De beste massagestoel? Een top 3 met veel ervaringen

Weinig dingen zijn zo ontspannend al het krijgen van een heerlijke massage. Wil jij graag thuis ook een heerlijke massage van bijvoorbeeld jouw partner kunnen ontvangen? Of vind je het leuk om jouw partner te masseren? In beide gevallen is de aanschaf van een massagestoel absoluut een aanrader. Met de beste massagestoel heb je namelijk nergens meer omkijken naar!

beste massagestoel

Ontdek de beste massagestoel, lees direct verder!

Net zoals een massagetafel is een massagestoel in de afgelopen jaren vrij populair geworden. Dit komt onder meer doordat een massagestoel minder ruimte in beslag neemt; de massagestoel is daardoor ook meer geschikt voor gebruik in huis. Daarnaast is het een absoluut voordeel dat een elektrische massagestoel jou geheel automatisch masseert; je hoeft hier dus zelf geen handelingen voor te verrichten.

Top 3 beste massagestoelen

Wil je graag van de voordelen van een elektrische massagestoel genieten? Lijkt het je heerlijk om ’s avonds na een lange werkdag thuis te genieten van een heerlijke massage? Als je voor de beste massagestoel gekozen hebt, hoef je eigenlijk alleen maar plaats te nemen op de stoel. De stoel doet vervolgens de rest, waarbij je van een heerlijk en ontspannen gevoel weet genieten.

Maar, wat is nou de beste massagestoel? Wij hebben onszelf deze vraag ook gesteld, waarna wij op zoek zijn gegaan naar de beste massagestoel. Al snel kwamen we drie geschikt varianten tegen, waarbij wij onderscheid hebben gemaakt tussen enkele categorieën: beste massage ligstoel, beste luxe massagestoel en beste relax massagestoel. Per categorie hebben wij dé beste koop aangewezen, waarover je hieronder meer kunt lezen!

1. VidaXL Massage ligstoel 

Ben je specifiek op zoek naar de beste massage ligstoel? Dan kun je simpelweg niet om deze variant van vidaXL heen. Deze ligstoel biedt onwijs veel gemak, is van hoogwaardig kunstleer vervaardigd en is makkelijk te bedienen.

5 programma's en 8 massagepunten

Bovendien ben je verzekerd van een stabiele lighouding; dit is te danken aan twee metalen steunbeugels. Verder heb je de keus uit 5 programma’s en geniet je van maar liefst 8 massagepunten. Zodoende ben je met deze stoel in staat om jouw rug, jouw benen en jouw schouders heerlijk te laten masseren. 

Met verwarmfunctie

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is liggend plaats te nemen op deze massagestoel. Selecteer vervolgens het gewenste programma en geniet van een heerlijke massage. Dankzij de verwarmingsfunctie wordt de massage nog aangenamer. Al met al een perfecte aankoop voor de levensgenieters onder ons!

beste massagestoel kopen

2. Tchair Luxe Massagestoel 

Ga jij in het leven altijd voor het beste van het beste? Ben je daarom ook specifiek op zoek naar de beste luxe massagestoel? Dan hoef je eigenlijk niet verder te kijken: deze Tchair massagestoel biedt namelijk alles waar je naar op zoek bent. Daar staat wel een fors prijskaartje tegenover, maar je krijgt absoluut waar voor je geld bij deze massagestoel.

3D massage + stoelverwarming

Zo heeft deze massagestoel een automatische timer, kun je kiezen uit verschillende massagestanden, geniet je van een heerlijke stoelverwarming en geniet je van een makkelijke bediening. Een ander opvallend punt is het feit dat deze stoel een zogeheten 3D massage aanbiedt; dit betekent dat de massagestoel zich compleet vormt naar de vorm van jouw rug. Hierdoor geniet je nóg meer van een heerlijke massage.

Designstoel voor alle lichaamsdelen

Met deze stoel kun je jouw schouders, heupen, benen, kuiten, rug en taille op een aangename manier masseren. Doordat de stoel niet al te veel ruimte in beslag neemt, kun je hem ook relatief makkelijk in huis kwijt. Bovendien heeft deze stoel een prachtig design, waardoor deze beste massagestoel ook nog een aanvulling voor jouw woning is!

beste massagestoel ervaringen

3. LW Collection Relax Massagestoel

Koop jij een massagestoel met het doel om voornamelijk te relaxen? Dan is de aanschaf van deze beste massagestoel van het merk LW Collection van harte aan te raden. Deze massagestoel lijkt op een ‘normale’ stoel, maar biedt een heerlijke massage aan.

5 standen en 8 massagepunten

Je hebt hierbij de keus uit 5 verschillende standen in combinatie met 3 verschillende modi. Juist vanwege deze modi ben je in staat om de massage altijd aan te passen op jouw behoeften. Dankzij de 8 ingebouwde massagepunten geniet je bovendien van een aangename én veelzijdige massage.

Relaxstoel met verwarmingsfunctie

Bijkomend voordelen zijn de ingebouwde verwarmingsfunctie, de prachtige uitstraling en de afmetingen van de stoel. Juist door de uitstraling kun je deze massagestoel moeiteloos een plekje in jouw woonkamer geven. Mocht je eventjes geen zin in een massage hebben, biedt deze stoel namelijk alsnog voldoende gemak. Dit komt onder meer door de kantelhoek van de stoel; al met al een geweldige massagestoel voor in huis!

elektrische massagestoel

Aandachtspunten bij een massagestoel kopen

Heb je voor jezelf besloten dat je een massagestoel wilt gaan kopen? Dan is het belangrijk dat je jouw wensen eerst op een rijtje gaat zetten. Waar wil je de massagestoel precies voor gebruiken? Aan welke eigenschappen hecht je veel waarde? En hoeveel geld wil/kun je vrijmaken voor de aanschaf van de beste massagestoel? Op deze vragen moet je allereerst voor jezelf een passend antwoord zien te vinden.

Heb je deze antwoorden eenmaal duidelijk in beeld gebracht/ Dan kun je een vergelijk gaan maken, waarbij je goed op verschillende criteria moet letten. Zo moet je altijd het prijskaartje in de gaten houden, moet je goed naar de uitstraling van de massagestoel kijken én moet je goed naar de functies kijken.

Uiteraard moet je ook goed naar de massagestanden kijken. Kun je uit meerdere standen kiezen? En welke lichaamsdelen kun je met de stoel laten masseren? Ook op dergelijke vragen moet je een passend antwoord zien te vinden.

Is het aan te raden om een massagestoel goedkoop aan te schaffen? Dat is eigenlijk alleen aan te raden als je een massagestoel aanbieding kunt vinden. Mocht je geen aanbieding kunnen vinden, is het advies om te investeren in de stoel die het meeste op jouw wensen aansluit. Mogelijk moet je hier een flink bedrag voor betalen, maar dat is het geld dubbel en dwars waard. Als je eenmaal de beste massagestoel hebt, wil je echt niks anders meer!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>