Ontdek hoe je vol zelfvertrouwen je mooiste krullen leert stylen met makkelijke doe-het-zelf video's, zonder enige ervaring

Bekijk onderstaande video waarin Krulstylist Batoel Hassan uitlegt hoe het werkt:

Het Geheim van Veel "Krullentips" 

Iedereen die krullen heeft is altijd op zoek naar de beste tips, methodes, geheimen, manieren en producten voor de perfecte krullen. 


Maar weet je wat het is?


De meeste tips, producten en trucjes zijn enorm overdreven.


Ik durf te wedden dat je er al veel zelf geprobeerd hebt. Je hebt er artikelen over gelezen, je hebt de nieuwste apparaten aangeschaft en zogenaamde vernieuwende producten in je haar gedaan. Maar je krullen werden er niet mooier op. 


Het krijgen van mooie, gezonde krullen, jouw perfecte krullen, zit hem niet in apparaten of wondermiddeltjes. Het gaat er om dat je je eigen krullen leert kennen.

 

Als je succesvol je krullen wilt stylen, dan moet je het niet zoeken in de nieuwste rages, of de mooiste reclames. Waar je het wel in moet zoeken is hoe jouw krullen reageren op wat je met ze doet. Hoe je ze behandelt en welke haarproducten je toepast. 


De Perfecte Krullen Methode is geen allegaartje van goede tips.

Het is een systeem waarmee je vol zelfvertrouwen je krullen gaat stylen.

 

En ik heb goed nieuws; Je hoeft geen talentvolle stylist te zijn die toevallig de juiste gaven heeft om jouw perfecte krullen te krijgen.


Ik was dat namelijk óók niet. Verre van dat…

Herken je Deze Problemen met je Krullen?

Ik heb nu een goedlopende krullensalon die vaak al maandenlang is volgeboekt.


Ik heb al honderden mensen geholpen met het stylen en herstellen van hun krullen en ook leid ik anderen op om dat te kunnen doen.


Maar het was echt niet altijd al zo.


Sterker nog, het was eerder het tegenover gestelde. 


Vechten met je krullen


Ik was iemand die altijd aan het vechten was met mijn krullen. Ze waren pluizig, stonden alle kanten op en ik wist me er werkelijk waar geen raad mee. 


Vroeger behandelde ik mijn haar met chemische producten, daarbij accepteerde ik mijn krullen gewoon niet. Ik kon er namelijk niets mee...


Er was niemand in mijn omgeving die óók krullen had en me hiermee verder kon helpen en ook wist ik niets van de juiste producten en middelen. 

Grote onzekerheid over je haar (en jezelf)


Eerlijk gezegd had dit grote impact op mijn leven want ik dacht de hele tijd aan mijn haar. Of het wel goed zat en wat anderen er van zouden vinden. Het maakte me onzeker en dat heeft natuurlijk impact op alles wat je doet. 


Lange tijd wist ik niet goed wat ik wilde met mijn leven en deed ik maar wat. 

 

Ik besefte dat de chemische behandeling van m'n krullen niet de oplossing was en dat stijl haar ook niet bij mij past. Omdat ik ben opgegroeid met een Egyptische achtergrond waarbij je veel natuurlijke ingrediënten gebruikt voor je lichaam, ben ik hiermee gaan experimenteren als ingrediënten voor haarproducten. 


Wat werkte wel en wat werkte niet? Wat had positieve invloed en wat was slecht voor mijn krullen? 


Ook volgde ik verschillende cursussen en volgde ik bepaalde stylisten op de voet. 

Enkel tijdelijke oplossingen


Wat ik door de jaren heen ontdekte was dat er vooral heel veel tijdelijke oplossingen geboden werden.


Veel producten en apparaten zijn er op gericht om je er voor een bepaald moment goed uit te laten zien, maar daarna krijg je weer dezelfde resultaten als voorheen. Of je krullen zijn er zelfs nog erger aan toe...


Op de lange termijn is dat echt 'killing' voor de gezondheid van je haar!


Zo heb ik jarenlang zitten struggelen om maar tot een vaste routine te komen die voor mijn krullen werkt, vanaf het moment dat ik opsta tot het moment dat ik naar bed ga. 

Wat Voor Mij de Grote Ommekeer Was

Op een gegeven moment ben ik zelf jarenlang gaan experimenteren met natuurlijke ingrediënten en methodes. Zo ben ik tot een basis gekomen die voor iedere krultype helpt. Ik ben vervolgens mijn tips gaan delen via social media en merkte gelijk dat er resultaat was!


Om eerlijk te zijn heeft dit voor DE grote ommekeer in mijn leven gezorgd. 


Ik leerde nieuwe producten kennen die specifiek voor krullen gemaakt waren, ook leerde ik nieuwe technieken toepassen.


En ik zag direct verschil, een gróót verschil mag ik wel zeggen!


Ik kon serieus niet wachten om ook andere krullenbollen blij te gaan maken met wat ik ontdekt had. Ik wist nu namelijk 100% zeker hoe ik alle verschillende krultypen moest aanpakken…

 

Ik wilde zo graag anderen gaan helpen om van de problemen met hun krullen af te komen.


Om er voor te zorgen dat zij óók iedere dag zelfverzekerd de deur uit gaan en trots hun krullen aan de wereld durven laten zien. 


Ik weet namelijk precies hoe zij zich voelen. Maar mij is het gelukt om niet meer te vechten met mijn krullen maar ze volledig te omarmen. Eindelijk heb ik een oplossing gevonden voor de grote frustraties die ik met mijn krullen had. 


In plaats van dat ik er tegen vecht, werk ik nu samen met de natuurlijk structuur van m'n haar. 

Mijn eigen krullensalon!


Ik ben destijds een salon begonnen, speciaal gericht op krullenbollen. Al die tijd heb ik alleen maar mensen met krullen geknipt en behandeld.


Mijn klanten gaan de deur uit met een nieuwe kijk op hun krullen. Het wordt een onderdeel van wie ze zijn waardoor ze niet meer naar apparaten grijpen om de krullen weg te stoppen en te camoufleren.


Ze gaan inzien dat hun natuurlijke krullen ook mooi kunnen zijn, dat ze er trots op mogen zijn. 

 

Toen ik doorkreeg wat ik teweeg bracht bij zoveel mensen, realiseerde ik me dat ik niet meer alleen een haarstylist was. 


Ik gaf mijn klanten het zelfvertrouwen dat veel langer duurde dan een bezoek aan mijn salon. Ze keken in de spiegel en konden de glimlach van oor tot oor niet meer van hun gezicht krijgen. Hun energie veranderde, ze voelden zich daadwerkelijk aantrekkelijk!


Ze transformeerden als het ware naar een nieuw persoon en liepen de deur uit met kennis over het stylen van hun krullen die hun leven voorgoed zou veranderen. 

Over de Maker van deze Cursus

Mijn naam is Batoel Hassan, krullenspecialist en eigenaar van de Krullenclub. 


Ik help vrouwen van alle leeftijden en met alle krultypen om de dagelijkse frustraties van onhandelbare krullen om te toveren in krullenbollen die worden nagekeken. 


Hiervoor gebruik ik samen met mijn klanten een stap-voor-stap methode die op elke krultype toepasbaar is, waardoor ze een persoonlijk styling ervaren die zowel in de salon als thuis uitgevoerd kan worden.  

 

Verder ben ik de maker van de online cursus 'de Perfecte Krullen Methode' waarin ik al mijn kennis en liefde heb gestopt.


Hiermee wil ik niet alleen de klanten in mijn salon helpen, maar iedereen de kans geven om te leren wat ik hen leer. Ik wil dat iedereen gaat houden van de krullen waarmee ze geboren zijn!

Batoel Hassan en de Krullenclub zijn bekend van o.a.

Wat Klanten Zeggen

quote-right

Mijn haar voelt zachter aan en heeft minder uitval  

“Ik vond dat je het supergoed deed, duidelijke uitleg en je weet gewoon echt heel erg veel over krullend haar! Wat ik nu anders ga doen is dat ik zonder iedere dag mijn haar te moeten wassen het toch weer goed in model kan krijgen! Mijn haar voelt daardoor zachter aan, valt minder uit en voelt gewoon natuurlijker aan zonder al die 'rotzooi'.

Bedankt voor de uitleg en inspiratie”

Rianne van der Hoeven

quote-right

Meer volume en geen pluizige krullen meer

“Geweldige pakkende uitleg gegeven door Batoel. Veel geleerd over mijn haartype en hoe ik dit op de juiste manier verzorg en stijl. Vanaf nu aan de slag met de producten van de krullenclub. Met geduld en de juiste treatment meer volume en geen pluizige krullen meer. Bedankt hiervoor”

Annick van Dijk

Rosaly Fatbinan

De Voordelen van Deze Online Cursus

  • Je kan de style-technieken zo vaak opnieuw bekijken als je wilt
  • Je hebt geen onzekerheid meer over het behandelen van je krullen
  • Je kan de online cursus in je eigen tempo volgen, comfortabel vanuit huis
  • Je hebt levenslange toegang, waar je ook bent, wanneer dan ook en op elk apparaat
  • Je krijgt support van een krullenexpert en van een community met honderden andere krullenbollen
  • Je weet nu precies wat je moet doen met een stap-voor-stap methode die je steeds kan blijven herhalen

Hoe Ziet de Cursus Er Uit?

De Perfecte Krullen Methode is een online cursus. Direct na je betaling kan je inloggen in een online dashboard waar je het cursusmateriaal kan bekijken.

Videolessen boordevol waardevolle doe-het-zelf informatie over je krullenBijbehorende handleidingen, stappenplannen en aanbevelingen van haarproducten Een veilige online leeromgeving waarop je kan inloggen vanaf ieder apparaat en vanaf iedere plek

De Modules Van De Cursus

Module 1: Je krullen van dichtbij bekeken

In de eerste module ga je ontdekken wat de invloed van je hoofdhuid op je haar is en hoe je van beschadigd haar naar gezonde krullen kan gaan.

Module 2: Wat voor krullen heb ik?

In de tweede module ga je je eigen krullen leren herkennen zodat je weet hoe je er mee om moet gaan.

Module 3: Welke producten heb ik nodig?

Er is vaak veel onduidelijkheid over wat nou goede producten voor je krullen zijn en welke juist niet. In deze module ga je leren welke producten je voor jouw type krullen het beste kan gebruiken.

Module 4: Hoe style ik mijn krullen?

In de voorgaande modules heb je heel veel over je krullen geleerd, een basis die nodig is om naar het eindresultaat toe te werken. In deze module gaan we next level: Je gaat leren hoe je jouw krullen kunt stylen, voor elk krultype zijn er tips en tricks!

Module 5: De beste voeding voor mijn krullen

In deze laatste module ga je leren hoe je je gezonde krullen kunt behouden door ze de juiste voeding en behandeling te geven. Zo blijven je krullen mooi en sterk en ga je iedere dag met je mooiste krullen de deur uit.

Wacht, Er Zijn Ook Nog Bonussen!

Bestel vandaag en ontvang onderstaande bonussen t.w.v. meer dan €148,- helemaal gratis. 

Bonus 1: Video's met methodes voor kapsels zonder heat damage t.w.v. €99,-

In de video's krijg je technieken te zien waarmee je op een makkelijke manier verschillende krullenkapsels kan creëren zonder dat je je haar beschadigd. Wissel af met verschillende looks en laat anderen versteld staan van wat je allemaal met je krullen kan. 

+

Bonus 2: Maandelijkse online live sessies met jouw krulstylist t.w.v. €49,- per sessie

1x per maand een online live sessie waarin je al je vragen kan stellen aan professioneel krulstylist Batoel Hassan. Tijdens deze online sessie kan je persoonlijke vragen stellen over je krullen en krijg je advies en feedback specifiek voor jouw situatie.

+

Bonus 3: Gratis toegang tot de besloten Facebook Groep

In de Facebookgroep kan je in contact komen met andere cursisten en samen de uitdagingen van je haar bespreken. Je zult zien dat je er niet alleen voor staat en dat je echt alles met elkaar kan delen. Dit geeft je zelfvertrouwen waardoor je veel beter in je vel gaat zitten.

Krijg Direct Toegang Tot De Perfecte Krullen Methode

Als je vindt dat je krullen alle aandacht verdienen en dat je zélf de verzorging en styling moet kunnen doen, dan is deze cursus de beste manier om daar vandaag nog mee te beginnen.


Klik op de onderstaande knop om direct toegang te krijgen tot de volledige krullen styling cursus inclusief bonussen.

Krijg de Perfecte Krullen Methode nu voor maar €297 €197

Dit is geen typefout. Je krijgt €100 korting op deze online cursus als dank-je-wel voor het vertrouwen dat je in me stelt! 

Wat Klanten Zeggen

quote-right

Dit had ik 40 jaar eerder moeten weten

“Dankjewel Batoel voor de zeer interessante en duidelijke uitleg over de verschillende type krullen en de verzorging ervan. Dit had ik 40 jaar eerder moeten weten. Ik vond het ook superleuk om zoveel krullenbollen bij elkaar te zien en zoveel herkenbare ervaringen uit te wisselen. Nogmaals super bedankt”

Petra Bekhuis-Borkens

quote-right

Ik ga weer stralen met mijn krullen

“Het was echt de moeite waard om 7 uur (heen en weer) af te reizen naar jou. Wij hebben zoveel geleerd in een korte tijd. Morgen gaan wij de gekochte geadviseerde producten gebruiken en lekker stralen met onze perfecte krullen dankzij jou. Veel succes meid, je doet het super”

Sabrina Bachi

Annick van dijk

Mijn Beloften Aan Jou

Je gaat geld besparen


Ik ga je namelijk precies laten zien welke producten wel en niet werken voor jouw haartype.


Straks hoef je je niet meer besluiteloos te voelen vanwege de duizen-en-één haarproducten die er te krijgen zijn. 


Je hoeft niet meer blindelings te vertrouwen op beloftes van verpakkingen. Ook de onzekerheid over alles wat op het etiket betekend is dan verleden tijd. 


Tot slot kan je stoppen met geld verspillen aan het uitproberen van allerlei dingen die toch allemaal in de prullenbak terecht komen...

Je gaat tijd besparen


Uren achter je scherm op zoek naar Youtube video's, blogs en steeds meer zoekopdrachten invoeren op Google hoeft straks niet meer. 


Alle antwoorden waar je naar op zoek bent vind je aan de andere kant van deze pagina. 


Als je in de cursus investeerd dan kan je de online informatie-overload - die vaak halve waarheden bevat - overslaan. 


In een fractie van de tijd die je nodig hebt om het allemaal zelf uit te zoeken, krijg je nu toegang tot de methode waarmee je perfecte krullen krijgt voor de rest van je leven.

100% Tevredenheidsgarantie


Ik ben zo overtuigd van de waarde van de Perfecte Krullen Methode dat ik je twee weken de tijd geef om mijn methode te testen. 


14 Dagen lang kan je zonder risico de cursus doorlopen en alle video's en andere content bekijken.


Vind je de cursus toch niets? Geen probleem, stuur me een mailtje en ik geef je 100% van je geld terug, zonder opgaaf van reden. 

Bestel de Perfecte Krullen Methode

Klik op de knop hieronder om direct je plek te reserveren voor de Perfecte Krullen Methode:

FAQ

Hier zijn de antwoorden op de meest gestelde vragen:

Is deze curus voor alle krultypen?

Wat gebeurd er na betaling?

Hoe lang krijg ik toegang tot de cursus?

Vertel je ook welke producten je gebruikt?

Hoe kan ik mijn geld terug krijgen?

Waarom zou ik deze cursus moeten kopen?

Wat als ik niet bij de live sessies aanwezig kan zijn?

Zit het antwoord op je vraag er niet bij?

Krijg Geen Spijt: Kies Vandaag Nog Voor de Perfecte Krullen Methode!

Copyright 2019 | Krullenclub | Privacy PolicyAlgemene Voorwaarden

>