Beste patchouli parfum? Een top 3 met veel ervaringen

Ruik je buiten wel eens een aangename geur? Zie je op dat moment toevallig een vaste en ruige struik ergens staan? Dan is de kans aanwezig dat dit patchoeli is. Dit is namelijk een kruid met een wilde, vaste en ruige groei. Bovendien is de geur van patchoeli heerlijk, waardoor dit kruid veelvuldig in parfum gebruikt wordt.

Beste Patchouli parfum

Ontdek de beste patchouli parfum, lees hieronder verder!

Als je nou echt een liefhebber van deze geur bent, is een patchoeli parfum voor jou ideaal. Maar, wat is nou de beste patchouli parfum? Dat is eigenlijk dé vraag die in dit artikel centraal staat. Wij laten je daarbij graag kennis maken met onze drie favorieten. Deze favorieten hebben wij samen kunnen stellen aan de hand van onze uitgebreide test.

Beste patchouli parfum top 3

Ben je echt een fan van de heerlijke geur van patchouli? Wil je daarom graag een patchouli parfum aanschaffen? Dan weet je op voorhand zeker dat je de keus uit vrij veel varianten hebt. Meer en meer merken hebben er namelijk voor gekozen om een parfum te ontwikkelen met behulp van dit heerlijk ruikende kruid. 

Speciaal voor jou zijn wij al op zoek gegaan naar de beste patchouli parfum. Hieronder kun je meer lezen over de patchouli parfums waar wij het meeste over te spreken zijn. De drie parfums waarover je hieronder meer kunt lezen, bevatten stuk voor stuk extracten van patchouli en ruiken dus heerlijk.

1. Gucci Rush (damesparfum)

Het merk Gucci brengt al tientallen jaren parfum op de markt. De parfum van dit merk heeft een kenmerkende geur en wordt vaak ook in een unieke verpakking geleverd. Dat is ook de geval bij de Gucci Rush damesparfum. Dit is volgens ons de beste patchouli parfum voor dames.

Sinds 1999 ontzetten populair

Bij het samenstellen van dit parfum heeft Gucci gebruik gemaakt van patchouli. De extracten van patchouli zijn aangevuld met extracten van onder meer koriander, jasmijn, vanille en perzik. Juist deze extracten in combinatie met de patchouli zorgen voor een unieke geur. Een geur die langdurig in je neus blijft hangen en eigenlijk bij heel veel mensen in de smaak valt.

Bijkomend voordeel: dit parfum werd al in 1999 ontwikkeld. Waarom dit een voordeel is? Omdat sindsdien gebleken is dat dit parfum onwijs populair is. Dit is uiteraard niet voor niets. Nee, je kunt met een gerust hart de Gucci Rush damesparfum aanschaffen als je op zoek bent naar een heerlijk parfum met patchouli.

patchouli parfum kopen

2. Reminiscence Patchouli (damesparfum)

In de wereld van parfums is Reminiscence wellicht niet de meest bekende naam. Desalniettemin weet dit merk met enige regelmaat te verrassen, zoals ook bij de Reminiscence Patchouli parfum het geval is. Dit parfum valt bij veel dames in de smaak en heeft een onwijs lekkere geur.

Unieke zoete combinatie 

Deze geur is grotendeels te danken aan de extracten van patchouli. Maar, Reminiscence heeft er ook voor gekozen om extracten van zoete vanille, amber, musk en balsamico in dit parfum te verwerken. Uiteindelijk heeft die combinatie ervoor gezorgd dat dit parfum vrij populair geworden is.

Wil jij graag dit beste patchouli parfum aanschaffen? Dan heb je de keus uit een flacon van 50 ml, van 100 ml en van 200 ml. Wij raden je de flacon van 200 ml aan; je kunt dan in ieder geval een flinke tijd vooruit met dit heerlijke parfum!

beste patchoeli parfum

3. Annayake An'Na (damesparfum)

Deze top 3 met beste patchouli parfums sluiten we graag in stijl af. Dat doen we met dit heerlijke parfum van het merk Annayake. Dit merk heeft voor dit parfum gekozen voor een unieke combinatie van onder meer patchouli en amber. Alle extracten tezamen zorgen in ieder geval voor een bloemig en fruitig parfum. Een parfum waarin patchouli absoluut de overhand heeft.

Heerijke mix van extracten

Bij het samenstellen van dit parfum heeft Annayake voor een unieke samenstelling van extracten gekozen. De patchouli valt in positieve zin op, maar dat geldt ook zeker voor mandarijn, jasmijn, roos en amber. Al deze extracten vormen in ieder geval een rijke mix van heerlijk ruikende extracten.

Je blijft niet onopgemerkt

Indien je dit parfum opspuit, geniet je direct van een aangename geur. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor de mensen die achter je lopen. Een koper weet dit treffend in een beoordeling samen te vatten: ‘Er lopen ineens heel veel mensen achter mij aan te snuiven’. Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen; de geur van dit patchouli parfum is echt heel aangenaam!

beste patchouli parfum kopen

Aandachtspunten bij patchouli parfum kopen

Ben je ook zo’n fan van de unieke geur van patchouli? Dan hebben wij maar één tip voor je: ga zo snel mogelijk een patchouli parfum kopen. Wij zijn zelf namelijk ook zeer te spreken over de geur van dit kruid. Indien je graag de beste patchouli parfum aan wilt schaffen, moet je wel een goed vergelijk maken. Kijk hierbij goed naar de volgende criteria:

  • Algehele geur: welke extracten vormen samen met patchouli de basis van de parfum?
  • Merk: welk merk heeft de patchouli parfum ontwikkeld?
  • Flacon: hoe groot is de flacon? En hoe ziet de flacon eruit?

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>