Het beste harsapparaat? Een top 3 met ervaringen!

Voor het verwijderen van ongewenste haartjes heb je meerdere mogelijkheden. Je kunt een epilator gebruiken, je kunt een scheerapparaat gebruiken én je kunt een harsapparaat gebruiken. Om meerdere redenen kiezen veel mensen – zowel mannen als vrouwen – voor een harsapparaat.

Wat het belangrijkste voordeel van een harsapparaat is? Dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Daarbij is het ook een voordeel dat de huid níet geïrriteerd raakt. Ondertussen geniet je van de snelle, fijne en makkelijke werking van het harsapparaat. Tevens weet je de haargroei met een harsapparaat te vertragen!

Wil je van deze voordelen profiteren? Dan is het advies wel om voor het beste harsapparaat te kiezen. Wat het beste harsapparaat is? Op basis van onze eigen test hebben wij een top 3 van beste harsapparaten samen kunnen stellen. Over deze drie beste harsapparaten vertellen wij je hieronder graag meer.

Top 3 beste harsapparaten

Ben je van plan om jouw benen te harsen? Of wil je andere lichaamsdelen harsen? Voordat je hiermee van start gaat, is het wenselijk dat je over het beste harsapparaat beschikt. Kies voor één van de onderste drie varianten en je kunt jouw lichaamsbeharing op de perfecte manier verwijderen.

1. VRL Smart Wax

Dit harsapparaat van VRL is volgens ons het beste harsapparaat van dit moment. Voor dit apparaat betaal je niet de hoofdprijs, terwijl je wel van een perfecte werking geniet. Daarbij is het ook een groot voordeel dat dit apparaat enkele handige functies met zich mee brengt.

Voor alle soorten wax

Zo is het ideaal dat dit apparaat voor alle soorten wax geschikt is. Bij aanschaf krijg je zelfs direct 500 gram aan wax geleverd. Het gaat hierbij om 100 gram lavendel, 100 gram aloë vera, 100 gram honing, 100 gram honing en 100 gram aardbei. Deze soorten wax hoef je vervolgens alleen maar in het apparaat te stoppen.

Snel opgewarmd

Dit apparaat warmt zich vervolgens razendsnel op. Daarbij bepaal je volledig zelf wat de exacte temperatuur van de wax moet worden. Je kunt dit via het display moeiteloos bepalen, waarbij je kunt kiezen voor een temperatuur tussen de 50 en 120 °C. Vervolgens is het een fluitje van een cent om jouw haren te verwijderen!

Voordelen:

 • Werkt onwijs snel en gemakkelijk
 • Je bepaalt zelf de temperatuur
 • Dit apparaat is compact vormgegeven en daardoor te dragen
 • Inclusief 500 gram wax geleverd
 • Geschikt voor alle soorten wax
 • Snelle opwarming
goede harsapparaat

2. Senpurna® Premium

Tijdens onze test bleek ook dat dit apparaat van Senpurna aan onze verwachtingen voldoet. Op veel aspecten is dit apparaat zelfs te vergelijken met de hierboven genoemde variant. Zo krijg je ook bij dit apparaat wax beans geleverd; 800 gram om precies te zijn.

Touchscreen display

Met dit apparaat geniet je ook van een snelle werking. Dit komt onder meer dankzij de quick heat functie. Deze functie zorgt er voor dat de wax binnen een paar minuten omgesmolten is met een temperatuur van maximaal 120 graden. Met dank aan het touchscreen display kun je zelf de gewenste temperatuur instellen.

Compact

Ook is het een groot voordeel dat dit harsapparaat voor alle soorten wax geschikt is. Met dank aan het compacte design kun je dit apparaat bovendien makkelijk gebruiken én opbergen. 

Voordelen:

 • Met een quick heat functie
 • Geschikt voor alle soorten wax
 • Inclusief 800 gram wax beans geleverd
 • Handig touchscreen display
beste harsapparaten

3. BeautyForYou Pro Wax 100

Tot slot kunnen wij ook dit harsapparaat van BeautyForYou aanraden. Met dit beste harsapparaat ben je in staat om snél jouw lichaamsharen te verwijderen. Belangrijk voordeel hierbij is dat dit apparaat ook niet de hoofdprijs kost.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wil je graag met dit harsapparaat aan de slag gaan? Zet het apparaat aan en laat het apparaat opwarmen tot 100 graden. Je kunt nu met de wax aan de slag gaan; de wax smelt in ongeveer 35 minuten volledig. Ideaal!

Goed eindresultaat

Met dank aan de meegeleverde spatels gaat het harsen bovendien ontzettend snel. Zoals je mag verwachten, is het eindresultaat subliem. Je geniet van een gladde, zachte en aangename huid!

Voordelen:

 • Werkt bijzonder snel
 • Inclusief 10 spatels geleverd
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Temperatuurbereik van 70 tot 100 graden
beste harsapparaat kopen

Aandachtspunten bij een harsapparaat kopen

Wil jij het beste harsapparaat kopen? Zet dan allereerst jouw wensen op een rijtje. Aan de hand van jouw wensen kun je vervolgens de harsapparaten met elkaar vergelijken.

Denk bijvoorbeeld na over de functies van het apparaat. Denk tevens goed na over het temperatuurbereik en over de bediening. Wij geven sowieso de voorkeur aan een harsapparaat met een handig display om dit karwei uit te voeren.

Verder is het advies om goed naar de prijs-kwaliteit verhouding te kijken. Kies altijd voor een harsapparaat van een A-merk én durf te investeren. Juist door net iets meer geld uit te geven, profiteer je van alle voordelen van het beste harsapparaat.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>