Dolce & Gabbana The One review m/v met veel ervaringen!

Als we het over een bekend merk hebben, hebben we het over Dolce & Gabbana. Dit merk is over de gehele aardbol populair, biedt veel soorten producten aan en staat voor kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de kleding van dit merk, maar ook voor de parfums.

Sterker nog; in de afgelopen jaren zijn de Dolce & Gabbana parfums ongekend populair geworden. Dat geldt óók voor de parfums die onder de The One serie vallen. In deze Dolce & Gabbana The One review laten wij je graag kennis maken met deze parfums. Binnen deze serie vind je in ieder geval parfums voor heren én voor dames.

Dolce & Gabbana The One review

Het uitkiezen van een nieuw parfum is vrij lastig. Je kunt uit meerdere geursoorten kiezen én je kunt uit meerdere merken kiezen. Als je voor kwaliteit wilt gaan, is het dus interessant om voor een parfum van het merk Dolce & Gabbana te kiezen. Met name in de The One serie vind je meerdere heerlijke parfums terug, waarover je hieronder meer kunt lezen. Neem de korte reviews op je gemakje door en laat je direct verrassen. 

1. Dolce & Gabbana The One (heren)

Geef jij als man zijnde de voorkeur aan een sensueel geurtje? Vind je het lekker als het parfum direct sfeer, warmte en sensualiteit opwekt? En vind je het ook lekker dat een parfum een kruidige geur heeft? Dan is het herenparfum uit de Dolce & Gabbana The One serie voor jou weggelegd.

Populair sinds 2008

Voor de geschiedenis van dit parfum moeten we terug naar het jaar 2008. In dat jaar kwam Dolce & Gabbana met dit heerlijke parfum op de markt. Al snel bleek dat dit een prima zet van het Italiaanse merk was; dit parfum kon al snel op de nodige lovende woorden rekenen.

Kruidig, niet overheersend

Die lovende woorden hadden onder meer op de heerlijke geur betrekking. Volgens veel mannen is de geur erg aangenaam en niet te nadrukkelijk aanwezig. Als we naar de ‘geursoort’ kijken, is het duidelijk dat het hierbij om een kruidig parfum gaat. Deze kruidigheid is te danken aan onder meer extracten van koriander, basilicum, grapefruit, kardemom, ceder, tabak, amber, gember en oranjebloesem. 

Simpele en stijlvolle flacon

Verder kan ook de flacon op veel lovende woorden rekenen. De flacon ziet er stijlvol en simpel uit; precies wat bij veel mannen past. Bovendien heb je de keus uit drie soorten flacons: 50 ml, 100 ml of 150 ml. Zodra je voor één van deze flacons gekozen hebt, begint het genieten direct.

Dolce Gabbana The One review herenparfum

Ervaringen van andere mannen

Zijn veel mannen te spreken over dit herenparfum van Dolce & Gabbana? Ja, zonder enige twijfel. Om je hier een indruk van te geven, hebben wij enkele beoordelingen voor je op een rijtje gezet:

"Het geurtje is bij mij en mijn vrienden erg in de smaak gevallen. Heb vaak andere luchtjes/geurtjes gehad maar deze steekt er met kop en schouder er boven uit na mijn mening. Ik heb mijn geurtje altijd mee in de auto, met dat mijn vrienden hem roken toen ik hem op spoot wilden hun hem ook op hebben. Dus het lijkt mij dat dit genoeg zegt over hoe lekker hij ruikt. Ik zou zeggen gewoon doen."

"Ik hoor het vaak "wat een lekker luchtje heb je op. Wat is het?". Normaal ben ik niet zo fan van D&G. Ik kreeg een sample 2 jaar terug toen ik een geurtje aan het kopen was. Toen ik het uitprobeerde werd ik verliefd op deze D&G luchtje. Het is nu al een klassieker geworden. Het is een fris niet zware luchtje. Het fles is ook zo prachtig."

"Deze mannengeur valt bij menig vrouw enorm in de smaak! Het is een geur die niet heel erg aanwezig is, maar wanneer het er toe doet subtiel is. Heerlijke eau de toilette, altijd goed als cadeau en aanrader voor een ieder :)"

2. Dolce & Gabbana The One (dames)

Met The One serie richt Dolce & Gabbana zich op zowel dames als op heren. Als je nog op zoek naar een heerlijk damesparfum bent, ben je in The One serie dus ook aan het juiste adres. Graag vertellen wij je ook over dit damesparfum meer in deze Dolce & Gabbana The One review.

Unieke geursensatie

Allereerst kunnen we stellen dat ook dit parfum uniek is. Niet alleen de flacon, maar ook de algehele geursensatie. Bij dit parfum heeft Dolce & Gabbana gekozen voor een combinatie van fris en oriëntaals. Dit zorgt ervoor dat je van een bloemige geur geniet.

Krijg je graag complimenten?

Een geur waarin je extracten van onder meer mandarijn, perzik en bergamot kunt ruiken. Deze extracten zijn aangevuld met onder meer vanille, jasmijn, pruim en muskus. Al met al een sublieme samenstelling van extracten. Een samenstelling die garant staat voor de nodige complimenten.

Stijlvolle flacon

Ook de flacon van dit parfum vinden wij grandioos. De flacon ziet er stijlvol uit, heeft een handige draaidop en is in drie varianten te verkrijgen. Je kunt kiezen uit 30 ml, 50 ml en 75 ml. In dit geval gaat onze voorkeur uit naar de flacon met een inhoud van 75 ml. Waarom? Omdat je daarmee langdurig van dit overheerlijke damesparfum kunt genieten.

Uitstekende dekking

Spuit jij altijd ’s ochtends vroeg al parfum op? Dan is dit damesparfum van Dolce & Gabbana voor jou geschikt. Veel vrouwen geven namelijk aan dat de dekking subliem is; je geniet eigenlijk de gehele dag door van de heerlijke geur. Een bloemige geur die de gehele dag door op een aangename manier in jouw neus blijft hangen. 

dolce gabbana the one review vrouwenparfum

Ervaringen van andere vrouwen

Al met al is dit een heerlijk damesparfum van dit bijzondere merk. Dat is niet alleen onze mening, maar ook de mening van tal van vrouwen. Wij hebben enkele veelzeggende beoordelingen voor je op een rijtje gezet:

"Al jaren mijn favoriet! Heerlijke geur die lang blijft zitten, en op alle gelegenheden te dragen."

"Wil je voor een niet al te dure prijs lekker ruiken, dan is deze parfum heel erg aan te raden."

"Heerlijke zoete, subtiele geur, die niet overheersend is en niet snel verveelt."

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>