Beste blender? Een top 3 met veel ervaringen!

In je keuken kunnen/mogen meerdere keukenapparaten niet ontbreken. Dit geldt onder meer voor een waterkoker, voor een tosti-ijzer en voor een blender. Ben je op dit moment niet meer tevreden over je huidige blender? Of wil je graag voor het eerst een goede blender aanschaffen? In dit artikel ben je hiervoor aan het juiste adres.

In dit artikel laten wij je namelijk kennismaken met de drie beste blenders van dit moment. Hierbij kijken we onder meer naar de beste smoothie maker, de beste blender met ice crusher en de beste professionele blender.

Wat voor jou nou de beste blender is? Dat is afhankelijk van je eigen voorkeuren. Door voor één van onderstaande blenders te kiezen, doe je wat ons betreft een prima aankoop. Deze blenders zijn namelijk in onze test als beste naar voren gekomen.

Top 3 beste blenders

Als je een goede blender aan wilt schaffen, moet je op tal van facetten letten. Om de zoektocht naar de beste blender voor jezelf een stuk makkelijker te maken, hebben wij de beste drie varianten alvast voor je geselecteerd. Over deze drie beste blenders vind je hieronder (veel) meer informatie. Neem de reviews op je gemakje door en schaf direct de beste blender aan.

1. MOA Krachtige Blender

Heb je je pijlen gericht op een nieuwe blender? En wil je aan deze nieuwe blender het liefste niet al te veel geld uitgeven? Dan is deze krachtige blender van MOA de beste optie voor je. Deze blender is niet alleen krachtig en relatief betaalbaar, maar ook nog eens veelzijdig.

Krachtige motor

Deze veelzijdigheid is onder meer te danken aan de motor van 1000 vermogen. Doordat deze motor zo krachtig is, is deze blender ook geschikt voor het crushen van bevroren fruit. Dit is volgens ons dan ook een hele goede blender voor bevroren fruit, mocht je de blender daar graag voor willen gebruiken.

Smoothie maker

Verder spreekt de grote glazen kan ons ook aan. Deze kan heeft een inhoud van 1,5 liter, waardoor dit volgens ons een prima smoothie maker voor een groter gezin is. Met deze inhoud maak je namelijk moeiteloos meerdere smoothies klaar.

3 Snelheden

Voordat je de ingrediënten gaat blenden, kan je ook nog eens uit drie snelheden kiezen. Deze drie snelheden zorgen ervoor dat je altijd de optimale controle over deze blender hebt – en behoudt. Ook de uitstraling, de algehele kwaliteit en het prijskaartje zijn volledig naar onze wens. Al met al is dit volgens ons de beste blender van dit moment.

Voordelen:

 • Perfecte prijs-kwaliteitsverhouding
 • Voorzien van glazen kan van 1,5 liter
 • Ook geschikt voor bevroren fruit
 • Geschikt voor het gehele gezin
 • Drie snelheden
 • Fraaie uitstraling
beste smoothie maker

2. Philips Avance

Vind je het niet erg om iets meer geld aan de beste blender uit te geven? Dan kunnen wij je deze variant van Philips ook van harte aanraden. Deze blender ziet er stijlvol uit, is nog krachtiger dan de MOA blender en biedt veel mogelijkheden. 

Extra veel vermogen

Bij deze blender valt direct het vermogen van 1400 Watt op. Met dank aan dit vermogen kan je moeiteloos ijs crushen met deze blender. Ook het maken van smoothies of het crushen van bevroren fruit is een fluitje van een cent.

2 Liter kan

Volgens onze test is dit ook de beste blender voor smoothies. Waarom? Omdat deze blender een glazen kan met een inhoud van 2 liter heeft. Met dank aan deze forse inhoud, kan je voor het gehele gezin een lekkere smoothie maken. Op een handige, snelle en probleemloze manier. Deze blender doet simpelweg wat-ie moet doen.

Vaatwasserbestendig

Bijkomend voordeel: de meeste onderdelen van deze blender zijn vaatwasserbestendig. Houd er alleen goed rekening mee dat deze blender nogal groot is. Als je ‘m in bijvoorbeeld je keukenkastje op wilt bergen, heb je hier vrij veel ruimte voor nodig.

Voordelen:

 • Glazen kan met inhoud van 2 liter
 • Uitmuntende Philips kwaliteit
 • Ideaal voor smoothies, bevroren ijs en bevroren fruit
 • Vermogen van 1400 Watt
 • Inclusief 2 kleinere kannen
goede blender

3. Tefal Perfectmix 

Een andere blender waar wij erg enthousiast over zijn, is deze blender van het merk Tefal. Deze blender heeft een vermogen van 1200 Watt, een glazen kan met een inhoud van 1,5 liter en is van een prima kwaliteit. Dat is ook aan het prijskaartje terug te zien; qua prijs zit deze blender tussen de MOA en Philips blender in.

30% sneller

Met dank aan het vermogen van 1200 Watt werkt deze blender vrij snel. Daarbovenop komt ook nog eens de unieke Powelix Technology van Tefal. Deze technologie zorgt ervoor dat het blenden nog eens 30% sneller gaat. 

3 programma's

De inhoud van 1,5 liter is volgens ons ook ideaal. Je kunt hiermee smoothies voor het gehele gezin maken. Dit doe je bovendien op een gemakkelijke manier; zo kan je kiezen uit 3 verschillende programma’s. Doordat de bedieningsknop ook nog verlicht is, gebruik je deze blender op een ideale manier.

Voordelen:

 • 3 verschillende programma’s
 • Glazen kan met inhoud van 1,5 liter
 • Krachtige motor (1200 Watt)
 • Werkt bijzonder snel en gemakkelijk
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
beste blender voor smoothies

Aandachtspunten bij een blender kopen

Wil je graag een nieuwe blender aanschaffen? Dan adviseren wij je om voor één van bovenstaande varianten te kiezen. Voor welke variant je het beste kunt kiezen, hangt van je eigen voorkeuren af. Let in ieder geval op onderstaande criteria bij het maken van de vergelijking van dit product:

 • Vermogen: des te krachtiger de motor is, des te sneller de blender werkt. Bovendien zorgt voor een hoog vermogen voor het crushen van bevroren fruit en bevroren ijs.
 • Inhoud glazen kan: des te groter de glazen kan is, des te meer smoothies je kunt maken. Met een grote glazen kan maak je dus smoothies voor het gehele gezin.
 • Bediening en programma’s: check goed op welke manier je de blender kunt bedienen. Ga ook goed na of de blender over automatische programma’s beschikt.
 • Prijs-kwaliteitsverhouding: wij adviseren je om heel goed naar de prijs-kwaliteitsverhouding te kijken. Ga altijd voor een blender van een A-merk en durf ook te investeren in de beste blender. Juist door nét iets meer geld uit te geven, kan je de komende jaren probleemloos genieten van je nieuwe blender.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>