Het beste voetenbad? Een top 3 met veel ervaringen!

Voeten hebben het zwaar te verduren. De voeten worden de gehele dag door belast, worden niet altijd goed verzorgd en moeten veel gewicht dragen. Als je jouw voeten goed wilt gaan verzorgen, is het advies om een voetenbad aan te schaffen.

Wat een voetenbad precies doet? Nou, met een voetenbad weet je jouw voeten te reinigen, maar je kunt jouw voeten ook hiermee masseren. Op deze manieren weet je jouw voeten te ontzien, weet je jouw voeten schoon te houden en weet je jouw voeten te masseren.

Het leuke is dat er meer en meer voetenbaden op de markt zijn gekomen. Je kunt voor een heel luxe voetenbad kiezen, maar je kunt ook voor een relatief basic voetenbad kiezen. Doordat je zoveel keuze hebt, kun je het voetenbad altijd aan laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Om je hier een handje bij te helpen, hebben wij gezocht naar het beste voetenbad van dit moment.

Top 3 beste voetenbaden

Wil jij jouw voeten graag goed verzorgen? En wil je jouw voeten ook volledig tot rust kunnen brengen? Dan is het absoluut aan te raden om te kiezen voor een voetenbad. Met een voetenbad voorkom je pijn aan jouw voeten, terwijl je hiermee bijvoorbeeld ook een ontstoken teen kunt behandelen. Wat ons betreft kies je het beste voor één van onderstaande drie beste voetenbaden!

1. Beurer FB50

Wil je gewoonweg voor het beste voetenbad gaan? En vind je het geen probleem om daar relatief veel geld voor te betalen? Dan is de Beurer FB50 voor jou de beste keuze. Dit voetenbad is van een geweldige kwaliteit en biedt veel functies aan.

3 standen

Deze functies zijn te danken aan de meegeleverde opzetstukken. Je kunt hierbij uit 3 opzetstukken kiezen, waardoor je jouw voeten te allen tijde van de gewenste verzorging kunt voorzien. Ook is het fijn dat je uit drie functieniveaus kunt kiezen; je kunt hiermee min of meer de intensiteit van het voetenbad aanpassen.

Warmte instellen

Verder is het ook ideaal dat dit voetenbad een verwarmingsfunctie heeft. Ook deze functie kun je naar eigen wens instellen; de waterverwarming loopt hierbij van 35 tot 48 graden Celsius. Dit beste voetenbad heeft verder een spatscherm, maakt gebruik van infraroodlicht en biedt meerdere soorten massages aan. Hierbij kun je denken aan een bruisende massage en aan een vibrerende massage. Al met al een heerlijk voetenbad voor een perfecte voetenverzorging!

Voordelen:

 • Drie opzetstukken geleverd voor veelzijdige werking
 • Makkelijk in gebruik en makkelijk te bedienen
 • Uitmuntende kwaliteit
 • Inclusief verwarmingsfunctie
 • Meerdere soorten massages zijn mogelijk
beste voetenbaden

2. tGenot

Een ander voetenbad waar wij over te spreken zijn, is dit voetenbad van het merk tGenot. Dit merk is minder bekend dan Beurer, maar dit voetenbad heeft ons oprecht doen verbazen. Dát is onder meer te danken aan de mogelijkheden van dit voetenbad.

Steen, bubbels en rollers

Met dit voetenbad voorzie je jouw voeten van de perfecte verzorging. Je voeten worden dankzij dit voetenbad schoon, sterk en blijven gezond. Tevens kun je jouw voeten van een heerlijke massage voorzien. Dit voetenbad beschikt daarvoor over een roterende steen, over zuurstof bubbels en over elektrische massagerollers.

Met voetcrème

Ook krijg je bij aanschaf een heerlijke voetcrème geleverd. Met dank aan deze crème kun je jouw voeten – na de massagebeurt – voeden en herstellen. Tot slot is het ideaal dat dit voetenbad over een verwarmingsfunctie beschikt. Je kunt het water tot 48 graden Celsius verwarmen; het is hierdoor erg aangenaam om jouw voeten in dit voetenbadje te zetten.

Voordelen:

 • Tot 48 graden Celsius te verwarmen
 • Inclusief fijne voetcrème
 • Je kunt uit meerdere massages kiezen
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
goede voetenbad

3. Calmenta

Wil je écht investeren in het beste voetenbad? In dat geval voldoet dit voetenbad van Calmenta mogelijk aan jouw voorkeuren. Dit voetenbad is niet goedkoop, maar biedt wel ongekend veel functies aan. Zo kun je jouw voeten van een echt heerlijke massage laten voorzien.

Afstandsbediening

Spreekt jou dat wel aan? Dan is het goed om te weten dat je uit meerdere soorten massages kunt kiezen. Zo kun je ook voor een Shiatsu massage kiezen; dat is vrij zeldzaam in de wereld van voetenbaden. Verder verwarm je het water moeiteloos tot 48 graden Celsius. Met dank aan de meegeleverde afstandsbediening stel je dit voetenbad – inclusief de watertemperatuur – moeiteloos in.

Met timer

Verder verplaats je dit voetenbad makkelijk, geniet je van een timer en geniet je van gezonde voeten. Met dit beste voetenbad blijven jouw voeten gezond en neem je afscheid van irritaties aan jouw voeten!

Voordelen:

 • Te verwarmen tot 48 graden Celsius
 • Makkelijk te bedienen met de afstandsbediening
 • Inclusief timer
 • Makkelijk te gebruiken
 • Inclusief unieke Shiatsu massage
beste voetenbad kopen

Aandachtspunten bij een voetenbad kopen

Wil jij een goed voetenbad kopen? In onze ogen is het daarbij van belang om op de volgende twee vragen voor jezelf te beantwoorden voor dit apparaat:

 • Waar wil je het voetenbad voor gebruiken? Wil je jouw voeten hiermee vooral reinigen? Of wil je jouw voeten van een heerlijke massage voorzien?
 • Hoeveel geld wil je uitgeven? De prijzen variëren nogal, dus probeer echt goed over jouw budget na te denken. Als je weet hoeveel geld je uit wilt geven, kun je gericht op zoek gaan naar het beste.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>