Calvin Klein One review. Een top 3 met veel ervaringen!

Ben je als man zijnde op zoek naar een heerlijk parfum? Dan zou het ‘logisch’ zijn om te kijken naar de lekkerste herenparfums. Vice versa werkt dat ook zo; als vrouw zijnde ben je ook op zoek naar het lekkerste damesparfum. Maar, wist je dat je ook kunt kiezen voor een zogeheten uniseks parfum?

Calvin Klein One review

Ontdek het in deze CK One review!

In deze Calvin Klein One review laten wij je kennis maken met drie heerlijke uniseks parfums. Deze parfums zijn afkomstig uit de ‘One’ serie van Calvin Klein; een serie die in de afgelopen jaren behoorlijk populair geworden is. Lees er alles over in deze CK One review!

Top 3 van deze CK One Review

In het aanbod van Calvin Klein vind je behoorlijk veel lekkere parfums. Deze parfums onderscheiden zich door een heerlijke en unieke geur, maar ook bijvoorbeeld de flacon. Geldt dat ook voor de parfums uit de One serie van CK? Ja, ook dat is het geval. In deze CK One review laten wij je kennismaken met de drie lekkerste parfums uit deze serie. Alle drie deze parfums zijn voor zowel mannen als voor vrouwen optimaal geschikt.

1. Calvin Klein One (unisex)

Gaat jouw voorkeur naar een frisse geur uit? En betaal je liever ook niet al te veel voor jouw nieuwe parfum? Dan is deze zogeheten Eau de Toilette uit de CK One serie de beste keuze voor jou is. Dit parfum heeft een unieke geur, valt in de smaak bij veel mannen en vrouwen en is ook nog eens betaalbaar.

Heerlijke frisse geur

Calvin Klein heeft bij dit parfum gebruik gemaakt van verscheidene extracten. Extracten van onder meer groene noten, mandarijn, eikenmos, jasmijn, nootmuskaat en viooltjes zijn terug te vinden in dit parfum. Juist door deze combinatie heeft dit parfum een heerlijke, frisse geur. Een geur waar je als man zijnde prima mee voor de dag kunt komen, maar ook waar je als vrouw zijnde prima mee voor de dag kunt komen.

Heel veel positieve ervaringen

Dit parfum werd al in 1994 gelanceerd door het merk Calvin Klein. Vanaf dat moment is het parfum eigenlijk direct populair geworden; dat is ook terug te zien aan de vele online beoordelingen bij bijvoorbeeld Bol.com. Bij deze webshop zijn zo'n 400 reviews achtergelaten, waarbij de gemiddelde score een 4.6 (schaal 1 tot 5) is. In onze ogen is dat veelzeggend voor dit heerlijke uniseks parfum uit de CK One serie.

calvin klein one review

2. Calvin Klein CK One Gold (unisex)

Ga jij het liefste voor goud? Dan is dit uniseks parfum van CK One voor jou op het lijf geschreven. Dit parfum heeft namelijk een prachtige gouden flacon, waarmee ook direct de benaming verklaard wordt. In tegenstelling tot de hierboven besproken variant is dit parfum een stuk houtiger; de hierboven genoemde variant heeft een meer frisse geur.

Unieke geur door bijzondere extracten

Deze houtige geur komt tot stand door extracten van vijg, bergamot, salie, jasmijn, guaiac hout en patchoeli. Al deze extracten tezamen zorgen voor een unieke combinatie. Een unieke combinatie waardoor de geur van dit parfum echt uniek te noemen is.

Unisex én gewaardeerd

Opvallend is ook dat dit parfum dus voor zowel mannen als voor vrouwen geschikt is. Online valt ook te lezen dat zowel veel mannen als veel vrouwen onwijs te spreken zijn over dit parfum. Je hoeft voor jezelf eigenlijk nog maar één keuze te maken: ga je voor de flacon van 100 ml, van 50 ml of van 200 ml? De keus is volledig aan jou.

calvin klein one gold review

3. Calvin Klein CK One Summer (unisex)

Deze CK One review sluiten we af met dit heerlijke, zoetige uniseks parfum van Calvin Klein. Ten opzichte van de twee hierboven genoemde varianten weet dit parfum zich ook weer te onderscheiden met de geur.

Heerlijke zoete geur

Deze geur is te danken aan enkele unieke extracten. Onder meer extracten van drijfhout, van matcha thee en van aquatische noten zorgen voor de overheerlijke zoete geur van dit uniseks parfum. Als je dit parfum in de vroege ochtend opspuit, geniet je tot in de late avond nog van de heerlijke geur. Een geur waar je echt mee voor de dag kunt komen. Zowel als man en als vrouw.

Minimalistische flacon

Overigens heeft ook dit parfum een strakke flacon. Calvin Klein kiest bij de flacons overduidelijk voor het gezegde ‘less is more’. De flacons kennen dan ook nauwelijks tierelantijntjes.

Calvin Klein One Summer review

Wat de Calvin Klein One serie zo bijzonder maakt

In het aanbod van Calvin Klein is een hele belangrijke rol weggelegd voor de One serie. Al in 1994 werd het eerste parfum van deze serie op de markt gebracht. Vanaf dat moment zijn de parfums onwijs populair gebleven; zowel bij mannen als bij vrouwen. Juist het feit dat de parfums voor man én vrouw geschikt zijn, is al een bijzonder feit. 

Sinds 1994 zijn veel mensen in ieder geval te spreken over de parfums van dit bijzondere merk. Wij begrijpen maar al te goed waarom!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>