Azzaro Chrome review. Een top 3 met veel ervaringen!

Even onder de douche stappen, tandenpoetsen, haar in de wax/gel doen en een lekker luchtje op doen. Klinkt dit ochtendritueel bij jou als muziek in de oren? Dan heb je wellicht ook al een favoriet soort gel/wax en een favoriet parfum. Of ben je op dit moment nog op zoek naar een heerlijk herenparfum?

Azzaro Chrome review

Ontdek het in deze Azzaro Chrome review

In dat laatste geval ben je in deze Azzaro Chrome review aan het juiste adres. In deze review laten wij je namelijk kennis maken met de heerlijke parfums uit deze serie. Zo bespreken we tussen welke parfums je kunt kiezen én wat in onze ogen de drie beste parfums uit de Azzaro Chrome serie zijn.

Top 3 van deze Azzaro Chrome review

Het Italiaanse modemerk Azzaro wist snel populair te worden met opvallende kledingstukken. Vervolgens begon het merk ook met het ontwikkelen en fabriceren van parfum; dat is het merk bijzonder goed afgegaan. Ook hedendaags is het aanbod van Azzaro veelbelovend te noemen, zoals je in deze Azzaro Chrome review gaat lezen. Hieronder vind je in ieder geval korte reviews over de drie beste herenparfums van dit merk uit de serie ‘Chrome’.

1. Azzaro Chrome (heren)

Gaat jouw voorkeur uit naar een fris parfum? Ben je helemaal gek op een frisse geur? Dan is het aan te raden om te kiezen voor deze variant van Azzaro Chrome. Dit parfum heeft een heerlijke frisse en zelfs aromatische geur én heeft een super dekking.

Unike mix van extracten

Hoe de frisse geur tot stand is gekomen? Nou, Azzaro heeft gekozen voor een unieke samenstelling van extracten. Zo vind je in dit parfum extracten van koriander, jasmijn, eikenmos, tonkaboon, Braziliaans rozenhout, kardemom, cyclamen, rozemarijn, ananas, bergamot en citroen. Je kunt je vast al direct voorstellen dat deze extracten een ware geursensatie met zich meebrengen.

Al in 1996 werd dit heerlijke parfum ontwikkeld door Azzaro. Vanaf dat moment is dit parfum ook populair geworden én gebleven. Ga je voor de flacon met een inhoud van 30 ml, 50 ml, 100 ml of 200 ml? 

Azzaro Chrome parfum

2. Azzaro Chrome United (heren)

In het aanbod van Azzaro Chrome zijn meerdere frisse parfums te vinden. Niet alleen de hierboven besproken variant, maar ook deze Chrome United variant. Ook deze variant heeft een heerlijke frisse en aromatische geur. Een geur waarmee je echt elke dag prima voor de dag kunt komen.

Deze geur komt tot stand door onder meer de volgende extracten: zwarte thee, viooltjesblad, cederhout, witte musk, koriander, Sichuan peper en bergamot. Ook dit zijn dus weer unieke extracten die op een unieke manier met elkaar gecombineerd zijn. Dat is iets wat je wel aan Azzaro over kunt laten!

Houtachtige geur

Als je de geur van dit parfum opsnuift, ruik je mogelijk ook een houtachtige geur. Dit is echter persoonsgebonden of je dit wel of niet ruikt. Hoe dan ook: vanaf het jaar 2013 is dit parfum al behoorlijk populair gebleken. Je hoeft eigenlijk nog maar één keuze te maken: ga je voor een inhoud van 50 ml, van 100 ml of van 200 ml?

Azzaro Chrome United review

3. Azzaro Chrome Sport (heren)

In 2010 kwam het merk Azzaro ook nog met de Chrome Sport For men variant op de markt. Dit parfum is specifiek voor de sportieve en energieke man ontwikkeld. Een geur waar je direct energie van krijgt.

Fris door vers gemaaid gras

De geur van dit parfum kan ook als ‘fris’ omschreven worden. Onder meer extracten van citroen, grapefruit, cederhout, amber en vers gemaaid gras zijn in dit parfum verwerkt. Met name de extracten van gemaaid gras zijn echt uniek te noemen.

Lange dekking

Ook dit parfum uit de Azzaro Chrome serie valt in de smaak bij veel mannen. Onder meer de heerlijke geur én de langdurige dekking van dit parfum vallen in de smaak. In de beoordelingen valt overigens ook te lezen dat dit parfum prima in de smaak bij vrouwen valt! Al met al een waardige afsluiter van deze Azzaro Chrome review.

Azzaro Chrome Sport for men review

Wat de Azzaro Chrome serie zo bijzonder maakt

In de afgelopen jaren heeft Azzaro meerdere heerlijke parfums op de markt gebracht. Indien je voor een parfum uit de Azzaro Chrome serie kiest, kies je eigenlijk bewust voor een frisse en houtige geur. Alle parfums uit deze serie kenmerken zich namelijk door frisse extracten, waaraan ook houtige extracten toegevoegd worden.

Ervaringen van anderen

Al in 1996 werd de eerste variant binnen deze serie gelanceerd. Vanaf dat moment zijn de parfums uit deze serie eigenlijk constant populair gebleven. Dat blijkt ook als je naar onderstaande beoordelingen kijkt:

Mannen, u bent bij deze gewaarschuwd! Een gewaarschuwd man is er twee waard. Geen enkele vrouw zal u vermijden. De vrouwen zullen rond u hangen en u zult moeite hebben om ze van u af te houden. Met deze parfum zal u aan uw vriendin/vrouw moeten opbiechten dat u de hele avond in gezelschap was van mooie vrouwen! Deze parfum is echt heerlijk! Een echte aanrader! Heerlijk in zowel de zomer als in de winter!

Hou ervan als mijn ventje deze heerlijke verfrissende geur opheeft.

Parfum voor mijn vriend gekocht…. zalig om altijd eventjes aan hem te ruiken 🙂 Hij heeft er al veel complimentjes voor gekregen ook! Lekker fris, mannelijk,.... echt een super geurtje 🙂

Zoals je kunt zien: zowel mannen als vrouwen zijn onder de indruk van de geur van de Azzaro Chrome parfums. Als je zelf nog naar een heerlijk parfum op zoek bent, is het aan te raden om eens naar bovenstaande varianten te kijken. In deze Azzaro Chrome review is in ieder geval gebleken dat de parfums van dit merk zich écht weten te onderscheiden met een heerlijke geur.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>