Azzaro Pour Homme review met veel ervaringen

Als man zijnde heb je de keus uit vrij veel parfums. Is jouw voorzichtige interesse uitgegaan naar één van de parfums van Azzaro? Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. Dit merk weet al geruime tijd veel mannen te verrassen met overheerlijke parfums.

Azzaro Pour Homme review

Azzaro Pour Homme review.

In deze Azzaro Pour Homme review willen wij je graag kennis laten maken met één specifiek parfum. Het gaat hierbij om het Azzaro Pour Homme parfum. Zeker in de afgelopen jaren is dit parfum onwijs populair geworden. Is dat terecht? Wij zijn op onderzoek gegaan en delen onze bevindingen in deze Azzaro Pour Homme review!

Azzaro Pour Homme review

Wil je graag een nieuw parfum aanschaffen? Dan is het verstandig om goed naar de geur van het parfum te kijken; dat is logisch. Maar, het is ook aan te raden om onder meer naar de flacon, naar de dekking en naar het prijskaartje van de parfum te kijken. Bij de Azzaro Pour Homme hoef je dat gelukkig niet meer zelf te doen. Hieronder vind je namelijk alle relevante informatie over dit heerlijke parfum van Azzaro.

Azzaro Pour Homme (herenparfum)

De heer Loris Azzaro begon als een kleine speler in de wereld van mode. Al snel wist hij uit te groeien tot een gewaardeerde naam, waarbij met name zijn parfums op veel positieve woorden konden rekenen. Dat gold niet alleen destijds, maar is nu nog steeds het geval. Ook over de Azzaro Pour Homme kun je namelijk veel positieve beoordelingen vinden.

Unieke kruidige geur

Wij zijn ook erg te spreken over dit parfum. Dat is onder meer te danken aan de unieke, kruidige geur van dit parfum. Veel andere merken durven het niet aan om kruidige extracten gebruiken, maar Azzaro heeft dit wel aangedurfd. Voor dit parfum zijn onder meer de volgende extracten gebruikt: leder, tonkaboon, sandelhout, patchoeli, jeneverbes, basilicum, iris, lavendel, karwij, bergamot, citroen en muskaatsalie.

Charismatisch en tijdloos

Zoals je kunt zien, is het een bonte verzameling aan extracten. Juist die unieke combinatie brengt een heerlijke geur met zich mee. Een geur die door Azzaro als een ‘tijdloos verleidelijk charisma’ omschreven wordt. Wij kunnen ons zeker vinden in die omschrijving.

Azzaro Pour Homme parfum review

Uitstekende dekking

Ook over de dekking van dit parfum zijn wij overigens te spreken. Indien je dit parfum in de ochtend opspuit, geniet je hier in de late avonduren nog steeds van. Dat geldt overigens niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Zij genieten immers ook van de unieke, kruidige geur van dit parfum.

Heb je interesse in dit heerlijke parfum van Azzaro? Dan hoef je eigenlijk nog maar één keus te maken: de inhoud van de flacon. Ga je voor een flacon van 30 ml, van 50 ml, van 100 ml of van 200 ml? Wij kunnen de grootste flacon van harte aanraden; daar doe je immers lekker lang mee!

Wat anderen ervan vinden

Zijn veel andere mannen ook enthousiast over dit parfum van dit bijzondere merk? Ja, dat is zeker het geval. Wij hebben twee veelzeggende beoordelingen ter afsluiting van deze Azzaro Pour Homme review hieronder op een rijtje gezet:

De geur van Azzaro ruik je s’avonds nog steeds!Een heerlijke beschaafde geur.Gebruik het nu al ruim 30 jaar!

Grote fles voor weinig geld en nog eens een heerlijk geurtje ook.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>