De beste nageldroger? Een top 3 met veel ervaringen!

Lak jij graag jouw eigen nagels? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat je hierbij het beste voor de beste nagellak kunt kiezen. De beste nagellak is relatief makkelijk aan te brengen en heeft ook een ideale dekking. Nadat je deze nagellak aangebracht hebt, zit je echter met een uitdaging: je moet de nagellak laten drogen.

Wil je dit droogproces zo snel en goed mogelijk laten verlopen? Dan is de aanschaf van een goede nageldroger aan te raden. Een nageldroger kun je eigenlijk zien als een apparaat met daarin een UV lamp. Deze UV lamp verwarmt de nagellak, waardoor de nagellak snel opdroogt.

Spreekt deze simpele werking jou wel aan? Dan is het advies om op zoek naar de beste nageldroger te gaan. In dit artikel vertellen wij je graag meer over de beste nagellamp; dit is een andere benaming voor nageldrogers!

Top 3 beste nageldrogers

Om jouw nagels snel te laten drogen, is een nageldroger eigenlijk onmisbaar. Als je voor de beste UV lamp voor jouw nagels kiest, drogen jouw nagels snel én fraai. Maar, wat is nou de beste gel nagellak met lamp die je kunt kopen? En welke nageldrogers kunnen wij van harte aanraden? Wij hebben een top 3 samen weten te stellen; over de drie beste nageldrogers lees je hieronder meer!

1. SUN X5

Wil je gewoonweg voor de beste nageldroger gaan? Dan kunnen wij je deze betaalbare, goede en veelzijdige nageldroger van harte aanraden. In deze nageldroger zitten maar liefst 45 leds ingebouwd, waardoor je van een snel droogproces geniet. Binnen de kortste keren is jouw nagellak volledig opgedroogd.

Vingers en tenen

Daarbij is het ook fijn dat je deze nageldroger op een veelzijdige manier kunt gebruiken. Je kunt deze nageldroger namelijk voor jouw vingernagels gebruiken, maar óók voor jouw teennagels. In beide gevallen geniet je van een snelle werking, maar ook van een makkelijke bediening. Dat is volgens ons ook een belangrijk voordeel van deze UV lamp.

Meerdere standen

Bijkomend voordeel: je kunt uit meerdere standen kiezen. Zo kun je kiezen voor een periode van 99 seconden, van 60 seconden, van 30 seconden en van 10 seconden. Dankzij deze keuzemogelijkheid laat je jouw nagels altijd op de perfecte manier drogen!

Voordelen:

 • Deze nageldroger heeft maar liefst 45 leds
 • Een behoorlijk krachtige nageldroger (80 watt)
 • Deze nageldroger is makkelijk te bedienen
 • Je kunt uit meerdere standen kiezen
 • Prijs-kwaliteitsverhouding is prima te noemen
beste uv lamp nagels

2. De Sera

Wil je graag een nageldroger hebben die ongekend snel werkt? Dan sluit deze variant van het merk De Sera op jouw wensen aan. Wil je bijvoorbeeld jouw gelnagels drogen? Met deze nageldroger is dit binnen 10 seconden gepiept. Je hoeft de nageldroger alleen maar neer te zetten, de gewenste stand te selecteren en jouw handen op de juiste manier in de nageldroger te leggen. Dit is overigens ook mogelijk met jouw teennagels.

Erg krachtig

Deze nageldroger heeft de beschikking over 42 leds en over een vermogen van maar liefst 168 watt. Daarmee is deze droger dus nóg een stuk krachtiger dan de hierboven besproken variant.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Een ander voordeel vinden wij het snoer van 2,5 meter lang. Hierdoor kun je deze nageldroger op een fijne en veelzijdige manier gebruiken. Echt een aanrader, ook vanwege het gunstige prijskaartje.

Voordelen:

 • Een vermogen van maar liefst 168 watt
 • Beschikt over 42 leds
 • Droogt gelnagels binnen 10 seconden
 • Snoer van 2,5 meter lang
 • Makkelijk te bedienen
beste led lamp nagels

3. Vanilon

Tot slot kunnen wij ook deze variant van Vanilon aanraden. Deze nageldroger werkt snel, werkt goed en heeft een netsnoer van 2,5 meter lang. Doordat dit netsnoer zo lang is, kun je deze nageldroger eigenlijk altijd en overal wel gebruiken.

Alle soorten nagellak

Hierbij geniet je ook echt van een snelle droging. Dit is aan de ene kant aan het vermogen van 86 watt te danken. Aan de andere kant is de snelle droging ook aan de bediening te danken. Je stelt deze droger geheel naar wens in, waarbij je uit meerdere standen kunt kiezen. Afhankelijk van het soort nagellak geniet je hierdoor van de snel mogelijkste droging. Deze beste nageldroger is sowieso voor alle soorten gel nagellakken geschikt; ideaal!

Voordelen:

 • Voor alle soorten gel nagellak geschikt
 • Vermogen van 86 watt
 • Grote droogruimte (ook voor voeten geschikt)
 • Je kunt uit meerdere standen kiezen
 • Snoer van 2,5 meter lang
beste nagellamp

Aandachtspunten bij een nageldroger kopen

Wil je de beste nageldroger kopen? Let dan in ieder geval op de volgende facetten voor een goede koop van dit apparaat:

 • Hoeveelheid led lampjes: des te meer lampjes, des te beter eigenlijk
 • Vermogen van de nageldroger: des te hoger het vermogen is, des te sneller de droging plaatsvindt
 • Instelmogelijkheden: ook is het wenselijk dat je de nageldroger naar wens in kunt stellen. Zo zijn bijvoorbeeld meerdere standen ideaal te noemen.
 • Droogruimte: let ook goed op hoe groot de droogruimte is. Als deze droogruimte vrij groot is, kun je ook jouw teennagels laten drogen.
 • Snoerlengte: let ook goed op de lengte van het snoer. Een lengte van 2,5 meter is hierbij ideaal te noemen.
 • Prijs-kwaliteitsverhouding: kijk tot slot goed naar de prijs-kwaliteitsverhouding. Alle hierboven besproken nageldrogers hebben in ieder geval een prima verhouding!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>