Abercrombie & Fitch First Instinct review m/v met veel ervaringen!

Ben je wel eens in een winkel van Abercrombie & Fitch geweest? Dan heb je ongetwijfeld al opgemerkt dat de merkbeleving echt uniek is. In de winkels tref je bijvoorbeeld gespierde mannen die in hun blote bast staan. Je kunt met deze mannen op de foto, maar het is veel leuker om het uitgebreide assortiment van dit merk eens te bekijken.

Binnen dit uitgebreide aanbod vind je vooral veel kleren. Je vindt echter in het aanbod óók parfums. Sterker nog; het Abercrombie & Fitch First Instinct is vrij populair geworden door de jaren heen. In deze Abercrombie & Fitch First Instinct review vind je alle informatie over dit heerlijke parfum!

Abercrombie & Fitch First Instinct review

Ben je op zoek naar een heerlijk parfum voor een vrouw? Of ben je op zoek naar een heerlijk parfum voor een man? In beide gevallen ben je hiervoor bij Abercrombie & Fitch aan het juiste adres. Onder de noemer ‘First Instinct’ heeft dit merk namelijk een heerlijk damesparfum én een heerlijk herenparfum op de markt gebracht.

Beide parfums zijn vanaf het eerste moment al populair te noemen. Mocht je op dit moment nog op zoek naar een lekker parfum zijn, is het dus interessant om eens naar het Abercrombie & Fitch First Instinct parfum te zijn. In deze Abercrombie & Fitch First Instinct review laten wij je graag kennis maken met beide parfums; de variant voor heren en de variant voor dames.

1. Abercrombie & Fitch First Instinct (dames)

Kom jij – als vrouw – graag verzorgd voor de dag? En gaat jouw voorkeur uit naar een parfum met een bloemige geur? Dan is dit parfum van Abercrombie & Fitch echt voor jou op het lijf geschreven.

Bloemige geur

Dit bloemige parfum werd in 2017 door dit modemerk gelanceerd. Al snel kon dit parfum op lovende woorden rekenen, aangezien de geur echt uniek te noemen is. De geur is oriëntaals, de geur is bloemig en de geur is ook fris. Dit is onder meer te danken aan de volgende extracten: passievrucht, magnolia, vlinder orchidee, amber, tonkaboon, oranjebloesem en grapefruit.

Sublieme combi van extracten

Deze combinatie van extracten is echt subliem te noemen. Daarbij geniet je ook nog eens van een lange dekking. Als je ’s avonds op stap gaat, kun je eigenlijk in de middag al dit parfum opspuiten. Het parfum blijft eigenlijk de gehele dag op een aangename manier aanwezig, zonder écht nadrukkelijk aanwezig te zijn.

Prachtige flacon

Tevens vinden wij de flacon van dit parfum prachtig. Het flacon heeft een niet al te bijzondere vorm, maar is in een fraaie roze kleur uitgevoerd. Ook de draaiknop en het spuitmechanisme zijn naar onze wens. Mocht je interesse in dit damesparfum van Abercrombie & Fitch hebben, moet je één keuze maken: ga je voor de flacon van 30 ml, van 50 ml of van 100 ml? Aan jou de keus.

Abercrombie & Fitch first instinct review damesparfum

Ervaringen van andere vrouwen

Feit is in ieder geval dat veel vrouwen te spreken zijn over dit parfum. De tevredenheid van vrouwen is in onder meer de volgende beoordelingen duidelijk te zien:

"Zeer goed product met een zeer lekkere geur, een aan te raden cadeau voor jezelf of je geliefde". 

"Zacht geurtje dat toch langer blijft hangen. Heel lang op zoek geweest naar een goed geurtje en deze is echt een toppertje!"

"Heerlijk geurtje wat lang blijft zitten. Ruikt heel fris".

2 Abercrombie & Fitch First Instinct (heren)

Het damesparfum uit de Abercrombie & Fitch First Instinct serie kan op veel positieve woorden rekenen. Geldt dit ook voor het herenparfum uit deze parfum? Je gaat het lezen in deze Abercrombie & Fitch First Instinct review!

Frisse geur

We houden je niet langer in spanning: ook veel mannen zijn te spreken over dit parfum. Net zoals bij het damesparfum heeft Abercrombie & Fitch voor een unieke combinatie van extracten gekozen. Een combinatie die zorgt voor een fris geurtje met her en der ook bloemige extracten.

Unieke combi van extracten

Voor dit parfum zijn extracten van onder meer suède, muskus, amber, Sichuan peper, citrusvruchten, tonic, meloen en gin toegepast. Als je een liefhebber van een gin tonic bent, is dit parfum dus echt voor jou op het lijf geschreven.

Uitstekende dekking

Met dit parfum weet je eigenlijk overal de show te stelen. Dat komt niet alleen door de geur zelf, maar ook door de langdurige dekking van dit parfum. Als je dit parfum in de ochtend opspuit, geniet je hier echt de gehele dag van. Ga je een avondje uit? Ook dan doet dit parfum het bijzonder goed.

Prachtige flacon

Net zoals bij het damesparfum heeft Abercrombie & Fitch ook bij dit parfum voor een prachtige flacon gekozen. Ga je voor de flacon van 30 ml, van 50 ml of van 100 ml? Wij raden de grootste flacon aan; des te langer je van dit heerlijke parfum kunt genieten!

Abercrombie & Fitch first instinct review herenparfum

Ervaringen van andere mannen

Bij veel mannen valt dit parfum in de smaak. Dit blijkt onder meer uit de volgende beoordelingen:

"Echt een zalig geurtje, leuk om weg te geven, nog fijner om te krijgen".

"Heerlijk fris en unique geurtje gebruik m al een tijd en is altijd goed!"

"Gekocht als kerstcadeau voor mijn zoon en hij is er super tevreden mee!"

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>