Hoe kan je wakker worden zonder pluizige krullen?

Heb je last van enorm pluizige krullen als je 's ochtends wakker wordt? 

Deze tip kan dat veranderen!

 • Als eerste is het goed om te slapen met droog haar (geen nat haar aub)
 • Vervolgens is het slim om een satijnen kussensloop te gebruiken

Satijn/zijde is op een manier geweven waardoor het dicht is, dit zorgt ervoor dat niet al het vocht uit je krullen gaat.

Verder is het goed om met een pineapple te slapen - niet letterlijk natuurlijk - maar met je haar boven op je hoofd.

Hoe doe je dit?

Hoofd naar beneden, elastiekje eromheen (losjes) en tadaa!

Heb je te kort haar voor een pineapple? Gebruik dan schuifklipjes en/of ga met een satijnen sjaal om je haar slapen.

Jij hebt vragen? Ik heb antwoorden!

Heb je vragen of opmerkingen over slapen met je krullen? 

Laat ze dan hieronder in de reacties weten!

 • Rimaja Mac Andrew-Fer schreef:

  Ik heb elke dag pluizig haar en droog hoe kan ik dit veranderen ik gebruik de juiste producten het heeft met het drogen van mijn haar wellicht doe ik iets nog niet goed

 • Hoi, ik heb gelezen dat een bamboe kussensloop net zo goed is voor je haar en je huid als een zijde of satijnen kussensloop. Natuurlijker dan een satijnen kussensloop en goedkoper dan een zijde kussensloop. Echter vind ik hier heel erg weinig reviews over.. ik ben erg benieuwd! Heb jij enig idee?

 • Mijn man heeft me uit zitten lachen dat ik er niet uit zag.Maar ik heb mezelf een slaapmuts (bonnet klinkt beter)aangeschaft en tegen mijn man gezegd dat als hij slaapt hij dit ook niet ziet…..en het schilt enorm met als ik zonder slaap…..maar het ziet er echt niet uit!!!

 • Marleen schreef:

  Ik slaap soms met een haarmasker in met een badmuts erover heen. Mijn haar is dan nog wel nat. Is dit ook slecht voor je haar?

  • Batoel schreef:

   Nee dit is niet persé slecht, wel kan het zo zijn als je het masker niet elke keer nodig bent dat je een moisture overload kan krijgen. Hierdoor gaat je haar slap hangen en pakt het de producten minder goed op, omdat er te veel vocht in zit. Dus kijk vooral goed naar je krullen hoe ze hierop reageren.

 • Ik heb kort haar met krullen geen lang haar Maar ben super blij met je tips super bedankt

 • Char jansen schreef:

  Is de silicone haarelastiek geschikt voor de pineapple?

  • Batoel schreef:

   Een kabel elastiek vind ik zelf altijd erg prettig!

 • Bedankt voor je tips,maar wat nu als je haar te kort zijn voor n pineapple? Heb nml n bob,kan alleen n gedeelte maar vast maken.

  • Batoel schreef:

   Hey!

   Probeer een satijnen kussensloop, je kan dan slapen met los haar en dat kan dus ook met korte krullen . Beschermt je haar ook tegen pluis en zelfs je huid.

   Groetjes batoel

 • Ik heb best wel lang haar. Een ananas is eigenlijk geen optie omdat in dan toch weer op mijn haar lig. Heb ook al zo een satijnen muts geprobeerd maar die blijft niet zitten. Heb jij nog andere ideeën?
  Alvast dank

  • Batoel schreef:

   Hey!

   Een satijnen kussensloop werkt net zo goed.

 • Astrid schreef:

  Wat een goed tip. Ik heb al een satijnen kussensloop. De pineapple ga ik nu zeker inzetten. Mijn haar word s’morgens een grote pluizrnbol

 • Hester schreef:

  Tja en wat als je haar niet lang genoeg is voor een pineapple?

  • batoel hassan schreef:

   Hey Hester,

   Dan zeg ik altijd: Bobbypins/Schuifclipjes aanschaffen van die zwarte dingetjes. En dan zoveel mogelijk haar met een satijnen elastiekje vastmaken en de rest omhoog pinnen met die clipjes zodat het wel vast zit en niet los. Verder zou je ook nog met een satijnen sjaal om je haar kunnen slapen, dat zit nog iets lekkerder en helpt ook goed.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >