Beste voetmassage apparaat? Een top 3 met veel ervaringen!

Gedurende de dag belast je – zonder dat je het wellicht doorhebt – jouw voeten behoorlijk. Het is dan ook niet geheel verwonderlijk dat je aan het einde van een lange (werk) dag last van de onderkant van jouw voeten hebt. Als deze pijn langdurig aanwezig blijft, gaat de pijn vanzelf behoorlijk irriteren. 

beste voetmassage apparaat

Ontdek het beste voetmassage apparaat, lees snel verder!

Hoe je dit kunt voorkomen? Of hoe je deze pijn vervolgens tegen kunt gaan? Met het beste voetmassage apparaat weet je jouw voeten volledig te ontlasten. Je brengt je voeten eigenlijk weer tot rust, waardoor je ook al snel afscheid van pijn in jouw voeten kunt nemen.

Onder aan de streep is de aanschaf van het beste voetmassage apparaat voor veel mensen aan te raden. Voor sporters, voor werklieden die de hele dag staan en voor mensen met overgewicht. Ook als je overgewicht hebt, worden jouw voeten immers (te) zwaar belast.

Ben je op zoek naar een uitgebreide voetmassage apparaat test? Wil je ook graag voetmassage apparaat reviews lezen? Dan ben je in dit artikel in ieder geval aan het juiste adres! Hieronder vind je namelijk drie reviews over de drie beste voetmassage apparaten. Neem het artikel op je gemakje door en laat je verrassen door het hedendaagse aanbod!

Top 3 beste voetmassage apparaat

Wil jij graag de pijn onder jouw voeten wegnemen? Wil jij graag jouw voeten op een heerlijke manier laten masseren? In beide gevallen is het aan te raden om een voetmassage apparaat aan te schaffen. Maar, voor welk apparaat kun je nou het beste kiezen? Gedurende onze test bleek al snel dat de onderstaande drie apparaten aan alle wensen voldoen. De onderstaande drie apparaten zijn in onze ogen dan ook de beste voetmassage apparaten!

1. Blije Voeten Voetmassage Apparaat NR1

Wil jij ook weer van blije voeten gaan genieten? Dan is de aanschaf van dit voetmassage apparaat van het merk Blije Voeten absoluut aan te raden. Dit apparaat werkt op basis van infrarood en is daardoor in staat om de voeten perfect te ontlasten. Daarnaast werkt hij met een afstandsbediening zodat je niet steeds hoeft te bukken. 

Nadat je jouw voeten met dit apparaat gemasseerd hebt, is de doorbloeding in jouw voeten weer optimaal. Hierdoor worden alle afvalstoffen afgevoerd, zijn jouw spieren tot rust gekomen en heb je dus géén last meer van pijn. 

Voetmassage inclusief warmte en infrarood

Bijkomend voordeel is dat dit massageapparaat een heerlijke warmte uitstraalt. Juist door die warmte komen je voeten helemaal tot rust, waarbij je ook nog uit verschillende standen kunt kiezen. Je kunt het masseren van jouw voeten hierdoor nóg aangenamer maken. Om het nog mooier te maken, kun je dit apparaat ook nog voor jouw rug, handen en buik gebruiken. Mocht je besluiten om dit beste voetmassage apparaat aan te schaffen, krijg je ook nog gratis een beencrème meegeleverd!

beste voetmassage apparaat kopen

2. Dr. Ho - Voetmassage Apparaat

Ook over dit voetmassage apparaat van Dr. Ho zijn wij zeer te spreken. Zoals je op de foto kunt zien, is het apparaat relatief eenvoudig ontworpen. Juist door dit eenvoudige ontwerp geniet je van de nodige voordelen.

Bijzondere ervaring door vibraties

Zodra je jouw voeten op dit apparaat zet, komen je voeten eigenlijk volledig tot rust. Dat is te danken aan de vibraties waarmee dit apparaat werkt; deze vibraties zorgen bovendien voor een perfecte doorbloeding in jouw voeten. Daarnaast verlicht het ook stijfheid, pijn en spanning in jouw voeten; wat wens je nog meer?

Heel veel opties

Als je gebruik van dit apparaat wilt maken, moet je wel eerst kiezen tussen 10 weerstandsniveaus. Bovendien heb je ook nog de keus uit 3 massageopties, waardoor je altijd wel een geschikte massagestand kunt vinden. Al met al een zeer interessant voetmassage apparaat! 

goede voetmassage apparaat

3. FeelAlive Professionele EMS mat

Tot slot willen wij je ook nog wijzen op dit unieke voetmassage apparaat van het merk FeelAlive. Het is eigenlijk meer een platte mat wat je kan opvouwen, draadloos is en opgeladen kan worden via USB. Daardoor kan je hem echt overal mee naartoe nemen.

De mat zorgt voor elektrische stimulatie in jouw voeten, waarbij met name het spierweefsel ‘geprikkeld’ wordt. Door de prikkeling van het spierweefsel komen jouw voeten al snel volledig tot rust.

Voor betere bloedsomloop en pijn en vocht wegnemen

Je geniet hierdoor van een verbeterde bloedsomloop, het matje verlicht de pijn en het neemt vocht uit jouw voeten, enkels en benen weg. Door deze gevolgen wil je ongetwijfeld dagelijks van dit apparaat gebruiken maken. Eén massagekuur duurt op dit apparaat gelukkig slechts 15 minuten; je kunt dus dagelijks zeker even tijd vrijmaken voor dit heerlijke voetmassage apparaat.

Betaalbaar met veel opties

Bovendien kun je kiezen uit 10 levels (qua intensiteit) en 6 verschillende soorten massages. Je kunt dus kiezen uit meerdere massage types, waardoor je jouw voeten altijd wel op een ideale manier kunt masseren. Ongeacht waar je precies last van hebt, biedt dit beste voetmassage apparaat verlichting. 

Bijkomend voordeel: dit matje is echt significant goedkoper dan de twee hierboven genoemde varianten. Aan jou de keus om te bepalen hoeveel geld je uit wilt geven aan de aanschaf van het beste voetmassage apparaat.

beste voetmassage apparaat ervaringen

Aandachtspunten bij een voetmassage apparaat kopen

Wil jij graag jouw voeten op een aangename manier laten masseren. Bovenstaande reviews laten duidelijk zien dat je uit meerdere soorten voetmassage apparaten kunt kiezen. Je kunt hierdoor altijd wel een apparaat vinden dat volledig op jouw wensen aansluit, maar het maken van een vergelijk vraagt hierdoor vaak wel enige tijd.

Let in ieder geval op de masseertechniek; straling, warmte, stimulatie of vibratie zijn hier enkele voorbeelden van. Let daarnaast ook op de massagestanden waartussen je kunt kiezen, de eigenschappen van het apparaat én het prijskaartje. 

Bovenstaande reviews hebben ook laten zien dat de prijskaartjes van de voetmassage apparaten flink variëren. Maak dus een goed vergelijk en bepaal een maximaal budget voor jezelf. Binnen dat budget kun je ongetwijfeld een geschikt voetmassage apparaat aanschaffen.

Conclusie van deze voetmassage apparaat review

Zo, in deze voetmassage apparaat review heb je kennis kunnen maken met de drie beste voetmassage apparaten. Tijdens onze voetmassage apparaat test hebben wij echter nog veel meer interessante varianten gevonden. Onze conclusie is dan ook dat het maken van een vergelijk absoluut aan te raden is.

Bij de voetreflexologie wordt er vanuit gegaan dat het hele lichaam in verbinding staat met plaatsen op de voeten. Een massage aan de voeten kan dan uitwerking hebben op andere delen van het lichaam

Als je hier zelf geen tijd aan wilt/kunt besteden, kun je het beste voor één van de hierboven genoemde varianten kiezen. Die voetmassage apparaten bieden namelijk absoluut de gewenste werking en verlichting!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>