Lancôme La Vie Est Belle review met heel veel ervaringen

In het jaar 1935 werd in Parijs het parfumeriehuis Lancome opgericht. Destijds hadden de oprichters flinke dromen, maar het was niet in te denken dat Lancome uit zou groeien tot één van de beste parfumeriemerken.

Lancome La Vie Est Belle review

De moeite waard? Ontdek het in deze Lancome La Vie Est Belle review

Het huidige aanbod van Lancome behoort echt tot de top van de markt. De parfums hebben stuk voor stuk een heerlijke geur én zijn behoorlijk populair. Dat laatste geldt ook voor de Lancôme La Vie Est Belle variant. In deze Lancôme La Vie Est Belle review vertellen wij je graag meer over dit heerlijke parfum. Neem de review op je gemakje door en mogelijk ben je direct overtuigd van de aanschaf van dit heerlijke parfum!

Lancôme La Vie Est Belle review

Is de Lancôme La Vie Est Belle de populairste variant van het merk Lancome? Nou, in het jaar 2014 bleek dat dit parfum het beste verkochte parfum is van het merk. We kunnen dus gerust stellen dat dit parfum een belangrijke rol speelt in het huidige aanbod van Lancome. Maar, wat zijn nou de kenmerken van dit heerlijke parfum? En wat vinden andere vrouwen van dit parfum? Je leest het hieronder in deze Lancôme La Vie Est Belle review!

Lancôme La Vie Est Belle (dames)

Is het met een reden dat dit het best verkochte parfum van het merk Lancome is? Ja, dat is zeker het geval. Dit parfum werd pas in 2012 gelanceerd, maar was in 2014 dus al het best verkochte parfum van dit merk. Deze verkoopcijfers zijn onder meer te danken aan de samenstelling van dit parfum.

Heerlijke bloemige geur

Lancome heeft bij dit parfum namelijk gekozen voor 50% natuurlijke ingrediënten. Deze natuurlijke ingrediënten brengen de bloemige geur van de natuur echt met zich mee. Het is dan ook geen verrassing dat we de geur van dit parfum het beste als ‘bloemig’ kunnen omschrijven. 

Unieke combi van extracten

Men heeft bij dit parfum gekozen voor onder meer de volgende extracten: zwarte bes, peer, iris, jasmijn, oranjebloesem, vanille, tonkaboon en patchoeli. Deze extracten kom je bij meerdere parfums tegen, maar niemand heeft deze unieke combinatie aangedurfd. Lancome dus wel met succes.

Uitstekende dekking

Spuit je dit parfum in de vroege ochtend al op? Dan ben je ook in de late avonduurtjes nog verzekerd van een heerlijke geur. Dit parfum heeft namelijk een geweldige dekking en trekt op een aangename manier je neus in. De kans is dan ook groot dat je ook van voorbijgangers opmerkingen gaat krijgen!

Klinkt het verhaal over dit parfum bij jou goed in de oren? Dan hoef je eigenlijk nog maar één keuze te maken: ga je voor de flacon van 30 ml, van 50 ml, van 75 ml, van 100 ml of van 200 ml? Alle flacons hebben in ieder geval een prachtige vormgeving.

Lancome La Vie Est Belle parfum review

Heel veel ervaringen van anderen

Overigens zijn ook veel andere vrouwen onwijs te spreken over dit parfum van dit bijzondere merk. Om je hier een indruk van te geven, hebben wij enkele veelzeggende beoordelingen hieronder op een rijtje gezet. Deze beoordelingen laten duidelijk zien dat het Lancôme La Vie Est Belle parfum zéér populair onder vrouwen is:

Ik gebruik dit geurtje al vanaf dat die uit is, ik probeer steeds andere geurtjes uit, maar la vie est belle blijft het lekkerste geurtje tot nu toe. Ik zal dit geurtje zeker aan iedereen aanbevelen je krijgt er geen spijt van!

La vie est belle van Lancome is echt mijn favoriete geur. Het ruikt zo heerlijk en blijft goed hangen gedurende de dag. Helaas is de Legere versie niet verkrijgbaar bij Bol.com maar misschien dat deze nog komt. Er zijn een hoop varianten maar de normale en Legere zijn mijn favoriet.  Dit parfum bevat iris, jasmijn, oranjebloesem en een hart van patchouli. La Vie est Belle bestaat uit bijna 50% uit natuurlijke ingrediënten. Het heeft maar liefst drie jaar geduurd om deze geur te creëren en bevat meer dan 60 bestanddelen.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>