Boucheron Quatre review (dames en heren) met veel ervaringen

Het Franse parfumeriemerk Boucheron in al vanaf 1858 tamelijk populair te noemen. Dit is te danken aan de heerlijke parfums, maar ook aan de fraaie sieraden en horloges. In dit artikel beperken wij ons echter tot de parfums van het merk Boucheron.

Boucheron Quatre review

Ontdek het in deze Boucheron Quatre review

Of beter gezegd: tot de Boucheron Quatre parfums. In deze Boucheron Quatre review zoomen wij nader in op de parfums die in deze serie vallen. Het leuke aan deze serie van het merk Boucheron is dat deze serie zich op mannen én op vrouwen richt. Ongeacht naar wat parfum je op zoek bent, kun je in de Boucheron Quatre serie mogelijk een perfect parfum vinden.

Boucheron Quatre review

In de afgelopen jaren heeft Boucheron regelmatig de show weten te stelen. Niet alleen met haar fraaie juwelen en horloges, maar ook met overheerlijke parfums. Dat geldt ook zéker voor de parfums uit de Boucheron Quatre serie. Maar, waarom zijn deze Boucheron Quatre parfums nou zo populair? En wat zijn de beste parfums uit deze serie voor dames en voor heren? Wij zijn op onderzoek voor je uitgegaan; hieronder kun je kennis maken met twee parfums uit deze serie.

1. Boucheron Quatre voor Dames

We trappen deze Boucheron Quatre review graag af met dit heerlijke parfum. Of beter gesteld: met dit heerlijke damesparfum. Zoals je aan de flacon al direct kunt zien, is dit parfum volledig op de moderne vrouw afgestemd. Dit parfum heeft een fraaie flacon, waarbij de roze kleurstelling direct opvalt. 

Zonnige en tropische frisheid

Iets wat ook direct opvalt, is de frisse geur van dit parfum. Zodra de geur van dit parfum in jouw neus terechtkomt, krijg je een glimlach op jouw gezicht. De geur van dit parfum doet namelijk denken aan de zon, aan het tropische leven en aan geluk.

Unieke samenstelling van extracten

Om dat te bereiken, heeft Boucheron gekozen voor een unieke samenstelling van extracten. In dit parfum vind je onder meer de volgende extracten terug: grapefruit, citroen, sinaasappel, mandarijn, ceder, vanille, karamel, appel, jasmijn, roos en aardbei. Als je deze extracten zo op een rijtje ziet staan, kun je je ongetwijfeld direct voorstellen dat dit parfum een frisse geur heeft.

Sinds 2015 populair

In 2015 werd dit parfum onder grote belangstelling gelanceerd. Deze belangstelling is eigenlijk nooit meer afgenomen; ook nu kiezen veel vrouwen nog voor dit parfum uit de Boucheron Quatre serie. Heb jij ook mogelijke interesse in dit parfum? Dan moet je ook nog even goed kijken naar de flacon; ga je voor de flacon van 30 ml, van 50 ml of van 100 ml? Wij raden de flacon van 100 ml graag aan; dankzij die flacon kun je nóg langer genieten van dit heerlijke damesparfum.

Uitstekende dekking - de hele dag

Uniek, fris, sprankelend en duurzaam. Dat zijn eigenlijk de vier woorden waarmee we dit parfum aan kunnen duiden. De term duurzaam heeft hierbij overigens betrekking op de lange dekking; indien je ’s ochtends dit parfum opspuit, geniet je in de avonduurtjes nog steeds van de frisse geur!

Boucheron Quatre dames review

2. Boucheron Quatre voor Heren 

Zoals we eerder in deze Boucheron Quatre review al aangaven, richt deze serie zich op heren en op dames. Je hebt hierboven al kennis kunnen maken met een heerlijk damesparfum, dus het is nu de hoogste tijd voor een heerlijk herenparfum. Indien je voor de Boucheron Quatre Men Spray kiest, kies je voor een heerlijke houtige geur.

Combi van houtig en fris

De geur is echter niet alleen houtig, maar ook fris. Eigenlijk vormt dit parfum een unieke combinatie tussen een houtige geur en een frisse geur. Deze unieke geur komt tot stand dankzij de volgende extracten: jasmijn, ceder, kasjmier en limoen. Deze hoofdextracten zijn aangevuld met andere (frisse) extracten; al met al een geslaagde combinatie wat ons betreft.

Blijft lang aanwezig

Met dit parfum kom je als man zijnde prima voor de dag. De geur is aangenaam, de geur blijft lang aanwezig en de geur is niet te nadrukkelijk aanwezig. Als de geur zich eenmaal in jouw neus genesteld heeft, is het wel de gehele dag door genieten.

Fraaie flacon

Dat genieten begint ook al direct als je naar de flacon van dit parfum kijkt. De flacon is fraai vormgegeven en straalt direct luxe uit. Precies dát is ook waar dit bijzondere Franse merk voor staat. Al met al een ware aanrader voor de modieuze en moderne man!

Boucheron Quatre heren review
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>