Beste koffiemachine met capsules? Een top 3 met veel ervaringen!

Wil je een nieuwe koffiemachine kopen? Op dit moment heb je keus uit meerdere soorten koffiemachines. Je kunt voor bijvoorbeeld een filterkoffiezetapparaat kiezen, voor een koffiemachine met bonen én voor een koffiemachine met capsule. In dit artikel richten wij onze pijlen op de laatstgenoemde variant. Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de beste koffiemachine met capsules.

Als je voor zo’n koffiemachine kiest, heb je eigenlijk maar één ding nodig: capsules. Deze capsules worden bijvoorbeeld door L’OR, Douwe Egberts en Nespresso uitgebracht. Ook veel andere merken bieden deze capsules aan, waardoor je uit bijzonder veel smaken kunt kiezen.

Met de beste capsule koffiemachine geniet je van veel voordelen. Zo zet je snel een kopje koffie, betaal je relatief weinig geld per kopje koffie én kun je dus uit veel capsules kiezen. Voordat je van deze voordelen kunt kiezen, is het wel zaak om op zoek te gaan naar de beste koffiemachine met capsules.

Top 3 beste koffiemachines met capsules

Spreekt het principe van een koffiemachine met capsules jou wel aan? Dan heb je tegenwoordig vrij veel keuze; meer merken zijn zich gaan richten op dergelijke koffiemachines. Voor welk koffiezetapparaat met capsules je het beste kunt kiezen, lees je hieronder. Wij zijn namelijk alvast op zoek gegaan naar de drie beste varianten!

1. Philips L'Or Barista

De beste koffiecupmachine van dit moment; dat is volgens ons deze machine van Philips. Deze machine heeft Philips samen met L’Or ontworpen, waardoor je veel soorten capsules in deze machine kunt gebruiken. Het gaat hierbij onder andere om capsules van L’Or, Douwe Egberts, Illy en Nespresso. Ook van de minder bekende merken kun je de capsules gebruiken.

Hoge druk

Uniek aan deze machine is de werkdruk van maar liefst 19 bar. Met dank aan deze druk is het extractieproces subliem, waardoor je van een overheerlijke smaak genieten. Bovendien is het mogelijk om twee kopjes koffie tegelijkertijd te zetten. 

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Verder valt de prijs-kwaliteitsverhouding in positieve zin op. De kwaliteit is dik in orde, terwijl je voor deze machine ook niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Bovendien is de machine relatief compact, waardoor je ‘m makkelijk een plekje in jouw huis geeft. Nu hoef je alleen nog maar te kiezen tussen de 12 kleuren!

Voordelen:

 • In 12 kleuren verkrijgbaar
 • Perfect extractieproces zorgt voor heerlijke koffiesmaak
 • Je kunt veel soorten capsules in deze machine gebruiken
 • Twee kopjes koffie tegelijkertijd zetten
 • Je kunt zelf de hoeveelheid koffie bepalen
beste capsule koffiemachine

2. Zanussi CKZ39

Koffiemachines worden tegenwoordig in allerlei soorten en maten aangeboden. Dat geldt ook voor de koffiemachines met capsules; al deze machines werken anders. Dat geldt zeker voor de Zanussi CKZ39 koffiemachine met capsules. Deze machine is namelijk niet alleen voor capsules geschikt, maar ook voor gemalen koffie en pads. Op basis van jouw eigen voorkeuren kun je hierdoor erg gemakkelijk een kopje koffie bereiden.

25 seconden wachten?!

De compacte afmetingen, het fraaie design en de snelheid zijn volledig naar onze wens. Als je een kopje espresso wilt zetten, hoef je hier slechts 25 seconden op te wachten. Ideaal, niet waar? Ook heeft Zanussi voor de juiste systemen gekozen, waardoor de smaak van de koffie dik in orde is. Volgens ons is dit dan ook de beste koffiemachine met capsules die je op een veelzijdige manier kunt gebruiken.

Voordelen:

 • Geschikt voor capsules, pads en gemalen koffie
 • Compacte vormgeving
 • Fraai design
 • Bereid in 25 seconden een espresso
 • Heerlijke smaak van de koffie
koffiezetapparaat capsules

3. De'Longhi Nespresso

De De’Longhi EN124.S koffiemachine heeft ons oprecht doen verbazen. Iets wat onder andere aan de samenwerking tussen De’Longhi en Nespresso te danken is. Wat ons betreft heeft deze samenwerking bijzonder goed uitgepakt.

Alle Nespresso capsules

Met deze machine kun je in principe alle kanten op. Je kunt namelijk uit alle mogelijke Nespresso capsules kiezen. Aangezien deze capsules in veel smaken uitgebracht zijn, kun je elke dag van een andere koffiesmaak genieten. 

Eén druk op de knop

Ongeacht voor welke smaak je kiest, geniet je van overheerlijke koffie. Bovendien zet je al met één druk op de knop een lekker kopje koffie. Al met al kom je met deze fraaie en unieke koffiemachine van De’Longhi en Nespresso niks tekort.

Voordelen:

 • Perfecte samenwerking tussen De’Longhi en Nespresso
 • Fraai design
 • Geschikt voor alle Nespresso capsules
 • Heerlijke koffie
 • Makkelijke bediening
goede koffiemachine met capsules

Aandachtspunten bij een koffiemachine met capsules kopen

Als je de beste koffiemachine met capsules wilt kopen, moet je een goede vergelijking maken. Om dit zo makkelijk voor jezelf te maken, zou je een antwoord op onderstaande vragen voor de aankoop van dit product moeten vinden:

 • Waar moet de koffiemachine met capsules aan voldoen? Zet jouw specifieke wensen/eisen met betrekking tot de machine op een rijtje.
 • Hoeveel geld wil je uitgeven? Probeer ook een maximum budget voor jezelf vast te stellen. Binnen dit budget kun je vervolgens op zoek naar de beste koffiemachine met capsules.
 • Hoe groot moet de machine zijn? Kijk goed naar de afmetingen van de machine. Ga ook goed na of het design volledig naar jouw wens is.
 • Voor welke capsules is de machine geschikt? Check tot slot goed voor welke capsules de machine geschikt is. In een ideale situatie kun je capsules van allerlei verschillende merken gebruiken.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>