Bvlgari Omnia review. Een serie-top 3 met veel ervaringen!

Een zilversmid startte in 1884 met zijn eigen bedrijf in de regio Epirus, te Griekenland. Hij wist al snel furore te maken met zijn bedrijf; uiteindelijk is dit bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste internationale modemerken van dit moment. Ja, je leest het goed; het merk Bvlgari is van origine afkomstig uit Griekenland, maar staat nu te boek als een Italiaans modemerk. 

Bvlgari Omnia review

Ontdek het in deze Bvlgari Omnia review

Onder de vleugels van Sotirios Voulgaris wist het bedrijf direct een flinke groei te maken. In eerste instantie richtte het bedrijf zich op horloge en sieraden, maar daar kwam gaandeweg verandering in. Zo is het merk op dit moment ook één van de betere aanbieders van heerlijke parfums. 

Wil jij graag een Bvlgari parfum aanschaffen? Dan heb je binnen het aanbod meer dan voldoende keuze. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor één van de parfums uit de Bvlgari Omnia serie. In deze Bvlgari Omnia review vertellen we je graag meer over de (onderscheidende) parfums uit deze serie.  

Top 3 van deze Bvlgari Omnia review 

Is het huidige aanbod van Bvlgari uitgebreid te noemen? Ja, zonder enige twijfel. Je hebt de keus uit meerdere parfums, voor zowel heren als dames. Om dit aanbod overzichtelijk aan te kunnen bieden, heeft Bvlgari gekozen voor meerdere series. Binnen het assortiment is daarbij een belangrijke rol weggelegd voor de Bvlgari Omnia serie. We hebben de parfums uit deze serie uit mogen proberen en delen graag onze bevindingen met je. Neem onderstaande korte Bvlgari Omnia reviews door en laat je verrassen!  

1. Bvlgari Omnia Crystalline (dames) 

Voor vrouwen zijn in de Bvlgari Omnia serie meerdere heerlijke parfums te vinden. Als jouw voorkeur naar een bloemig en exotisch parfum uit gaat, kun je niet om de Omnia Crystalline variant heen. Waarom niet? Dat bespreken we graag in deze korte Bvlgari Omnia Crystalline review.  

Onverwachte mix van extracten

Zoals hierboven al aangegeven; dit parfum kenmerkt zich door een bloemige geur. Deze geur is te danken aan een sublieme mix van extracten. Een mix die je op voorhand niet zou verwachten, maar echt een gouden combinatie vormt. Je kunt hierbij denken aan extracten van bamboe, peer, lotus, muskus en eikenmos.  

Ook bij mannen in de smaak

Het parfum werd in 2005 gelanceerd en is sindsdien ongekend populair gebleken. Veel vrouwen kiezen voor dit parfum, terwijl het parfum ook bij veel mannen in de smaak valt. Bovendien is de geur voor een langere tijd aanwezig. Je geniet echt de gehele dag door van de bloemige en exotische geur.  

Wil je het direct goed doen? Kies dan voor de flacon met een inhoud van 65 ml. Je kunt echter ook kiezen voor een flacon van 25 ml of van 40 ml.  

bvlgari omnia crystalline review

2. Bvlgari Omnia Coral (dames) 

Gaat jouw voorkeur sowieso uit naar een bloemig damesparfum? Vind je bovengenoemd parfum echter niet perfect? Dan kun je ook voor de Bvlgari Omnia Coral variant kiezen. In deze korte Bvlgari Omnia Coral review vertellen we je graag meer over dit heerlijke damesparfum. 

Heerlijke bloemige extracten

Ook bij dit parfum heeft Bvlgari weer voor bloemige extracten gekozen. Onder meer cederhout, muskus, waterlelie, Goji bessen en bergamot zijn extracten die deel uitmaken van dit parfum. Deze extracten samen zorgen voor een bloemige en fruitige geur. Een geur die het perfect in de zomer doet, maar ook in de winter bijzonder verrassend is. 

Stijlvolle unieke flacon

Iets wat we ook subliem vinden, is de flacon. Deze flacon ziet er geweldig uit én is in drie afmetingen verkrijgbaar. Je hebt de keus tussen 25 ml, 40 ml en 65 ml. We raden vooral de variant van 65 ml aan. Waarom? Omdat je dan nóg langer geniet van dit unieke parfum van Bvlgari.  

bvlgari omnia coral review

3. Bvlgari Omnia (dames) 

Vele jaren geleden kwam Bvlgari met de Omnia parfum op de markt. Een parfum die eigenlijk al direct bij veel vrouwen in de smaak viel. Door de jaren heen heeft Bvlgari ook meerdere variaties op dit parfum uitgebracht, zoals de hierboven genoemde Omnia Coral variant. 

Sublieme dekking

Ook de ‘standaard’ Bvlgari Omnia parfum kan nog op veel positieve woorden rekenen. Ook dit parfum heeft een prachtige flacon, heeft een frisse en bloemige geur en heeft een sublieme dekking. Zodra jij ’s ochtends dit parfum opspuit, geniet je hier in de late avond nog van.

Dit geldt niet alleen voor jou, maar ook voor alle mensen die zich ook maar enigszins bij jou in de buurt bevinden. Heerlijk!  

bvlgari omnia parfum review

Wat de Bvlgari Omnia serie zo bijzonder maakt 

De Bvlgari Omnia serie is uitgegroeid tot één van de populairste series van het merk. Waar dit aan te danken is? Met name aan de heerlijke en onderscheidende geuren. Ook de prachtige flacons en de lange dekking vallen bij veel vrouwen (en mannen) in de smaak.  

Ervaringen van anderen

Bovendien kan de Omnia serie op veel positieve beoordelingen bouwen. Dat blijkt onder meer uit de onderstaande beoordelingen van tevreden kopers:

  • "Bvlgari heeft verschillende varianten van Bvlgari Omnia. Deze variant steekt er bovenuit. Het is een heerlijke parfum. Krijg veel positieve reacties uit mijn omgeving."
  • "Als ik dit luchtje op heb krijg ik regelmatig de opmerking: “wat ruik je lekker”. Dat wil toch elke vrouw?!"
  • "Het is een heerlijke, zoete, frisse geur die geschikt is voor elk moment. Ik krijg veel complimenten als ik deze geur draag. Als ie op is, koop ik ‘m telkens weer".

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>