De beste nagellak? Een top 3 met heel veel ervaringen!

Kom jij graag verzorgd voor de dag? En vind je het daarbij ook belangrijk om jouw nagels goed te verzorgen? Dan is een goede nagelvijl, bijvoorbeeld een elektrische nagelvijl, absoluut aan te raden. Een andere manier om jouw nagels goed te verzorgen, is door nagellak te gebruiken. Met nagellak weet je jouw nagels bovendien een toffe uitstraling mee te geven.

Heb jij het liefste opvallend gekleurde nagellak? Of ga je liever voor één van de basic kleuren? De keuze is volledig aan jou. Feit is dat je uit heel veel soorten nagellak kunt kiezen; om je met deze keuze een handje te helpen, hebben wij een top 3 van de beste nagellakken samengesteld.

Hierbij zijn we ook naar specifieke soorten lakken op zoek gegaan. Zo hebben wij gekeken naar de beste gel nagellak, de beste topcoat nagellak, de beste langhoudende nagellak, de beste witte nagellak, de beste goedkope nagellak, de beste zwarte nagellak en de beste transparante nagellak. Hieronder vind je meer informatie over onze bevindingen!

Top 3 beste nagellakken

Naar welk soort nagellak gaat jouw voorkeur uit? Heb jij het liefste gel nagellak? Heb jij het liefste opvallend gekleurde nagellak? Of heb jij het liefste zwarte nagellak? Zoals je ongetwijfeld al weet, kun je uit heel veel soorten nagellakken kiezen. Wat ons betreft kies je daarbij het beste voor één van onderstaande drie nagellakken. Dit zijn volgens ons namelijk de beste soorten nagellak van dit moment!

1. Essie original lijn

Gaat jouw voorkeur uit naar nagellak met een goede prijs-kwaliteit verhouding? Wil je met nagellak de puntjes op de i van jouw outfit zetten? En gaat jouw voorkeur hierbij ook nog uit naar een glanzend effect? Dan kun je gewoonweg niet om de nagellak van het merk Essie heen. Dit merk heeft deze geweldige nagellak-lijn al enkele jaren geleden op de markt gebracht.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Vanaf dat moment is deze nagellak eigenlijk populair. Veel vrouwen zijn te spreken over de kleuren, over de dekking en de manier van aanbrengen. Ook prijstechnisch is deze nagellak interessant, net zoals het feit dat de nagellak behoorlijk lang op de nagels blijft zitten.

161 kleuren

Bijkomend voordeel: je kunt 161 verschillende kleuren kiezen. Wij adviseren hierbij de witte kleur, maar je kunt dus uit nog eens 160 verschillende kleuren kiezen. Door een goede vergelijking tussen deze kleuren te maken, kun je voor jezelf de perfecte nagellak uitkiezen. Nog een handige tip vanuit onze kant: breng bij voorkeur twee laagjes nagellak aan. Daarmee geniet je van een nóg fraaiere dekking!

Voordelen:

 • Glanzend effect
 • Toffe kleuren (160!)
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Makkelijk aan te brengen (2 laagjes is het advies)
goede nagellak

2. Rimmel London 60 seconds SuperShine lijn

Heb jij het liefste zo donker mogelijk gekleurde nagels? Dan is het advies om voor deze zwarte nagellak van Rimmel London te kiezen. Zoals we inmiddels van dit merk gewend zijn, is de kwaliteit van dit merk echt subliem. Dat geldt ook voor deze nagellak. 

Binnen 60 sec droog

Deze nagellak kun je op een fijne manier aanbrengen. Belangrijk voordeel hierbij is ook nog eens dat de nagellak binnen 60 seconden droogt. Zodra de nagellak droog is, geniet je van een toffe zwarte kleur. Een kleur die echt heel indringend is.

Base, kleur en top in 1

Ook heeft Rimmel London voor een unieke 3-in-1 technologie gezorgd. Dankzij deze technologie krijgt jouw nagels eigenlijk drie lagen: een base coat, de kleurlaag en de beschermende topcoat. Deze drie lagen zorgen ervoor dat deze nagellak langdurig blijft zitten. 

48 kleuren

Vind je deze zwarte kleur net iets té zwart? Dan kun je uit nog eens 48 andere kleuren kiezen. Het gaat hierbij om andere donkere kleurtinten, maar ook om compleet andere kleuren. De kwaliteit van deze nagellak is in ieder geval subliem.

Voordelen:

 • Geweldige kwaliteit
 • Unieke 3-in-1 technologie
 • Fraaie zwarte kleur
 • Droogt binnen 60 seconden volledig op
beste zwarte nagellak

3. Sally Hansen InstaDri lijn

Heb jij het liefste opvallende kleurtjes op jouw nagels zitten? Dan voldoet deze goede nagellak van Sally Hansen aan jouw wensen. In onze ogen is dit de beste nagellak voor mensen die graag opvallende nagels hebben.

51 kleuren

Wij raden zelf deze prachtige roze kleur aan. Je kunt echter uit nog eens 51 kleuren kiezen. Eigenlijk alle kleuren uit het kleurenpalet worden door Sally Hansen aangeboden; je kunt dus altijd de gewenste kleur op jouw nagels aanbrengen.

Makkelijk aanbrengen

Het aanbrengen van deze nagellak gaat erg prettig. Je hoeft slechts één laag aan te brengen; deze nagellak heeft namelijk een prima dekking. Ook is het een groot voordeel dat deze nagellak in 60 seconden volledig opdroogt. Al na één minuut kun je dus genieten van jouw gekleurde nagels. De nagellak blijft ook nog eens lang zitten. 

Voordelen:

 • Beste nagellak in allerlei opvallende kleurtjes
 • In 60 seconden volledig opgedroogd
 • Je hoeft slechts één laagje aan te brengen
 • Langdurige en fraaie dekking
beste langhoudende nagellak

Aandachtspunten bij nagellak kopen

Het uitkiezen van de beste nagellak is absoluut geen gemakkelijke klus. Nee, je hebt met een bijzonder divers aanbod te maken, waardoor een goede vergelijking treffen noodzakelijk is van dit verflaagje. Wat ons betreft doe je er verstandig aan om daarbij op de volgende criteria te letten:

 • Kleur van de nagellak: welke kleur wil jij graag op jouw nagels hebben? Ga je hierbij voor een donkere kleurtint, voor een lichte kleurtint of juist voor een opvallende kleurtint? Aan jou de keus.
 • Soort nagellak: tegenwoordig wordt nagellak in allerlei soorten en maten aangeboden. Wil je bijvoorbeeld gel nagellak hebben? Of ga je liever voor een ‘normale’ nagellak? 
 • Effect van de nagellak: een nagellak kan ook nog een typerend effect met zich mee brengen. Dit is bijvoorbeeld een glanzend effect, een mat effect, een metallic effect of een effect met glitters.
 • Eigenschappen van de nagellak: hoeveel laagjes moet je aanbrengen? En hoe snel droogt de nagellak op?
 • Inhoud van het flesje: ga ook goed na hoeveel nagellak er precies in het flesje zit. 
 • Prijs-kwaliteitsverhouding: durf altijd te investeren in goede nagellak. De beste nagellak kost nét iets meer geld dan de mindere soorten nagellak, maar dat merk je ook duidelijk aan de kwaliteit terug. Zo blijft de beste nagellak langer op jouw nagels zitten!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>