Davidoff Cool Water review m/v met veel ervaringen!

Ga je via Google op zoek naar ‘Davidoff’? Dan krijg je direct de aanvulling ‘Cool Water’ te zien. Dat is niet verwonderlijk, aangezien dit verreweg het populairste parfum van dit merk is. Sterker nog; Davidoff Cool Water is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de populairste parfums wereldwijd.

Zowel bij mannen als bij vrouwen is dit parfum bijzonder populair geworden. Waar dit aan te danken is? Hoogstwaarschijnlijk aan de unieke en frisse geur van dit parfum. In deze Davidoff Cool Water review vertellen wij je hier graag meer over, waarbij wij ook kijken naar de ervaringen van tevreden gebruikers!

Davidoff Cool Water review

Is het aan te raden om voor het Davidoff Cool Water parfum te kiezen? Dit is iets wat wij niet voor jou kunnen bepalen. Iets wat wij echter wel kunnen, is jou kennis te laten maken met dit overheerlijke parfum. Dat is dan ook precies wat wij hieronder gaan doen. Hieronder kun je, in deze Davidoff Cool Water review, meer informatie over de twee varianten van dit parfum vinden. Het gaat hierbij om de variant voor heren én de variant voor dames. Door de jaren heen is gebleken dat beide varianten bijzonder populair zijn!

1. Davidoff Cool Water (heren)

Geef jij – als man zijnde – de voorkeur aan een sportief, fris en uniek parfum? Gaat jouw voorkeur hierbij uit naar een parfum dat frisse én bloemige geurextracten heeft? Dan kun je niet om Davidoff Cool Water heen. Dit herenparfum is sinds de lancering – vele jaren terug – een ware bestseller gebleken.

Bloemig en fris

De geur van dit parfum kan als bloemig én fris bestempeld worden. Deze unieke geur komt in ieder geval tot stand door een combinatie van extracten. Een combinatie waarbij onder meer de volgende extracten gebruikt zijn: bergamot, pepermunt, lavendel, meloen, rozemarijn, jeneverbes, koriander, jasmijn, neroli en geranium.

Niet overheersend

De extracten tezamen zorgen voor een frisse geur. Een geur die op een aangename manier tot diep in jouw neus dringt, maar nooit overheersend aanwezig is. Nee, je ruikt dit parfum wel de gehele dag door, maar dit is wel op een zeer aangename manier het geval.

Verschillende flacons

Klinkt dit parfum bij jou als muziek in de oren? Dan moet je nog één keuze maken: de grootte van de flacon. Je kunt kiezen tussen de volgende varianten: 40 ml, 75 ml, 100 ml, 125 ml of 200 ml. Ongeacht voor welke variant je kiest, geniet je van de overheerlijke geur. 

davidoff cool water herenparfum review

Ervaringen van andere mannen

Een geur die ook bij veel andere mannen in de smaak valt. Dit blijkt onder meer uit de volgende beoordelingen:

"Lekker luchtje. Ruikt fris. Goed voor werk maar beter voor uitgaan. Geur blijft redelijk lang hangen. Erg populair natuurlijk dus veel andere mensen gebruiken hem ook. Kortom, goede parfum voor mannen die niet op zoek zijn naar een heel bijzonder, exotisch luchtje, maar simpelweg lekker en fris willen ruiken".

"Een echte lekkere en frisse geur welke lang aanwezig blijft".

"Is een zalig frisse geur die lang blijft hangen, dus hier al zeker 15j trouw in gebruik door man en ondertussen ook de zoon. Regelmatig ook wat anders geprobeerd maar gaan steeds terug naar Davidoff!"

Het mag duidelijk zijn: veel mannen zijn blij met hun Davidoff Cool Water parfum. De geur is heerlijk en ook de flacon kan op veel positieve woorden rekenen!

2. Davidoff Cool Water (dames)

Davidoff richt zich niet alleen op heren, maar ook op dames. Daarbij geldt ook dat het damesparfum in de afgelopen jaren bijzonder populair is geworden én is gebleven. Veel vrouwen spuiten dagelijks met veel plezier dit heerlijke parfum op.

Heerlijke fruitige noten

Waarom zij dit met veel plezier doen? Dit is hoofdzakelijk te danken aan de frisse geur van dit parfum. Deze frisse geur is te danken aan verschillende verkwikkende extracten die gecombineerd zijn met fruitige noten. Zo heeft Davidoff bij dit parfum gekozen voor extracten van honingmeloen, van ananas, van waterlelie en van lotusbloesem.

Geur van zon en zee

Zodra je dit parfum opspuit, geniet je direct van een heerlijke geur. Een geur die de hele dag aanwezig blijft, maar alles behalve nadrukkelijk aanwezig is. Eigenlijk geniet je de gehele dag door van een aangename en niet al te sterke geur. Zodra je de geur in jouw neus opgemerkt hebt, hunker je direct naar de zon en de zee. De geur is namelijk écht heel fris en lekker te noemen.

Stijlvolle flacon

Iets waar Davidoff ook veel tijd aan heeft besteed, is de prachtige flacon. Deze flacon heeft een fraaie vorm en is volledig in het blauw vormgegeven. Net zoals het geval is het herenparfum van Davidoff overigens. Mocht jij graag dit parfum aan willen schaffen, kun je uit vier flacons kiezen: 30 ml, 50 ml, 100 ml of 200 ml. In principe maakt het niet uit voor welke flacon je kiest; je geniet toch wel van een heerlijke geur.

davidoff cool water vrouwenparfum review

Ervaringen van andere vrouwen

Wij zijn niet als enige die mening toegedaan. Nee, op het internet vind je veel positieve beoordelingen van vrouwen die met veel plezier dit Davidoff parfum dagelijks opspuiten. Onder meer de volgende beoordelingen zijn in onze ogen typerend voor de tevredenheid van vrouwen:

"Topgeur, kom altijd weer terug bij Cool Water. Fijn wanneer je snel (zoals ik) hoofdpijn krijgt van de meeste geurtjes. Het is een bescheiden geur (dus ook prettig voor je omgeving) die toch goed waarneembaar is en ook lang blijft geuren.
Kan altijd, instant zomergevoel het hele jaar, wie wil dat nu niet".

"Ik gebruik Cool Water al jaren en het blijft een heerlijk frisse geur die lang blijft hangen. Ik merk van mezelf dat als ik Cool Water draag ik me energieker en vrolijker voel. Een frisse, aangename geur die lang blijft hangen". 

"Reeds 15 jaar mijn favoriet, lekkere en frisse geur. Blijft lang ruiken".

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>