De beste nagelriemolie? Een top 3 met veel ervaringen!

Voor een optimale verzorging van jouw nagels kun je meerdere producten gebruiken. Zo is het gebruik van een goede nagelvijl aan te raden, maar ook goede nagelriemolie is onmisbaar. Dit is echter waarschijnlijk niet het eerste verzorgingsproduct waar je aan denkt.

Waarom niet? Omdat nagelriemolie eigenlijk niet super populair is. Dat is in onze ogen uiterst jammer te noemen, aangezien de beste nagelriemolie de nodige voordelen met zich mee brengt. Als je jouw nagelriemen goed weet te verzorgen, slaat dit eigenlijk over op de rest van jouw nagels. Een goede verzorging van jouw nagels begint dan ook bij de nagelriemen.

Wil jij jouw nagels (nog) beter gaan verzorgen? Dan kun je dus niet zonder de beste nagelriemolie. Maar, welke olie is nou echt aan te raden? En hoe vind je de beste olie voor jouw nagelriemen? Op die twee vragen vind je in dit artikel een compleet antwoord.

Top 3 beste nagelriemolie

Vind jij het belangrijk dat jouw nagels gezond zijn en er netjes uitzien? Dan kun je dus eigenlijk niet zonder de juiste olie om jouw nagelriemen te verzorgen. Wat ons betreft kies je daarbij het beste voor één van de drie varianten die wij hieronder bespreken. Die drie varianten zijn namelijk als beste bij ons uit de test gekomen!

1. Famous Names Dadi'Oil

Er kan er maar één de beste zijn. In het aanbod van nagelriemoliën geldt dit voor deze olie van het merk Famous Names. Deze olie heeft ons – om meerdere redenen – positief weten te verrassen.

Werkt snel

Zo zijn wij allereest onder de indruk van de snelle werking van deze olie. Deze olie wordt eigenlijk direct door jouw nagels opgenomen en plakt daardoor niet. Dat is ook te danken aan het feit dat deze olie géén vet bevat. Nee, het merk Famous Names heeft bewust gekozen voor drie organische oliën: avocado, olijf en jojoba. Tevens heeft men nog natuurlijke vitamine E toegevoegd, waardoor deze olie een aangename geur heeft.

Veelzijdig

Bijkomend voordeel is dat deze nagelriemolie veelzijdig te gebruiken is. Je verzorgt jouw nagelriemen hier perfect mee, maar deze olie werkt ook tegen bijvoorbeeld eczeem. Ongeacht welk probleem jij met jouw vingers hebt, kun je deze beste nagelriemolie gebruiken. 

Uitstekende beoordelingen

Overigens zijn wij niet als enige zo positief. Nee, op het internet vind je veel positieve beoordelingen over deze nagelriemolie. Onder meer de volgende beoordeling vinden wij veelzeggend voor deze goede nagelriemolie:

"Fijne olie ruikt lekker en trekt goed in. In het begin als een kuurtje gebruiken. 4 weken lang elke dag 2 maal opsmeren. Mijn nagels zijn er weer mooi door geworden. Zonder splijtende randen."

Voordelen:

 • Snelle werking
 • Bestaat uit louter organische oliën
 • Inclusief natuurlijke vitamine E voor een lekkere geur
 • Perfecte prijs-kwaliteitsverhouding
beste nagelolie

2. Herome Nourishing Nail Oil

Wil jij jouw nagelriemen tot in perfectie kunnen verzorgen? Dan is deze nagelriemolie van Herome ook een interessante optie voor je. Deze olie herstelt jouw nagelriemen snel, waardoor je snel sterke nagels krijgt. Deze sterke nagels scheuren een stuk minder snel in én breken ook een stuk minder snel af.

Eenvoudig in gebruik

Absoluut pluspunt is dat deze nagelriemolie makkelijk aan te brengen is. Nadat je dat gedaan hebt, merk je al snel dat de olie echt in jouw nagels trekt. Zo worden jouw nagels sterker, terwijl ook de nagelriemen perfect verzorgd worden. Onder aan de streep wordt ook de groei van nagels gestimuleerd; binnen de kortste keren geniet je gewoonweg van fraaie, gezonde én sterke nagels.

Voordelen:

 • Makkelijk aan te brengen
 • Snelle werking
 • Zorgt voor sterke, gezonde en fraaie nagels
 • Het betreft een natuurlijke olie
goede nagelriemolie

3. Herome Nail Essentials (Set)

Heb je recentelijk kunstnagels gehad? Of moet je noodgedwongen medicijnen slikken? Als je op één van deze twee vragen ‘ja’ kunt beantwoorden, is deze nagelriemolie van Herome geschikt voor je. Deze nagelriemolie is namelijk speciaal voor deze situaties ontwikkeld.

Complete set

Dit betreft overigens niet zomaar nagelriemolie, maar betreft een complete set. Met deze set kun je in drie simpele stappen jouw nagels versterken én verzorgen. Als je met enige regelmaat deze olie gebruikt, merk je dit direct aan de uitstraling en sterkte van jouw nagels.

Juiste volgorde

Wil je van deze goede nagelriemolie gebruik maken? Zorg er dan wel voor dat je eerst de gebruiksaanwijzing goed doorneemt. Het is bijvoorbeeld van cruciaal belang dat je de drie onderdelen van deze set in de juiste volgorde gebruikt.

Voordelen:

 • Betreft een set van drie verzorgingsproducten
 • Ideaal voor beschadigde nagels door kunstnagels
 • Ideaal voor beschadigde nagels door medicijnengebruik
 • Interessante prijs-kwaliteitsverhouding
goede nagelriem olie

Aandachtspunten bij nagelriemolie kopen

Zie jij het helemaal zitten om de beste nagelriemolie te gebruiken? Voordat het zover is, doe je er verstandig aan om een goede vergelijking te maken. Wij raden je daarbij aan om op de volgende punten te letten:

 • Positieve beoordelingen van andere gebruikers: kan nagelriemolie op veel positieve beoordelingen van andere kopers rekenen? Dan is dat een goed teken.
 • Samenstelling van de olie: het is sowieso wenselijk dat de olie uit uitsluitend natuurlijke oliën bestaat. Het is geen probleem als er natuurlijke vitamine aan toegevoegd is.
 • Hoeveelheid olie: de meeste nagelriemoliën worden in een kleine flacon geleverd. Ga goed na hóeveel olie je precies geleverd krijgt.
 • Prijskaartje van de olie: let tevens goed op de prijsstelling van de olie. Je kunt wat ons betreft het beste nét iets meer investeren voor de beste nagelriemolie.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>