Gucci Guilty review. Een serie-top 3 met veel ervaringen!

Als je op zoek naar een lekker parfum bent, heb je meer dan genoeg keuze. Sinds 2010 is de keuze eigenlijk alleen maar lastiger geworden. Vanaf dat moment kwam Gucci namelijk met de Gucci Guilty serie op de proppen.

Gucci Guilty review

Ontdek het in deze Gucci Guilty review.

In deze Gucci Guilty review laten wij je graag kennis maken met deze serie. Zo bespreken we wat deze serie zo bijzonder maakt en wat de beste parfums uit deze serie zijn. Aan de hand van drie korte reviews bespreken wij de drie lekkerste parfums uit de Gucci Guilty serie. Mogelijk vind je direct jouw nieuwe lievelingsparfum in deze serie!

Top 3 van deze Gucci Guilty review

In 2010 werd kwam de eerste parfum uit de Gucci Guilty op de markt. Dit parfum werd al vrij snel populair, waarna Gucci meerdere parfums binnen deze serie is gaan ontwikkelen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een complete serie van heerlijke parfums. Parfums voor zowel mannen als voor vrouwen. En parfums met een unieke geur sensatie.

1. Gucci Guilty (dames)

Vrijheid en zelfexpressie. Deze twee woorden staan centraal bij dit overheerlijke damesparfum binnen de Gucci Guilty serie. Dit parfum is niet voor alle vrouwen weggelegd, aangezien de geur nogal uitgesproken is. Als je van deze uitgesproken geur houdt, wil je echter niks anders meer.

Bloemig geur door unieke extracten

De geur van dit parfum kan het beste getypeerd worden als bloemig. Deze bloemige geur is te danken aan extracten van onder meer mandarijn, roze peper, bergamot, zwarte bes, geranium, perzik, jasmijn, amber en vanille. Een unieke en gedurfde combinatie van extracten.

Luxe flacon

Met de flacon wordt bovendien direct een luxe uitstraling gecreëerd. De flacon ziet er prachtig uit en wordt aangeboden in drie verschillende varianten: 30 ml, 50 ml of 75 ml. Als je voor dit bloemige parfum kiest, kies je in ieder geval voor verleidelijkheid, voor een Oriëntaalse bloemige geur én voor een lange dekking. Als je in de vroege ochtend dit parfum opspuit, geniet je hier namelijk tot in de late avonduurtjes nog steeds van!

Gucci Guilty parfum review

2. Gucci Guilty (heren)

In de Gucci Guilty serie vind je ook heerlijke parfums voor heren terug. Daarbij is met name dit houtige parfum opvallend te noemen. In deze Gucci Guilty Homme review bespreken we dit parfum graag in het kort.

Houtachtige geur

Zoals al duidelijk is, is dit parfum geschikt voor mannen. Geschikt voor mannen die op zoek zijn naar een houtachtige geur. Gucci heeft deze geur weten te creëren door extracten van onder meer lavendel, Amalfi citroen, Afrikaanse oranjebloesem, patchouli en vanille te gebruiken. Deze unieke combinatie zorgt in ieder geval voor veel tevreden mannen. Ook bij vrouwen valt dit parfum overigens heerlijk in de smaak.

Sinds 2011 populair

In 2011 werd dit parfum gelanceerd, waarna dit parfum al snel veel verkocht werd. Die verkopen zijn eigenlijk nooit gestokt; ook nu wordt dit herenparfum nog relatief vaak verkocht. Wil jij ook genieten van de heerlijke houtige geur? Dan hoef je eigenlijk maar één keuze te maken: ga je voor een flacon van 30 ml, van 50 ml, van 90 ml of van 150 ml?

Gucci Guilty heren review

3. Gucci Guilty Intense (dames)

Voor de Gucci Guilty serie gebruikt het merk zelf vaak de term ‘vrijheid’. Een term die ook centraal bij dit Intense parfum staat; een parfum die weggelegd is voor de moderne en modebewuste vrouw. Wil je hier meer over weten? Neem deze korte Gucci Guilty Intense review op je gemakje door.

Mandarijn en roze peper

Voor dit parfum heeft Gucci gebruik gemaakt van onder meer mandarijn en roze peper. Deze twee topnoten worden vergezeld door extracten van geranium, amber en patchouli. Een combinatie die voor de bloemige en frisse geur van dit parfum zorgt.

Fris of bloemig?!

Een geur die overigens door veel mensen anders bestempeld wordt. Sommige vrouwen ruiken meer de frisse extracten, terwijl andere vrouwen toch meer de bloemige extracten ruiken. Hoe dan ook; de meeste vrouwen zijn het erover eens dat dit een heerlijk parfum is. Eigenlijk sinds de lancering van dit Gucci Guilty Intense parfum is dit parfum populair gebleken. Daarbij valt ook de flacon in positieve zin op; deze flacon straalt luxe, vrouwelijkheid en vrijheid uit!

Gucci Guilty Intense review

Wat de Gucci Guilty serie zo bijzonder maakt

Al sinds 1970 brengt Gucci parfums op de markt. In de afgelopen decennia heeft Gucci daarvoor meerdere series gebruikt, waarvan de Gucci Guilty serie één van de populairste is. De eerste Gucci Guilty variant werd pas in 2010 gelanceerd, maar vanaf dat moment ging het al direct hard.

Meerdere geuren - altijd goed

Deze serie kenmerkt zich vooral door een aanbod voor vrouwen én mannen. De parfums van dit bijzondere merk voor vrouwen hebben een bloemachtige geur, terwijl de parfums voor mannen een houtachtige geur hebben. Juist doordat je in deze serie meerdere soorten parfums treft, kun je altijd wel een geschikt parfum vinden. Ook als je een leuk cadeautje aan jouw partner wilt geven; een Gucci Guilty parfum doet het altijd goed.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>