Leer Je Mooiste Krullen Krijgen (En Meer Zelfvertrouwen) 

Door Makkelijke DIY Video's, Zonder Ervaring

Bekijk onderstaande video en ontdek hoe je iedere dag zonder stress met je mooiste krullen de deur uit gaat:

De Krullenclub heeft al 6.207 krullenbollen geholpen om perfecte krullen te krijgen

Blijf je maar zoeken naar DE TIPS?

Misschien herken je het wel, je blijft maar zoeken naar de beste tips, methodes, geheimen, manieren en producten voor jouw perfecte krullen.  

Ik durf te wedden dat je er al veel zelf geprobeerd hebt. Je hebt er artikelen over gelezen, je hebt de nieuwste apparaten aangeschaft en zogenaamde vernieuwende producten in je haar gedaan. 

Je gaat forums af, kijkt Youtube video’s, volgt groepen op social media en ga zo maar door. Maar je krullen worden er niet mooier op.

Het lijkt net of het al die andere krullenbollen wél lukt en jou niet om een mooie haardos te krijgen…

Grrrr! Wat gaat er mis?!

Ik was constant aan het vechten

Ik was zo iemand die altijd aan het vechten was met mijn krullen. 

Ze waren pluizig, stonden alle kanten op en ik wist me er werkelijk waar geen raad mee.  

Vroeger behandelde ik mijn haar met chemische producten, daarbij accepteerde ik mijn krullen gewoon niet. Ik kon er namelijk niets mee... 

Er was niemand in mijn omgeving die óók krullen had en me hiermee écht verder kon helpen en ook wist ik niets van de juiste producten en middelen (besef ik me achteraf). 

Soms was het resultaat best goed - maar vaker erg matig - en in die sporadische gevallen had ik geen idee wát ik precies goed had gedaan. 

Het kwam er op neer dat ik maar wat deed, vooral ook vanwege de vele (tegenstrijdige) adviezen die ik overal en nergens tegenkwam. 

Ik beschadigde mijn krullen ongemerkt

Ik heb mijn krullen enorm beschadigd met die chemische behandelingen. Ook door gebruik te maken van stijltangen kreeg ik last van heat-damage. 

Dat wist ik op dat moment nog niet totdat ik mijn natuurlijke krullen graag weer terug wilden hebben. 

In veel gevallen zit er dan maar één ding op; Alles er af knippen (big-chop) en je haar zo goed mogelijk onderhouden en ondertussen hopen dat het snel weer aangroeit. 

Juist als je krullen hebt kan dit erg lang duren kan ik je vertellen, wel jaren. 

Daar komt bij dat je nooit 100% zeker weet HOE ze weer zullen aangroeien. 

Grote onzekerheid over m'n haar en mijzelf

Eerlijk gezegd had het gevecht met mijn krullen grote impact op mijn leven want ik dacht de hele tijd aan mijn haar. Of het wel goed zat en wat anderen er van zouden vinden.

Het maakte me onzeker en dat heeft natuurlijk impact op alles wat je doet.  

Lange tijd wist ik niet goed wat ik wilde met mijn leven en deed ik maar wat. Daardoor heb ik behoorlijk veel tijd verspilt, wat eigenlijk allemaal terug te vinden is in mijn onzekerheid. 

Ik zie dit ook bij veel andere krullenbollen terug, dat ze door de onzekerheid veel minder uit hun leven halen dan ze eigenlijk zouden kunnen doen.  

Zelf besefte ik op den duur dat de chemische behandeling van m'n krullen niet de oplossing was en dat stijl haar ook niet bij mij past. 

Veel tijdelijke trucjes

Wat ik door de jaren heen ontdekte was dat er vooral heel veel tijdelijke oplossingen geboden werden. 

Veel producten en apparaten zijn er op gericht om je er voor een bepaald moment goed uit te laten zien, maar daarna krijg je weer dezelfde resultaten als voorheen. Of je krullen zijn er zelfs nog erger aan toe...

Op de lange termijn is dat echt 'killing' voor de gezondheid van je haar!

Zo heb ik jarenlang zitten struggelen om maar tot een vaste routine te komen die voor mijn krullen werkt, vanaf het moment dat ik opsta tot het moment dat ik naar bed ga. 

Je krullen blijven veranderen

Daar komt nog eens bij dat je krullen door allerlei factoren steeds kunnen blijven veranderen, bijvoorbeeld omdat je:

 • Last hebt van hormoonwisselingen
 • Beïnvloedbaar bent door het weer
 • Last hebt van vermoeidheid
 • Medicijnen moet gebruiken
 • Zwanger bent (geweest)
 • In de overgang zit
 • Ziek bent
 • Etc. etc.

En als je dan een keer een goed product hebt gevonden of een routine die voor je werkt, dan veranderen je krullen dus wéér vanwege één van bovenstaande punten.  

Om gek van te worden. 

Het hoeft niet altijd zo te zijn (gelukkig!)

Ik ben opgegroeid in een Egyptische cultuur waarbij je veel natuurlijke ingrediënten gebruikt voor je lichaam. Hiermee ben ik gaan experimenteren als ingrediënten voor haarproducten. 

Na dit jarenlang gedaan te hebben ontdekte ik wat wel en niet werkte. Wat positieve invloed had en wat slecht was voor mijn krullen. 

Zo ben ik tot een basis gekomen die op ieder krultype van toepassing is en heb dit ook per krultype verder uitgewerkt.  

Het is me gelukt om niet meer te vechten met mijn krullen maar ze volledig te omarmen. Eindelijk heb ik een oplossing gevonden voor de grote frustraties die ik met mijn krullen had.  

In plaats van dat ik er mee worstel, werk ik nu samen met de natuurlijk structuur van m'n haar. 

Eigenlijk is het kinderlijk eenvoudig...

Het krijgen van mooie, gezonde krullen, jouw perfecte krullen, zit hem niet in apparaten of wondermiddeltjes. 

Het gaat er om dat je je eigen krullen leert kennen.

Als je jouw mooiste krullen wilt krijgen, dan moet je het niet zoeken in de nieuwste rages of de mooiste reclames. Waar je het wel in moet zoeken is hoe jouw krullen reageren op wat je met ze doet.

Hoe je ze behandelt en welke haarproducten je toepast.  

En ik heb goed nieuws; Je hoeft geen talentvolle stylist te zijn die toevallig de juiste gaven heeft. Iedere krullenbol kan dit met mijn methode. 

De Perfecte Krullen Methode

De Perfecte Krullen Methode is een online cursus waarin je exact leert wat jouw krullen nodig hebben om hun natuurlijke schoonheid naar boven te halen. Hierbij maakt het niet uit welk krultype je hebt, of je kort of lang haar hebt en wat je er in het verleden allemaal mee gedaan hebt. 


Je hoeft niet langer op zoek naar 'de perfecte tip', want je leert een haarroutine die gebaseerd is op natuurlijke producten. Daardoor hoef je je haren niet meer (zonder het te weten) te beschadigen. Je gaat iedere dag met een zelfverzekerd gevoel de deur uit omdat je het maximale uit jouw krullen haalt.


De tijdelijke 'trucjes' kan je de deur uit doen, want je leert precies wat wel en niet werkt en waarom. Ook al zijn je krullen aan verandering onderhevig, (soms veranderen ze zelfs van krultype!), jij weet in het vervolg wat je er aan moet doen. 

Willemijn:

"Ik had droog haar met gedeeltelijk krullen, en geen idee hoe ik deze moest behandelen. Ik had al eens een proefpakket van CG hair geprobeerd.


In de cursus kreeg ik echter veel meer specifieke uitleg. Er zitten hele goede tips in en de video’s met uitleg kan je altijd terugkijken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vragen te stellen.


Ik kan het iedereen aanraden, het was echt de moeite waard."

Marjolijn:

"Ik had last van droog haar en zocht op Google naar tips. Ik had al veel gelezen over olie en maskers en had advies gevraagd bij mijn kapster.


In de Perfecte Krullen Methode heb ik echter veel meer geleerd, ook tot in detail. Ik weet nu wat ik moet hebben voor mijn krultype, en hoe ik het moet verzorgen.


Ik kan de cursus aanraden aan iedereen met krullen. Ik heb zo al twee vriendinnen het aangeraden! Het is heel verhelderend en een duidelijke opzet. Heldere filmpjes, iets waar je de rest van je leven profijt van hebt!"

Fatima:

"Ik ben altijd onzeker geweest over mijn haar, ze waren onhandelbaar voor mij. Ik kon er niets meer mee en kwam zo bij Batoel en haar cursus terecht.


Ik heb nu veel meer info over mijn haar gekregen en was er direct heel blij mee. Ik ben gelijk aan de slag gegaan en de juiste producten gekocht.


Ik kan het alle krullenbollen aanraden, je hoeft niet te twijfelen. De online cursus is echt makkelijk te volgen."


Overtuigd? Meld je dan direct aan:

Wat Krijg Je Als Je Meedoet?

Na aanmelding kan je direct beginnen met de online cursus. Je krijgt toegang tot al het video materiaal en de bijbehorende uitleg. In 5 verschillende modules met in totaal 41 lessen en 5 bonuslessen leer je je krullen kennen en begrijpen. Je weet hoe je beschadigde krullen moet herstellen, hoe je je krullen moet onderhouden en stylen. Je krijgt een haarroutine die er voor gaat zorgen dat je altijd je mooiste krullen hebt. 

Volg de cursus in je eigen tempo

 Je kan de online cursus in je eigen tempo volgen, comfortabel vanuit huis of waar je ook internet hebt

Precies weten wat je moet doen

Je hebt nooit meer onzekerheid over het behandelen van je krullen, je weet precies wat voor jou werkt

Levenslang toegang tot de cursus

De toegang blijft levenslang geldig, ook als je er even geen tijd voor hebt kan je later altijd weer terugkijken 

Veel tijd en geld besparen

Alles zelf uitzoeken en allerlei producten uitproberen kost veel tijd en geld wat je door deze cursus bespaard

Dit is wat anderen over de cursus zeggen

Hieronder kan je reacties van andere cursisten vinden tijdens hun deelname aan de cursus. Zoals je kan zien zijn het echt hun eigen, zelfgetypte reacties.

De inhoud van de modules in de cursus

1

Module 1: Je krullen van dichtbij bekeken

Deze module bestaat uit 3 hoofdstukken met 5 lessen. We gaan het o.a. hebben over talgproductie, haaruitval en transitie fase.

2

Module 2: Ontdek wat voor krullen je hebt

Deze module bestaat uit 4 hoofdstukken met 12 lessen. We gaan het o.a. hebben over jouw krultype, hoe je die moet behandelen, de porositeit, het veranderen van porositeit, hoe je daar mee om moet gaan, de elasticiteit en leerstof over proteïnen.

3

Module 3: Gebruik de juiste producten

Deze module bestaat uit 6 hoofdstukken met 14 lessen. We gaan het o.a. hebben over ingrediënten in producten, slechte ingrediënten herkennen, porositeit producten, proteïne producten, transitie ervaringen, big chop en oliën.

4

Module 4: De beste manier om je krullen te stylen

Deze module bestaat uit 5 hoofdstukken met 9 lessen. We gaan het o.a. hebben over wassen, styling proces per krultype, diffusen, slapen en snelle styling.

5

Module 5: De beste voeding voor je krullen

Deze module bestaat uit 5 hoofdstukken met 6 lessen. We gaan het o.a. hebben over deep conditionen, co washen, hot oil treatments, vitamines en protective styles.

Al Honderden Krullenbollen Gingen Je Voor:

Jiska:

"Ik wist niet wat goed was voor mijn haar qua wassen en stylen. M’n kapster vertelde me dat ik echt mijn haar minder moest gaan wassen en moest gaan voeden.


Toen ben ik gaan Googelen, maar kwam er niet helemaal uit. In de cursus wordt echt veel beter stilgestaan bij de verschillende typen krullen en hoe je er mee om moet gaan.


Als je niet goed weet hoe je je krullen moet verzorgen en stylen is het echt een aanrader. Ik heb nu gezondere krullen met meer volume."

Ingrid Sempels:

"Ik had altijd een liefde haat verhouding met mijn krullen maar wilde nu eindelijk eens gezondere haren.


Ik had al verschillende dingen opgezocht op het internet en was ook de CG methode aan het volgen.  De Cursus is echter veel accurater en persoonlijker, op het internet staan zo veel tegenstrijdige verhalen dat je het op den duur niet meer weet.


Als je nog twijfelt, niet doen, het is echt de moeite zoveel dat je kan bijleren. Ik had nooit gedacht dat ik op mijn leeftijd mijn krullen toch een beetje liever ga zien, bedankt."

Machteld Denys:

"Ik heb altijd mijn haar gestyld maar het was kapot. En als ik mijn haar in krullen liet, was het allemaal struis…


Ik ben gaan zoeken op internet en mijn kapster gevraagd, maar die kan er ook geen weg mee. De krullencursus is heel interessant, alles wordt meer in detail uitgelegd.


Ik kan het iedereen aanraden die krullen heeft, het is echt beter voor je haar."

Bonus

Om je helemaal in de watten te leggen staan er maar liefst 5 bonussen voor je klaar!

Bonus 1
Aanpak bij schade door verven twv €47

Ontdek wat je kan doen als je last hebt van schade aan je krullen door het verven - en hoe je dit kan voorkomen. 


Er zijn veel krullenbollen die hun haar eens geverft hebben (of nog willen) en daar grote nadelen van hadden. 

Bonus 2
Zelf aloe-vera crème maken twv €27

Ontdek hoe je je eigen aloe-vera kan maken en gebruiken. 


Dit soort creme zit vaak boordevol slechte ingrediënten en kost ook nog eens handenvol geld... Vanaf nu maak je de beste crème voor veel minder.

Bonus 3
Krullen knippen & verven op de juiste manier twv €47

In deze bonusles ontdek je waar je om moet denken als je je krullen laat knippen en krijg je belangrijke informatie over het verven van je krullen.


Geef precies de juiste instructies aan je kapper en voorkom verpeste krullen!

Bonus 4
Style methodes zonder heat damage twv €47

Heat damage (beschadiging door hitte) moet je ten alle tijde zien te voorkomen. In deze bonus les krijg je extra methoden voor het stylen van je krullen zonder ze te beschadigen. 

Bonus 5
3 verschillende Protective Styles twv €37

In deze bonusles ga je leren hoe je je krullen extra rust kan geven om ze te beschermen en er tegelijk ook nog eens fantastisch uit te zien. Twee hele belangrijke vliegen in één klap. 

Over De Cursus Docent,
Batoel Hassan

Batoel Hassan is krullenspecialist en eigenaar van de Krullenclub, een krullensalon die vaak al maandenlang is volgeboekt. 


Daarnaast runt ze een succesvolle krullen-webshop met o.a. producten die ze door haar jarenlange ervaring als krulstylist zelf ontwikkeld heeft.


Ze heeft al honderden vrouwen en bekende Nederlanders van alle leeftijden en met alle krultypen geholpen. Ze tovert de frustraties van onhandelbare krullen om in krullenbollen die worden nagekeken. 


Hiervoor gebruikt ze een stap-voor-stap methode die op elk krultype toepasbaar is.   

 

Vanaf nu kan ook jij al haar praktische kennis en ervaring toepassen met behulp van de Perfecte Krullen Methode


Word weer verliefd op je krullen!

Batoel Hassan en de Krullenclub zijn bekend van o.a.

Wat anderen over Batoel zeggen

Rianne van der Hoeven

"Mijn haar voelt zachter aan en heeft minder uitval"

Ik vond dat je het supergoed deed, duidelijke uitleg en je weet gewoon echt heel erg veel over krullend haar! Ik kan nu zonder iedere dag mijn haar te moeten wassen het toch weer goed in model krijgen. Mijn haar voelt  zachter aan, valt minder uit en voelt gewoon natuurlijker aan zonder al die 'rotzooi'.

Annick van Dijk

"Meer volume en geen pluizige krullen meer"

Geweldige pakkende uitleg gegeven door Batoel. Veel geleerd over mijn haartype en hoe ik dit op de juiste manier verzorg en stijl. Met geduld en de juiste treatment heb ik meer volume en geen pluizige krullen meer.

Petra Bekhuis-Borkens

"Dit had ik 40 jaar eerder moeten weten"

Een zeer interessante en duidelijke uitleg over de verschillende type krullen en de verzorging ervan. Dit had ik 40 jaar eerder moeten weten. Ik vond het ook superleuk om zoveel herkenbare ervaringen te vernemen. 

Waarom Deze Cursus De Investering Waard Is

Sommige informatie in deze online cursus zou je eventueel óók kunnen leren bij een kappersopleiding. Een basisopleiding kost echter al snel €2000,- (of meer) en daarbij zit vervolgens veel overbodige informatie.  


Of je gaat zelf experimenteren (dat heb je waarschijnlijk ook al gedaan!) om er vervolgens achter te komen dat jouw krullenprobleem niet is opgelost met één bepaald product, apparaat of truc. Om een complete routine uit te dokteren die op jouw specifieke krullen en omstandigheden van toepassing is, praat je over een INVESTERING VAN JAREN... en die tijd, de toewijding en het geduld wat hiervoor nodig is heb je simpelweg niet. 


Daar komt nog eens bij dat veel speciale krullenproducten behoorlijk prijzig zijn. Dus telkens als je weer een nieuw product of apparaat gebruikt en het blijkt toch niet bij jouw krullen te werken, dan is dit weggegooid geld. Dit kan over de jaren al snel in de HONDERDEN, zo niet DUIZENDEN EURO'S oplopen. 

Complete cursus met 5 modules + 5 bonussen

Tijdelijke aanbieding: €297,-  67,-

 • Levenslang toegang tot alle modules
 • Direct starten
 • Voor alle krultypes
 • Gratis bonussen t.w.v €205,-
 • Stap-voor-stap je krullen onder controle
 • Eenmalige betaling - géén abonnement of bijkomende kosten

100% Niet-Goed-Geld-Terug Garantie voor 14 Dagen 

Ik ben zo overtuigd van de waarde van de Perfecte Krullen Methode dat ik je twee volle weken de tijd geef om mijn methode te testen. 


14 Dagen lang kan je zonder risico de cursus doorlopen en alle video's en bonussen bekijken.


Vind je de cursus toch niets? Geen probleem, stuur me een mailtje en ik geef je 100% van je geld terug, zonder opgaaf van reden. 

Wacht niet! Bekijk de video's en zie wat deelnemers vinden

Rosaly Fatbinan:

Annick van Dijk:

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Is deze curus voor alle krultypen?

Hoe kan ik mijn geld terug krijgen?

Wat gebeurd er na betaling?

Waarom zou ik deze cursus moeten kopen?

Vertel je ook welke producten je gebruikt?

Hoe lang krijg ik toegang tot de cursus?

Zit het antwoord op je vraag er niet bij?

Complete cursus met 5 modules + 5 bonussen

Tijdelijke aanbieding: €297,-  67,-

 • Levenslang toegang tot alle modules
 • Direct starten
 • Voor alle krultypes
 • Gratis bonussen t.w.v €205,-
 • Stap-voor-stap je krullen onder controle
 • Eenmalige betaling - géén abonnement of bijkomende kosten

Henneke:

"Ik vond alle informatie die ik online vond over de CG methode allemaal veel te ingewikkeld.


In de cursus wordt het veel duidelijker uitgelegd en door de video’s zie je hoe je het moet doen. Als je nog twijfeld, de cursus is echt de moeite waard.


Ik kan het iedereen met krullen aanraden omdat het een goed resultaat geeft. Ik ben enthousiast!"

Femke:

"Hoewel ik trots ben op mijn krullen wilde ik ze toch beter leren verzorgen. Ik heb gegoogled, maar kwam daar niet veel verder mee.


Toen ik deze cursus volgde leerde ik vooral bij over shampoos en voeding. Ik zou de cursus vooral aanraden aan mijn moeder, van haar heb ik mijn krullen, maar verzorging voor krullen was helaas geen onderdeel van de opvoeding ;)


Als je nog twijfelt, probeer het, je hebt niets te verliezen. De cursus is lekker toegankelijk, alle info staat mooi bij elkaar."

Rose:

"Na bijna 20 jaar m’n haar stijl maken met een stijltang was ik daar klaar mee. Met de CG methode heb ik dit al een jaar niet meer gedaan, maar ik vond dat het beter kon.


Ik draag het namelijk nooit los, ik krijg er geen model in, ben daar onzeker over. Op internet staat gewoon te veel info.


Na het volgen van de cursus heb ik een veel duidelijker beeld over hoe ik het moet verzorgen. Het is veel specifieker en duidelijker. Ik kan het iedereen aanraden." 

Mijn liefde voor jouw krullen

Alleen jij kan beslissen of je wilt investeren in je krullen - en daarmee in jezelf en je plezier in het leven. Het enige wat ik wil is dat jij vol zelfvertrouwen met je krullen kan shinen, iedere dag weer. Ik ben supertrots op deze cursus en de vele krullenbollen die ik er al mee heb mogen helpen. Ik hoop van harte dat jij daar ook één van mag worden zodat ik je kan helpen om je beste krullen te krijgen. 


Ik zie je graag verschijnen!


Met liefde voor krullen,

Batoel Hassan

Copyright 2021 | Krullenclub | Privacy Policy Algemene Voorwaarden

>