De beste pedicure set? Een top 3 met veel ervaringen!

Vind jij het belangrijk om verzorgd voor de dag te komen? En wil je daarbij ook dat jouw voeten regelmatig behandeld worden? Dan kun je ervoor kiezen om met enige regelmaat naar een pedicurepraktijk te gaan. Een bezoek aan een pedicurepraktijk is heerlijk, maar is tegelijkertijd ook prijzig. Voor een pedicurebehandeling betaal je al snel meerdere tientjes.

Zou je op dit gebied wel enige kosten willen besparen? Dan hebben wij een goede tip voor je: ga op zoek naar de beste pedicure set voor thuis. Met de beste pedicure set ben je in staat om thuis jouw voeten te verzorgen. Dit doe je op een leuke, betaalbare en relatief makkelijke wijze.

Uiteraard is het wel van belang dat je gebruik van de beste pedicure set maakt. Gelukkig kun je in dit artikel direct kennis maken met de drie beste sets van dit moment!

Top 3 beste pedicure sets

Zie jij het wel zitten om thuis jouw eigen voeten te kunnen verzorgen? Kies dan altijd voor een goede pedicure set. Tijdens ons onderzoek hebben wij – helaas – moeten constateren dat er ook kwalitatief mindere pedicure sets bestaan. Kies daarom altijd voor één van de varianten die wij hieronder bespreken. Dit zijn volgens ons de beste pedicure sets!

1. VAIVE 7-delig 

Om thuis jouw voeten te kunnen verzorgen, heb je een hoogwaardige pedicure set nodig. Ook is het wenselijk dat de set lekker uitgebreid is. Nou, aan die twee eisen voldoet deze set van VAIVE absoluut. Dit is volgens ons dan ook de beste pedicure set van dit moment! 

Juiste kwaliteit

Deze set bestaat uit maar liefst 7 verschillende producten. Je kunt hierbij denken aan een nagelknipper, aan een teennagelcorrector en aan meerdere soorten vijlen. Dankzij deze onderdelen ben je in staat om jouw voeten/nagels op de perfecte manier te verzorgen. Hierbij merk je ook direct op dat alle onderdelen van de gewenste kwaliteit zijn.

Met etui

Bijkomend voordeel: je krijgt deze set in een handig etui geleverd. Hierdoor raak je de onderdelen nooit kwijt én kun je deze beste pedicure set ook op vakantie meenemen. Al met al een geweldige set wat ons betreft.

Voordelen:

 • In een handig etui geleverd
 • Een uitgebreide set (maar liefst 7 onderdelen)
 • Bevat alles wat je nodig hebt
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • De onderdelen zijn makkelijk in gebruik
beste pedicure set voor thuis

2. Qualisce Nail Care 8-Delig

Heb je graag een nóg uitgebreidere pedicure set? En betaal je bij voorkeur voor de beste pedicure set iets minder geld? Dan komt deze set van Qualisce Nail Care al snel om de hoek kijken. Toen wij deze set uit mochten proberen, werden wij direct enthousiast.

Volledig

Dat is onder meer aan de samenstelling van deze set te danken. Deze set bestaat namelijk uit een nageltang (met gebogen bek), een teennagelcorrector, een eeltverwijderaar, een nagelvijl, een nagellifter, een nagelriemduwer, een teennagelvijl en een opberghoesje. Met dank aan dit opberghoesje bewaar je deze uitgebreide set op een handige en veilige manier.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

De kwaliteit van deze set is ook prima te noemen. Alle onderdelen zijn robuust en doen hun werk prima. Als we ondertussen ook nog naar het prijskaartje kijken, worden we nóg vrolijker. Deze beste pedicure set kost wat ons betreft echt niet veel. Zeker niet omdat het ook nog om een uitgebreide pedicure set gaat.

Voordelen:

 • Een 8-delige set
 • Deze set biedt alles wat je nodig hebt
 • Prima kwaliteit
 • Interessant geprijsd
 • In een handige opbergetui geleverd
goede pedicure set

3. Thumbs Up 7-Delig

Wil je graag jouw voeten goed verzorgen? Wil je afscheid nemen van bijvoorbeeld eelt? En wil je ook ingegroeide teennagels op de juiste manier kunnen behandelen? Dit is stuk voor stuk mogelijk met deze 7-delige set van het merk Thumbs Up. Ook deze set heeft in onze test een hoge beoordeling weten te scoren.

Kwalitatieve set

Dat is onder meer aan de kwaliteit van deze set te danken. De 7 onderdelen die je in deze set vindt, zijn stuk voor stuk van de gewenste kwaliteit. Ook is het een groot voordeel dat het om maar liefst 7 onderdelen gaat. Zo krijg je een nageltang, een knipveer, een eeltverwijderaar, een nagelknipper, een nagelvijl, een nagelfilter en een nagelriemduwer geleverd. Eigenlijk biedt deze set álles waar je maar naar op zoek kunt zijn!

Voordelen:

 • Een uitgebreide pedicure set
 • Prima kwaliteit
 • Relatief gunstig geprijsd
beste pedicureset

Aandachtspunten bij een pedicure set kopen

Wil jij graag de beste pedicure set voor thuis aanschaffen? Dan raden wij je vooral aan om goed naar de samenstelling van de set te kijken. De set moet bij voorkeur zo uitgebreid mogelijk zijn, maar moet ook louter uit de beste hulpmiddelen bestaan om dit op de juiste manier te kunnen uitvoeren.

Kies daarom ook altijd voor een pedicure set die goed aangeschreven staat. Dat geldt onder meer voor de hierboven besproken varianten; veel kopers hebben reeds een positieve beoordeling over deze sets achtergelaten. Dat is wat ons betreft veelzeggend voor de kwaliteit én mogelijkheden ervan.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>