecisionTrim-techonologie. Met dank aan deze technologie trim je jouw haren moeiteloos vanuit elke hoek, ongeacht de richting. Je geniet dan ook van veel gemak, van een pijnvrije scheerbeurt en van een prima eindresultaat.

Voordelen:

 • Ligt prima in de hand
 • Ook geschikt voor oren en wenkbrauwen
 • Inclusief een etui geleverd
 • De koppen zijn afspoelbaar
 • Veilig, aangenaam en eenvoudig trimmen
goede neustrimmer

3. BAESS Neustrimmer

De koek is nog niet op. Nee, we hebben nóg een goede neushaartrimmer gevonden. Ook deze variant van het merk BAESS spreekt ons namelijk erg aan. Dit is niet direct het meest bekende merk, maar deze goede neustrimmer heeft ons doen verbazen.

Alle beharing

Zo is ook deze neustrimmer bijzonder veelzijdig. Je kunt jouw neus, jouw oren, jouw nek én jouw baard op een gewenste manier trimmen. Wil je liever de beharing helemaal verwijderen? Ook dat is mogelijk; met deze neustrimmer kun je de beharing ook volledig afscheren.

Betaalbaar

Na het trimmen spoel je de koppen probleemloos onder de kraan af. De volgende scheerbeurt geniet je weer van veel gemak, van een perfect scheerresultaat en van veel comfort. Ook het prijskaartje van deze goede neustrimmer spreekt ons erg aan.

Voordelen:

 • Voor mannen & vrouwen geschikt
 • Geschikt voor meerdere lichaamsdelen
 • Met de nodige accessoires geleverd
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
beste neustrimmer ervaringen

Aandachtspunten bij een neustrimmer kopen

Heb jij jouw pijlen gericht op een nieuwe neustrimmer? Zorg er dan voor dat je eerst jouw wensen op een rijtje zet. Waar wil je de neustrimmer precies voor gebruiken? Wil je de neustrimmer mogelijk ook voor jouw oren en wenkbrauwen kunnen gebruiken? En hoeveel geld wil je aan een dergelijk apparaat uitgeven? Dit zijn stuk voor stuk belangrijke vragen waar je voor jezelf een antwoord op moet zien te vinden.

Verder speelt ook de prijs-kwaliteitsverhouding nog een belangrijke rol. Ga altijd voor een kwalitatieve neustrimmer en durf ook te investeren. Voor de beste neustrimmer hoef je gelukkig niet de hoofdprijs te betalen; dat heb je reeds aan bovenstaande trimmers kunnen zien.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>