De beste bodygroomer? Een top 3 met veel ervaringen!

Wil jij jouw lichaamsbeharing op een gemakkelijke manier verwijderen? En heb je hier vooralsnog niet het juiste apparaat voor gevonden? Dan is het mogelijk interessant om naar een bodygroomer te kijken. Met de beste bodygroomer ben je namelijk in staat om op een snelle, fijne en pijnloze manier jouw lichaam te ontharen. 

Het belangrijkste kenmerk van een bodygroomer is de kop. De kop van dit apparaat is op een unieke manier vormgegeven, waardoor de kop de contouren van jouw lichaam volledig volgt. Dát zorgt ervoor dat je jouw lichaamsbeharing op een pijnvrije manier kunt verwijderen.

Maar, wat is nou de beste bodygroomer van dit moment? En wat is de beste bodygroomer voor de intieme delen? Op onder meer die twee vragen ga je in dit artikel een passend antwoord vinden. 

Top 3 beste bodygroomers

Heb jij interesse om een bodygroomer aan te schaffen? Als je het huidige aanbod bekijkt, weet je niet wat je ziet. Het aanbod is niet alleen divers, maar is ook van een bijzonder hoog niveau. Dát maakt het eigenlijk nog lastiger om de juiste keuze te maken. Graag helpen wij je hier dan ook een handje bij; wij zijn namelijk alvast naar de 3 beste bodygroomers op zoek gegaan. Onze bevindingen vind je in onderstaande reviews!

1. Remington BHT250

Ben jij op zoek naar een veelzijdige bodygroomer die je snoerloos kunt gebruiken? En wil je bij voorkeur ook niet al te veel geld voor een bodygroomer betalen? Dan is deze bodygroomer van het merk Remington ideaal voor je. Dit apparaat is alles behalve duur en heeft ons echt doen verrassen.

Gewenste lengte

Dat is onder meer te danken aan de lengte instellingen. Je kunt deze bodygroomer namelijk op meerdere lengten instellen, variërend van 2 mm tot 6 mm. Met dank aan deze instellingen kun je jouw lichaamsbeharing altijd op de gewenste lengte afsnijden.

Draadloos

Groot voordeel is ook dat je deze bodygroomer volledig draadloos kunt gebruiken. De accuduur is bovendien 60 minuten; je hoeft deze bodygroomer hierdoor niet al te vaak op te laden. Mocht je dit apparaat wel op moeten laden, duurt dit bovendien slechts 4 uur. Wat ons betreft is dit de beste bodygroomer voor mannen én vrouwen.

Voordelen:

 • Volledig snoerloos te gebruiken
 • Accuduur van 60 minuten
 • Je kunt uit meerdere lengtestanden kiezen
 • Interessant geprijsd
 • Prima kwaliteit
beste bodygroomer voor de intieme delen

2. Philips BG7025/15

Wil jij een bodygroom met nóg meer lengte instellingen hebben? Dan kies je het beste voor deze variant van Philips. Dit is volgens ons de beste bodygroom van dit gekende merk; daar hebben we meerdere redenen voor.

Veel mogelijkheden

Zo vinden we de veelzijdigheid van dit apparaat super. Bij dit apparaat heb je de keus uit 5 trimstanden, waardoor je jouw gehele lichaam makkelijk kunt trimmen. Deze trimstanden lopen bovendien van 3 mm tot 11 mm; dat biedt echt veel mogelijkheden.

Onder de douche

Dit apparaat is bij uitstek geschikt om onder de douche te gebruiken. Hierbij geniet je van de lange accuduur van maar liefst 80 minuten. Als de accu eenmaal leeg is, laad je deze binnen 1 uur alweer op. Dankzij de rubberen greep geniet je van veel gemak, terwijl de kop van deze bodygroom voor een perfect scheerresultaat zorgt. Al met al één van de beste bodygroomers van dit moment.

Voordelen:

 • 5 lengtestanden (van 3 mm tot 11 mm)
 • Accuduur van 80 minuten
 • Volledig draadloos te gebruiken
 • Perfect scheerresultaat dankzij gepatenteerde kop
 • Prettig te bedienen dankzij ergonomische handgreep
beste bodygroomer voor mannen

3. Gruttz️ Bodygroomer Mannen

Wil jij specifiek een bodygroomer voor mannen aanschaffen? Dan is deze variant van Gruttz erg interessant te noemen. Dit apparaat is veelzijdig te gebruiken, ligt heerlijk in de hand en is volledig waterdicht. Dat laatste zorgt ervoor dat je dit apparaat moeiteloos onder de douche kunt gebruiken.

Totale controle

Tijdens het scheren kun je uit meerdere lengtestanden. Dit is te danken aan thermische koppen die meegeleverd worden; met dank aan deze koppen behoud je de optimale controle over het uiteindelijke scheerresultaat.

Opladen via USB

Over de kwaliteit hebben we ook niks op te merken. De motor is duurzaam en is behoorlijk krachtig te noemen. Als de batterij van deze bodygroomer op is, laad je deze moeiteloos op met de meegeleverde USB kabel. Je hebt hier verder alleen een oplader met USB aansluiting voor nodig.

Voordelen:

 • Onder de douche te gebruiken
 • Krachtige motor
 • Ligt prettig in de hand
 • Met USB kabel op te laden
beste bodygroomer kopen

Aandachtspunten bij een bodygroomer kopen

Ben jij op zoek naar de beste bodygroomer? Bepaal dan goed voor jezelf waar je specifiek naar op zoek bent. Voor welke lichaamsdelen wil je de bodygroomer gebruiken? Wat is de gewenste accuduur van de bodygroomer? Welke accessoires moeten bij voorkeur meegeleverd worden? En hoeveel geld wil je uitgeven aan een dergelijk apparaat? Dit zijn enkele vragen waar je voor jezelf goed over na moet denken.

Let uiteraard ook goed op de prijs-kwaliteitsverhouding. Kies altijd voor een A-merk en durf te investeren in een goede bodygroomer. Daar heb je op termijn alleen maar profijt van.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>