De beste massage gun? Een top 3 met veel ervaringen!

Heb jij regelmatig last van spierpijn? Doet jouw lichaam pijn? Of wil je graag op een ontspannen manier even heerlijk bij willen komen? Om meerdere redenen is de aanschaf van een goed massageapparaat aan te raden. Maar, voor welk massageapparaat kun je dan het beste kiezen?

In de afgelopen periode kiezen meer en meer mensen voor een massage gun. Een dergelijke gun stelt je in staat om jezelf heerlijk te masseren. Bovendien is het voor een ander ook mogelijk om jou te masseren met dit apparaat. Dankzij deze veelzijdigheid is het een geliefd apparaat.

Daar blijft het echter niet bij. Nee, een ander voordeel is dat het beste massage pistool ook echt een heerlijke massage aanbiedt. Dat is echter wel alleen het geval als je voor de beste massage gun kiest. Neem daarom onderstaande reviews door en schaf direct één van de drie beste massage guns aan.

Top 3 beste massage guns

Door de jaren heen zijn veel verschillende massageapparaten op de markt gebracht. Met name in de laatste jaren zijn de massage guns echter bijzonder populair geworden. Deze populariteit is te danken aan de makkelijke bediening, de heerlijke massage en de vele mogelijkheden. Wil je daar ook van genieten? Wij hebben alvast onderzoek gedaan naar de 3 beste massage guns van dit moment!

1. Northwall® Massage Gun - Professioneel

Ben je gewoonweg naar de beste massage gun op zoek? Dan hoef je niet meer verder te kijken. De kans is namelijk heel groot dat deze massage gun van het merk Northwall aan jouw verwachtingen voldoet. Ruim 185 kopers bij onze partner Bol.com zijn in ieder geval erg te spreken over dit massage pistool.

Verschillende soorten massages

Met dit massageapparaat kun je allerlei massages uitvoeren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Shiatsu massage, voor een compressie massage, voor een acupressuur, voor een vibratie massage en voor een klopmassage. Met dank aan deze veelzijdigheid kun je jezelf (of een ander) dus altijd lekker masseren.

Handige bediening

Daarbij is de bediening van dit massage pistool ook ideaal te noemen. Je kunt dit pistool gewoon in de hand houden, waarna je het pistool op jouw lichaam kunt zetten. Kies vervolgens de gewenste stand en houdt het pistool tegen jouw lichaam aangedrukt. Het pistool doet nu de rest van het werk; je geniet hierbij echt direct van een heerlijke massage.

Alle lichaamsdelen

Overigens is deze massage gun ook voor alle lichaamsdelen geschikt. Je kunt ‘m voor je voeten, schouders, rug, nek, benen en armen gebruiken. Kijk, dat is nog eens een voorbeeld van een veelzijdige massage gun. Tot slot is het een groot voordeel dat je zes kopstukken geleverd krijgt; met dank aan deze opzetstukken is echt elke massage een groot feest.

Voordelen:

 • Een professioneel en krachtig apparaat
 • Ideale bediening
 • Biedt meerdere soorten massages aan
 • Voor meerdere lichaamsdelen geschikt
 • Inclusief zes opzetstukken
beste massage gun northwall

2. Sanbo® - Massage Gun PRO - Inclusief App

Tijdens onze test kwamen wij ook al snel met dit apparaat van Sanbo in aanraking. Toen wij dit apparaat aan het uitproberen waren, werden wij direct enthousiast. Het apparaat zelf was ideaal, maar ook de vele mogelijkheden.

Vibratie-, rol-, en klopmassage

Zo kun je bij deze massage gun uit meerdere massages kiezen. Je kunt een vibratie massage selecteren, maar ook een rolmassage, een klopmassage en een Shiatsu massage. Hierbij is het ook nog mogelijk om uit 9 snelheidsstanden en 10 intensiteitsstanden te variëren. Als klap op de vuurpijl krijg je van Sanbo ook nog 6 verschillende opzetstukken aangeleverd.

Inclusief handige app

Iets wat ook super is, is de bijbehorende app. Met dank aan deze app kun je elke massage op de juiste manier uitvoeren. In de app vind je informatie over bijvoorbeeld de tijdsduur van een massage, de verschillende opzetstukken en de richting waarop je moet masseren.

Overigens is het ook nog prettig dat je bij deze beste massage gun uit twee standen kunt kiezen: een medische stand en een fitness stand. Al met al biedt deze massage gun alles waar je maar naar op zoek kunt zijn.

Voordelen:

 • Geschikt voor veel lichaamsdelen
 • Inclusief een handige app
 • Duidelijk display en een makkelijke bediening
 • Biedt meerdere soorten massages aan
 • Met meerdere opzetstukken en intensiteitsstanden
beste massage gun sanbo

3. FitGun® Elite Massage Gun 

Deze lijst met beste massage guns sluiten we graag in stijl af. Dát doen we met dit massage pistool van het merk FitGun. Toen wij dit apparaat uit mochten proberen, zagen wij direct enkele voordelen naar voren komen. Zo is het bijvoorbeeld een voordeel dat dit apparaat relatief compact vormgegeven is. Mocht het noodzakelijk zijn, kun je ‘m hierdoor overal mee naar toe nemen.

Voor boven- en onderlichaam

Als je eenmaal wilt masseren, heb je uit meerdere mogelijkheden de keuze. Je kunt uit meerdere massagesoorten kiezen, terwijl deze gun ook voor meerdere lichaamsdelen geschikt is. Onder meer jouw armen, benen, nek, rug en schouders kun je heerlijk masseren.

Verschillende kopstukken

Ook is het super dat je 4 kopstukken geleverd krijgt én dat je uit 5 intensiteitsstanden kunt kiezen. Met dank aan de stille motor en de duurzame batterij geniet je ook van een langdurige en aangename massage. Je hebt in ieder geval weinig omkijken naar dergelijke randzaken. Tot slot is het ook nog super dat deze massage gun in een luxe koffer geleverd wordt!

Voordelen:

 • Je kunt uit 5 intensiteitsstanden kiezen
 • Biedt meerdere soorten massages aan
 • Volle batterij gaat tot 8 uur mee
 • Geleverd in een luxe koffer
 • Geschikt voor meerdere lichaamsdelen
beste massage gun professioneel

Aandachtspunten bij een massage gun kopen

Heb jij jouw pijlen gericht op de aanschaf van een massage gun? Dan raden wij je aan om een goede vergelijking te maken. Kijk goed naar de kracht van het apparaat, maar ook zeker naar de mogelijkheden:

 • Massagestanden: voor welke soorten massages kun je kiezen?
 • Snelheidsstanden: is het wellicht mogelijk om voor meerdere snelheden te kiezen?
 • Intensiteitsstanden: veel massage guns bieden meerdere intensiteitsstanden aan
 • Soorten opzetstukken: ook is het wenselijk dat je meerdere opzetstukken geleverd krijgt

Uiteraard doe je er ook verstand aan om naar het prijskaartje te kijken. De beste massage gun is niet voordelig, maar je krijgt wel veel waar voor je geld.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>