Hugo Boss Bottled review – Een top 3 met veel ervaringen

Wil jij graag genieten van een overheerlijke geur? Dan kun je net zoals heel veel andere mannen kiezen voor een Hugo Boss Bottled parfum. Waarom? Dat ga je lezen in deze Hugo Boss Bottled review! In deze review bespreken wij namelijk waarom de Hugo Boss Bottled parfums zo bijzonder zijn.

Hugo Boss bottled review

Ontdek de top 3 hieronder in deze Hugo Boss bottled review

Daarnaast bespreken we in deze Hugo Boss Bottled review ook wat de drie beste parfums binnen deze serie van Hugo Boss zijn. We hebben alle parfums uit deze serie aan een keuring mogen onderwerpen, waarna we onze persoonlijke top 3 samen hebben kunnen stellen!

Top 3 van deze Hugo Boss Bottled review

In de afgelopen jaren hebben veel mannen gekozen voor een geur uit de Hugo Boss Bottled serie. Dat is ook niet geheel verwonderlijk, aangezien deze serie al jarenlang aan de top staat. Bovendien zijn er door de jaren heen relatief veel parfums door Hugo Boss aan deze serie toegevoegd. Juist vanwege dit uitgebreide aanbod kun je nu kiezen uit meerdere Hugo Boss Bottled parfums. Hieronder laten we je in deze Hugo Boss Bottled review kennis maken met de drie beste varianten!

1. Hugo Boss Bottled original

Voor elk moment van de dag komt dit heerlijke parfum van Hugo Boss prima van pas. Dit parfum heeft een kruidige geur, is in meerdere varianten verkrijgbaar en heeft een prachtige flacon. Deze flacon is eigenlijk uitgegroeid tot de standaard binnen de Hugo Boss parfums; dit geldt voor zowel de vorm als voor de kleur.

Sinds 1998 een kruidig pareltje

Over de geur hoef jij je ook geen zorgen te maken. Hugo Boss heeft al sinds 1998 gekozen voor een unieke combinatie van extracten. Extracten van onder meer ceder, geranium, klaver, tagete, bergamot, kaneel en appel zorgen voor de unieke geur. Deze geur kan het beste als ‘kruidig’ omschreven worden, maar kent zeker ook frisse geurextracten. Al met al een uniek en heerlijk parfum voor alle mannen!

hugo boss bottled kopen

2. Hugo Boss Bottled Night

Geef jij de voorkeur aan een parfum met een houtige geur? Ook dan ben je in de Hugo Boss Bottled serie aan het juiste adres. Dit parfum, met de naam Night, brengt namelijk een heerlijke houtige geur met zich mee. Deze geur komt tot stand dankzij extracten van onder meer lavendel, violen, houtachtige noten en muskus. 

Houtige geur sinds 2010

Al in 2010 werd dit parfum door Hugo Boss uitgebracht. Nu, ruim een decennia later, is het parfum nog steeds onwaarschijnlijk populair te noemen. Voordat je van dit heerlijke parfum kunt genieten, moet je nog één keuze maken. Ga je voor de flacon van 30 ml groot, van 50 ml, van 100 ml of van 200 ml? De keus is echt volledig aan jou; wij kunnen je dit Hugo Boss Bottled parfum sowieso aanraden!

hugo boss bottled night review

3. Hugo Boss Bottled Unlimited

Tot slot willen wij je ook nog kennis laten maken met het beste frisse parfum van Hugo Boss Bottled. In deze Hugo Boss Bottled review heb je vooralsnog met een houtige en kruidige geur kennis kunnen maken, maar Hugo Boss heeft ook gekozen voor een frisse geur. 

Fris en mannelijk

Deze frisse geur komt tot stand door extracten van munt, ananas, roos, kaneel, sandelhout en grapefruit. Volgens Hugo Boss is de geur zowel fris als mannelijk te noemen. Indien je besluit om dit parfum aan te schaffen, geniet je in ieder geval van een heerlijke dekking. Dit frisse parfum blijft eigenlijk de gehele dag op jouw huid zitten; heerlijk!

hugo boss bottled unlimited review

Wat de Hugo Boss Bottled serie zo bijzonder maakt

Al jarenlang zijn de Hugo Boss Bottled parfums onwijs populair te noemen. Daaruit blijkt eigenlijk ook direct dat de parfums uit deze serie van het hoogste niveau zijn. De parfums hebben een prima dekking, brengen een unieke geur met zich mee en zijn de aanschaf dus meer dan waard.

Ervaringen van anderen

Al sinds 1998 is Hugo Boss bezig met deze unieke serie. Sinds dat jaar gebruiken veel mannen met plezier één van de parfums uit deze serie. Dat blijkt ook uit de onderstaande beoordelingen:

"Heerlijke geur die lang blijft hangen."

"Deze geur is ideaal voor een moderne man. De geur is zeer mannelijk maar zeker niet te zwaar of te aangenaam."

"De geur is subtiel waardoor Hugo Boss er weeral een top parfum bij heeft."

"Heerlijke, zachte geur voor mannen. Zowel de gebruiker als zijn omgeving genieten ervan."

In onze ogen zijn deze beoordelingen typerend voor de Hugo Boss Bottled serie. Mocht je nog op zoek naar een heerlijk herenparfum van dit merk, is het dus zéker interessant om voor één van deze parfums te kiezen!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>