Beste Tom Ford parfum? Een top 3 met ervaringen!

De heer Tom Ford zag in 1961 het levenslicht in Austin, Verenigde Staten van Amerika. Al snel bleek dat hij meerdere talenten had. Zo wist hij uit te groeien tot een gerenommeerde filmregisseur, een scenarioschrijver én een modeontwerper.

beste tom ford parfum

Ontdek de beste Tom Ford parfum, lees snel verder!

Met name als modeontwerper heeft Tom Ford flinke naam weten te maken. Zijn bedrijf, ook Tom Ford genaamd, is uitgegroeid tot een internationaal opererend modebedrijf. Met zijn bedrijf richt hij zich niet alleen op mode items, maar ook op de belangrijkste accessoires. Mede daardoor vind je in het aanbod van Tom Ford ook een uitgebreid aanbod van parfums terug.

Maar, wat is nou het beste Tom Ford parfum? En wat is het beste Tom Ford parfum voor heren - en voor dames? Op die twee vragen vind je in dit artikel een passend antwoord. Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de beste luchtjes van dit gerenommeerde merk!

Top 3 beste Tom Ford parfum

Heb je al eens eerder een luchtje van Tom Ford gehad? Dan weet je dat de geur, het prijskaartje en de kwaliteit dik in orde zijn. Wil je daarom een nieuw Tom Ford parfum kopen? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres. Wij laten je hieronder namelijk kennis maken met de drie beste parfums van het merk Tom Ford. De parfums die wij hieronder bespreken, zijn als beste uit onze test gekomen!

1. Tom Ford Black Orchid (unisex)

Wat het beste Tom Ford parfum is? Dat is wat ons betreft het ‘Tom Ford Black Orchid’ luchtje. Dit luchtje is zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt en brengt een heerlijke geur met zich mee. Het is lastig om deze geur te omschrijven, maar Tom Ford heeft gebruik gemaakt van zwarte orchideeën in combinatie met rijke noten.

Deze combinatie zorgt voor een verfrissende, indrukwekkende en sensuele geur. Een geur die je eigenlijk bij geen enkel ander luchtje tegen weet te komen. Ook over de flacon zijn wij zeer te spreken; de flacon is zowel voor mannen als voor vrouwen passend en fraai te noemen.

Indien je voor dit parfum van Tom Ford kiest, maak je wat ons betreft een verstandige keuze. Je moet hiervoor wel redelijk diep in de buidel tasten, maar dit beste unisex Tom Ford parfum is echt elke cent dubbel en dwars waard. Daar zijn wij van overtuigd!

beste Tom Ford parfum heren

2. Tom Ford - White Patchouli (dames)

Tom Ford is een man, maar met zijn bedrijf heeft hij ook parfums voor vrouwen ontwikkeld. Toen wij op zoek naar het beste Tom Ford parfum voor vrouwen waren, waren wij direct verrast over de heerlijke geuren. Uiteindelijk is onze voorkeur uitgegaan naar deze White Patchouli variant van Tom Ford.

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft Tom Ford patchoeli in dit parfum verwerkt. Deze patchoeli wordt aangevuld met de extracten van witte bloemen en houtakkoorden, waardoor de smaak sensationeel te noemen is. De smaak is niet zozeer fris of zoet, maar kan het beste als kruidig getypeerd worden.

Voor elke vrouw is dit hoe dan ook een heerlijk parfum. De geur blijft lang hangen, de flacon is bijzonder fraai vormgegeven en je kunt kiezen uit twee soorten flacons. Ga je voor de flacon met een inhoud van 50 ml of met een inhoud van 100 ml? De keus is volledig aan jou. Wij kunnen dit beste Tom Ford parfum voor vrouwen in ieder geval aanraden!

beste Tom Ford parfum dames

3. Tom Ford Noir Extreme (heren)

Dit artikel sluiten wij af met het beste Tom Ford parfum voor heren. Tijdens onze uitgebreide test stuitten wij al snel op de Tom Ford Noir Extreme. Dit is volgens ons dan ook het meest interessante en lekkere parfum voor heren van het merk Tom Ford.

De unieke smaak van dit parfum is te danken aan citrus, aan Indian Kulfi noten en aan amber. Door deze extracten krijgt dit parfum een kruidige geur, waarbij ook de woorden ‘oriëntaals’ direct door onze hersenen schoten. 

Ook de flacon ziet er zeer gelikt en stijlvol uit. Al met al is dit echt een parfum voor de moderne, drukke en verzorgde man. Je weet in ieder geval elke dag de show te stelen met de unieke geur van dit parfum van Tom Ford!

beste Tom Ford parfum bestellen

Aandachtspunten bij Tom Ford parfum kopen

Ben jij zelf een fan van Tom Ford? Of heb je al eens eerder een parfum van dit merk gebruikt? Dan weet je dat dit merk simpelweg kwaliteit levert. Ondertussen is het aanbod ook nog vrij uitgebreid, waardoor je een goed vergelijk moet maken. let daarbij in ieder geval op de volgende criteria:

  • Geurextract: gaat je voorkeur uit naar een kruidige, een zoete of een frisse geur? De keus is aan jou.
  • Inhoud van de flacon: wil je direct een flinke hoeveelheid parfum tot je beschikking hebben? Of ga je liever voor een iets kleinere flacon?
  • Prijskaartje: hoeveel geld wil en kun je uitgeven aan een Tom Ford parfum? Binnen elke prijsklasse vind je wel een geschikt luchtje!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>