Dior Hypnotic Poison review met veel ervaringen!

Is het uitkiezen van een parfum makkelijk? Nee, zeker niet. Je hebt de keus uit bijzonder veel parfums, terwijl je ook nog met jouw persoonlijke smaakvoorkeuren te maken hebt. Bovendien wisselt het aanbod wel eens, waarbij ook nog eens jouw smaakvoorkeuren kunnen veranderen. Mede hierdoor is het aan te raden om een goede vergelijking tussen verschillende parfums te maken.

Ben je op dit moment nog op zoek naar een lekker damesparfum? Dan sluit de Dior Hypnotic Poison variant misschien op jouw voorkeuren aan. In deze Dior Hypnotic Poison review laten wij je graag kennis maken met dit unieke parfum. Dit unieke parfum van het welbekende Franse merk Dior.

Dior Hypnotic Poison review

Wil je voor jezelf een heerlijk parfum aanschaffen? Of ben je voor jouw vrouwelijke partner op zoek naar een heerlijk parfum? In beide gevallen voldoet de Dior Hypnotic Poison mogelijk aan jouw wensen. De ervaring leert namelijk dat dit parfum bij veel vrouwen in de smaak valt. Bij heel veel vrouwen zelfs. In deze Dior Hypnotic Poison review vertellen wij je daar graag meer over; hierbij kijken wij ook expliciet naar de ervaringen van andere vrouwen.

Dior Hypnotic Poison (dames)

In het aanbod van Dior zijn op dit moment meerdere parfums te vinden. Parfums die stuk voor stuk in de smaak vallen én uniek te noemen zijn. Dat laatste geldt ook absoluut voor dit damesparfum. De geur kan het beste getypeerd worden als houtig, maar de geur heeft ook een oriëntaalse kant. Echt uniek.

Unieke mix van extracten

Deze geur is overigens te danken aan een unieke combinatie van extracten. Het merk Dior heeft hierbij gekozen voor onder meer kokosnoot, abrikoos, pruim, rooshout, jasmijn, tuberoos, sandelhout, muskus en vanille. Zoals je aan deze lijst met extracten kunt zien, is Dior niet voor de makkelijkste weg gegaan. Het was lange tijd zoeken naar de perfecte verhouding, maar dat is uiteindelijk zéker gelukt.

Subliem gestylde flacon

Dit damesparfum heeft niet alleen een heerlijke geur, maar ook een sublieme flacon. De flacon lijkt enigszins op een hart. Een hart in het rood; juist, dit staat voor liefde. Als jij ook van liefde wilt genieten, is deze flacon mogelijk voor jou op het lijf geschreven.

Uitstekende dekking, niet overheersend

Zodra je dit parfum opspuit, geniet je in ieder geval direct. De geur is direct op een aantrekkelijke manier aanwezig, maar is zéker niet storend aanwezig. Ook als je de gehele dag van dit parfum wilt genieten, kom je niet bedrogen uit. Dit parfum heeft namelijk een lange dekking; ideaal als je nog een avondje op stap gaat bijvoorbeeld.

dior hypnotic poison review

Ervaringen van andere vrouwen

Sinds de lancering is in ieder geval gebleken dat dit parfum van dit bijzondere merk populair is. Dit blijkt uit de verkoopcijfers, maar ook uit de online beoordelingen die wij gevonden hebben. Om je hier een indruk van te geven, hebben wij enkele van deze beoordelingen voor je op een rijtje gezet. Neem deze beoordelingen door en krijg daarmee een duidelijk beeld van de manier waarop vrouwen naar dit heerlijke Dior parfum kijken:

"I love it heerlijk na het douchen je ruikt de hele dag lekker zoet ik gebruik em al 2 jaar en dankzij bol.com en hun snelle levering hoef ik er niet meer voor uit huis dus ik zit nooit zonder!"

"Al jaren mijn favoriete geur. Soms probeer ik wel eens nieuwe luchtjes, maar deze kunnen echt niet tippen aan Hypnotic. Je krijgt echt waar voor je geld want de geur ruikt lang en hemels. De geur heb ik gisteravond besteld en vandaag al ontvangen en ook nog voor een koopje. Super!"

"Een lekker geurtje voor ‘s avonds, maar ook prima voor overdag. De geur blijft de hele dag goed aanwezig. Er zit echter wel een verschil in geur van de eau de toilet en de eau de parfum, daar moet je even op letten. Een echte aanrader van goede kwaliteit zoals gewend van Dior."

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

  • Debora Van Praet schreef:

    Ik heb al jaren deze parfum, de verpakking is verandert en de geur jammer genoeg ook, was altijd mijn nummer 1, zeer spijtig

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >