Calvin Klein Obsession review. Een top 3 met veel ervaringen!

Heb jij een obsessie voor lekkere parfums? Heb je al meerdere parfums in jouw kast staan? Ben je echter op zoek naar nóg een ander parfum? Of ben je op zoek naar een lekker parfum die je in principe elke dag kunt dragen? Dan is één van de parfums uit de Calvin Klein Obsession serie interessant voor jou.

Calvin Klein Obsession review

Ontdek het in deze Calvin Klein Obsession review.

In deze Calvin Klein Obsession review laten wij je kennis maken met deze serie. Zo bespreken we wat deze serie zo bijzonder maakt én voor welke parfums uit deze serie je het beste kunt kiezen. De kans is groot dat je na het lezen van deze CK Obsession review direct één van deze parfums aan wilt schaffen.

Top 3 van deze Calvin Klein Obsession review

Een obsessie voor heerlijke parfums. Dat is absoluut iets wat ze bij Calvin Klein hebben. Bij dit merk zijn ze dan ook voortdurend bezig om heerlijke parfums op de markt te brengen. Sommige van deze parfums vallen in de ‘Obsession’ serie; een toepasselijke naam wat ons betreft voor deze parfums.

1. Calvin Klein Obsession (dames)

In het aanbod van Calvin Klein zijn zowel heren- als damesparfums te vinden. Dat geldt ook voor de Obsession serie; ook in deze serie vind je heerlijke parfums voor beide geslachten terug. Als je als vrouw zijnde op zoek naar een heerlijk parfum bent, kun je niet om dit damesparfum heen.

Heerlijke kruidige geur

Dit damesparfum uit de Obsession serie heeft een heerlijke, kruidige geur. Een geur die tot stand komt door extracten van onder meer groene noten, basilicum, ceder, roos, sandelhout, jasmijn, amber, vanille en wierook. Echt een unieke combinatie van extracten die je op voorhand niet bij elkaar zou verwachten. Calvin Klein heeft echter wel deze keuze durven te maken; de keuze heeft wat ons betreft prima uitgepakt.

Kenmerkend Calvin Klein

Overigens werd dit parfum al in 1985 gelanceerd. Vanaf dat moment is dit parfum uitgegroeid tot één van de meest kenmerkende Calvin Klein parfums. Ook wij zijn te spreken over dit parfum; de kruidige (en ook frisse) geur spreekt ons erg aan, evenals de simpele doch stijlvolle flacon. Ga je voor een flacon van 30 ml, 50 ml of 100 ml? 

CK Obsession review

2. Calvin Klein Obsession (heren)

Ben je als man zijnde op zoek naar een heerlijk parfum? Ook dan ben je in de Obsession serie van Calvin Klein aan het juiste adres. Dit herenparfum werd vele jaren geleden al gelanceerd en heeft al die tijd zijn typerende geur behouden. Een geur waar je echt mee voor de dag kunt komen.

Meerdere geurtinten

Hoe we deze geur het beste kunnen typeren? Nou, toch wel als een kruidige en frisse geur. Een geur met meerdere geurtinten en bestaande uit vele unieke extracten. Zo heeft Calvin Klein bij dit parfum gekozen voor extracten van onder meer lavendel, mandarijn, bergamot, limoen, kaneel, patchoeli, vanille, jasmijn, nootmuskaat en rode bessen. Een bonte samenstelling van extracten, maar wél een erg geslaagde samenstelling.

Stijlvolle flacon

Ook de flacon van dit parfum is volledig naar wens; stijlvol en zonder al te veel poespas. De flacon is bovendien in vier verschillende formaten te verkrijgen; 30 ml, 75 ml, 125 ml of 200 ml. Naar welke flacon gaat jouw voorkeur uit? Met dit heerlijke herenparfum kom je in ieder geval elke ochtend prima voor de dag.

Calvin Klein Obsession man review

3. Calvin Klein Obsession Night (dames)

Deze Calvin Klein Obsession review sluiten we graag in stijl af. Dat doen we met dit overheerlijke damesparfum uit de Obsession serie. Dit damesparfum heeft een unieke, kruidige geur en heeft ook nog eens een lange dekking. Als je dit parfum in de vroege ochtend opspuit, geniet je in de avond nog steeds van de heerlijke geur.

Unieke mix van extracten

Al in 2005 werd dit parfum door Calvin Klein gelanceerd. Vanaf het moment van lanceren is het parfum in trek bij vrouwen geweest; dat komt onder meer door de heerlijke, kruidige geur. Voor deze geur maakt Calvin Klein gebruik van onder meer de volgende extracten: engelwortel, roos, jasmijn, sandelhout, witte bloemen en vanille.

Al met al een heerlijk en uniek parfum. Een parfum dat ook nog eens in een fraaie flacon geleverd wordt!

Calvin Klein Obsession Night review

Wat de Calvin Klein Obsession serie zo bijzonder maakt

Wil jij graag van een heerlijk parfum dagelijks genieten? Dan bieden de parfums uit de Calvin Klein Obsession serie daar alle mogelijkheden voor. Deze parfums ruiken heerlijk, hebben een lange dekking en worden in fraaie flacons geleverd.

Ervaringen van anderen

Dat de parfums van dit bijzondere merk populair zijn, blijkt ook wel uit de verschillende beoordelingen die je online kunt vinden. Onder meer de volgende beoordelingen zijn wat ons betreft veelzeggend:

Zeer warme, bloemige, zwoele geur. Je blijft het zeer lang ruiken. Aangenaam.

Deze geur is al een tijdje op de markt maar nog steeds kan er qua sensualiteit geen geur tippen aan deze. De naam zegt het al, totale obsessie. De warmte en houtnoten maken deze geur zo lekker! En prijs kwaliteit verhouding is natuurlijk top.

Zowel veel mannen als veel vrouwen zijn te spreken over de Calvin Klein Obsession serie. Wij begrijpen maar al te goed waarom; al sinds 1985 is deze serie een gevestigde naam in het aanbod van heerlijke parfums.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>