Calvin Klein Eternity review. Een top 3 met veel ervaringen!

Ben je gek op fraaie kleding, mooie accessoires en heerlijke parfums? Dan is de kans groot dat je in het aanbod van Calvin Klein de gewenste producten weet te vinden. Dit modemerk is namelijk uitgegroeid tot één van de grootste en beste aanbieders van mode items, maar ook van aanvullende items zoals parfums.

Calvin Klein Eternity review

Ontdek het in deze Calvin Klein Eternity review!

Binnen het aanbod van parfums spelen de zogeheten Eternity parfums een belangrijke rol. In deze Calvin Klein Eternity review laten wij je kennis maken met deze parfums. We bespreken in deze Calvin Klein Eternity Moment review welke parfums uit deze serie het meest populair zijn én waarom deze zo populair zijn.

Top 3 van deze Calvin Klein Eternity review

Wil je graag een betaalbaar en heerlijk parfum aanschaffen? Dan is de kans groot dat je in het aanbod van Calvin Klein Eternity jouw gewenste parfum kunt vinden. Binnen deze serie zijn drie interessante parfums te vinden; wij laten je hieronder graag kennis maken met deze drie overheerlijke parfums.

1. Calvin Klein Eternity (dames)

Kom jij, als vrouw zijnde, graag verzorgd voor de dag? En vind je het leuk om jouw outfit helemaal af te maken met een heerlijk parfum? Dan is het voor de hand liggend om voor dit heerlijke parfum van Calvin Klein te kiezen. 

Romantisch bloemige geur

Dit parfum is door Calvin Klein geïnspireerd op de eeuwige liefde. De geur kan dan ook het beste als ‘romantisch en bloemig’ beschreven worden. Een geur die tot stand komt door een unieke combinatie van extracten; onder meer extracten van muskusnoten, roze sandelhout, anjer en viooltjes. 

Lange dekking

Met dit frisse parfum weet je ongetwijfeld direct de show te stelen. Als je het parfum in de vroege morgen opspuit, ruik je het parfum bovendien ’s avonds laat nog steeds. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor bijvoorbeeld jouw partner. De ervaring leert dat dit parfum ook goed in de smaak valt bij andere mannen en vrouwen.

Kortom: een overheerlijk en uniek parfum. Je moet alleen nog een keuze maken tussen de vier flacons: 30 ml, 50 ml, 100 ml of 200 ml.

Calvin Klein Eternity dames review

2. Calvin Klein Eternity Moment (dames)

De hierboven besproken parfum is eigenlijk de ‘heilige graal’ uit de Eternity serie. In de loop der jaren zijn hier wel enkele variaties op gemaakt, waaronder de Eternity Moment parfum. Dit parfum werd in 2004 gelanceerd en is sindsdien echt heel populair geworden.

Frisse geur door heerlijke extracten

Dit parfum heeft, net zoals de hierboven genoemde variant, een frisse geur. Om deze frisse geur te verkrijgen, heeft Calvin Klein gekozen voor vele heerlijke extracten. Onder meer extracten van framboos, meloen, passiebloem, waterlelie, sandelhout en muskus maken onderdeel uit van dit overheerlijke parfum. Dankzij deze combinatie van extracten is het een waar feestje om dit parfum op te spuiten!

Perfecte dekking: hele dag

Over de dekking van het parfum hoef je je ook geen zorgen te maken. De ervaring leert dat dit parfum echt de gehele dag door perfect blijft zitten. Je hoeft alleen nog maar te kiezen tussen een houd van 30 ml, van 50 ml of van 100 ml. Als je naar een romantisch en fris damesparfum op zoek bent, is dit parfum een prima keuze.

Calvin Klein Eternity Moment review

3. Calvin Klein Eternity (heren)

Vind je in de Eternity serie van Calvin Klein alleen maar damesparfums terug? Nee, zeker niet. Dit modemerk richt zich ook op herenparfums en doet dat verve. Zo is het herenparfum Eternity al in 1990 uitgebracht. Vanaf dat moment is dit parfum uitgegroeid tot één van de meest herkenbare en typerende geuren van Calvin Klein.

Bloemige geur

Calvin Klein heeft bij dit parfum gekozen voor een bloemige geur. Een geur die tot stand komt door meerdere extracten, waaronder lavendel, bergamot, koriander, basilicum, salie, sandelhout en muskus. Ook tropische extracten, zoals Braziliaans rozenhout, zijn aan dit parfum toegevoegd, waardoor de geur nóg spraakmakender is.

Voor moderne man

Al met al een heerlijk en uniek parfum voor de moderne man. Een parfum waarmee je eigenlijk elke dag op werk, op feestjes en in de supermarkt kunt verschijnen. De kans is groot dat je al snel complimenten krijgt over jouw aangename lichaamsgeur!

Calvin Klein Eternity heren review

Wat de Calvin Klein Eternity serie zo bijzonder maakt

Voor de geschiedenis van de Eternity serie moeten we terug naar het jaar 1990. Al in dat jaar werd het eerste parfum uit de serie gelanceerd, waarna het hard is gegaan met deze parfums. De benaming ‘Eternity’ is uiteraard niet zomaar gekozen; met deze parfums wil Calvin Klein jou voor de eeuwigheid van lekkere parfums voorzien.

Veel goede reviews

De ervaring leert dat Calvin Klein dit bijzonder goed afgegaan is. De parfums vallen namelijk bij veel mensen in de smaak; bij zowel mannen als vrouwen. Als jij ook nog op zoek naar een verfrissend en uniek parfum bent, is de Eternity serie van dit bijzondere merk aan te raden! Voor welke van de parfums uit deze Calvin Klein Eternity review kies jij?

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>