Het beste epileerapparaat? Een top 3 met veel ervaringen!

Op welke manier onthaar jij het liefste jouw lichaam? Kies je hierbij voor een ladyshave? Kies je hierbij voor het beste scheerapparaat? Of gaat jouw voorkeur op dit moment uit naar het beste epileerapparaat? Dat laatste is goed voor te stellen: een epileerapparaat brengt namelijk veel voordelen met zich mee.

Maar, wat is nou de beste epilady? En waar moet je op letten bij het uitkiezen van een goede epilator? Dat zijn eigenlijk de twee vragen waar je in dit artikel een antwoord op gaat vinden. Zo hebben wij een complete top 3 voor je samengesteld; tevens geven wij je tips voor het uitkiezen van de beste epilator.

Is op voorhand het gebruik van de beste epilator voor vrouwen aan te raden? Ja, zonder enige twijfel. Met een epileerapparaat geniet je van de nodige voordelen, ongeacht welk lichaamsdeel je wilt ontharen.

Top 3 beste epileerapparaten

Ben je op zoek naar het beste epileerapparaat voor dames? Wil je specifiek de beste gezichtsepilator aanschaffen? Wil je specifiek het beste epileerapparaat voor je benen hebben? Of gaat jouw voorkeur uit naar de beste epilator voor de bikinilijn? Zoals je kunt lezen, kun je uit vrij veel soorten epilatoren kiezen. Het was voor ons dan ook niet gemakkelijk om een top 3 samen te kunnen stellen.

Gelukkig is het ons wel gelukt! Wij hebben veel epilatoren aan een strenge keuring mogen onderwerpen, waarna we onze top 3 samen hebben weten te stellen. Over de drie beste epileerapparaten vind je hieronder de belangrijkste informatie.

1. Braun Silk-épil 561  

Het beste epileerapparaat voor dames; dat is zonder twijfel dit apparaat van Braun. Dit apparaat brengt veel voordelen met zich mee, werkt perfect en is ook nog relatief gunstig geprijsd. Bovendien geniet je van de uitmuntende kwaliteit van het merk Braun.

Veel extra's

Bij deze epilator krijg je bovendien de nodige extra’s geleverd. Zo geniet je van een extra opzetstukje en een extra bikinitrimmer. Met dank aan deze bikinitrimmer kun je op een pijnvrije manier jouw bikinilijn ontharen.

Droog en nat

Iets wat echt ideaal is, is dat je deze epilator droog en nat kunt gebruiken. Je kunt ‘m bij bijvoorbeeld de wasbak gebruiken, maar je kunt ‘m ook onder de douche gebruiken. Houd er alleen rekening mee dat je deze epilator níet tijdens het opladen kunt gebruiken.

Goede investering

Bij Braun heeft voor een unieke Close-Grip technologie gezorgd. Met dank aan deze technologie worden zelfs de kleinste en dunste haartjes verwijderd. Het enige wat jij hoeft te doen, is dit beste epileerapparaat over jouw huid heen te bewegen. Al met al een geweldig epileerapparaat wat ons betreft!

Voordelen:

 • Werkt zowel nat als droog
 • Met een bikinitrimmer geleverd
 • Prima kwaliteit
 • Verwijdert de kleinste en dunste haartjes moeiteloos
 • Geschikt voor benen, lichaam én gezicht
beste epilator

2. Shoplace Pro

Geef jij liever minder geld uit aan de beste epilator? Dan kun je eens kijken naar deze variant van het merk Shoplace. Deze variant kan niet tippen aan de variant van Braun, maar heeft ons toch positief doen weten te verrassen.

Draadloos

Zo viel bij deze epilator direct het gebruiksgemak op. Je kunt deze epilator draadloos gebruiken, het gebruik is volledig pijnvrij en je geniet van een snelle oplaadbeurt. Tevens is het ideaal dat één acculading maar liefst 90 minuten lang mee gaat.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Tijdens het scheren geniet je ook van de ingebouwde verlichting. Met dank aan de verlichting heb je perfect zicht op jouw huid en de haren. Overigens is dit beste epileerapparaat voor alle lichaamsdelen geschikt.

Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog meerdere accessoires meegeleverd, zoals een eeltverwijderaar, een schoonmaakborstel, een USB-oplaadborstel en meerdere scheeraccessoires. En dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Voordelen:

 • Met de nodige accessoires geleverd
 • Interessante prijs-kwaliteitsverhouding
 • Pijnvrij, draadloos en veilig scheren
 • Voor het gehele lichaam geschikt
 • Gebruiksduur van maar liefst 90 minuten
beste epilady

3. Braun Silk-épil 521 

Deze top 3 sluiten we in stijl af; dat doen we wederom met een epilator van Braun. Deze epilator is goedkoper dan de eerder besproken variant, maar heeft wel ongekend veel te bieden. Zo viel het ons direct op dat je jouw lichaam echt op een fijne en zachte manier kunt ontharen. Je merkt eigenlijk niet dat deze epilator voor een volledig gladde (en zachte) huid zorgt.

Pijnvrij

Daarbij is het ook super dat de meest kleine haartjes verwijderd worden. Dit is te danken aan 40 kleine pincetten die door Braun in dit beste epileerapparaat zijn verwerkt. Deze pincetten pakken de kleinste haartjes op en verwijderen deze vervolgens pijnvrij.

Snel opladen

Je kunt de Braun Silk-épil 7 7-521 overigens zowel nat als droog gebruiken. Er is eigenlijk maar één moment waarop je de epilator niet kunt gebruiken: als je ‘m aan het opladen bent. Het opladen gaat gelukkig vrij snel, terwijl je de gebruiksduur van 40 minuten ook prima te noemen is.

Tot slot is het ideaal dat je 2 extra opzetstukken geleverd krijgt. Eén van deze opzetstukken betreft een zogeheten massage opzetstuk; hiermee wordt het aangenamer om jouw lichaam te ontharen!

Voordelen:

 • Zowel nat als droog te gebruiken
 • Gebruiksduur van 40 minuten
 • Voor het gehele lichaam geschikt
 • Pijnvrij, snel en perfect scheerresultaat
 • Met 2 opzetstukken geleverd
beste epileerapparaat dames

Aandachtspunten bij een epileerapparaat kopen

Wil jij graag het beste epileerapparaat aanschaffen? Zoals bovengenoemde varianten laten blijken, bestaan er grote verschillen tussen de apparaten. Wij raden je daarom aan om echt een goede vergelijking te maken. Let daarbij zéker op de volgende factoren: 

 • Voor welk lichaamsdeel: is de epilator voor specifieke lichaamsdelen geschikt of juist voor het gehele lichaam?
 • Nat of droog: kun je de epilator nat of droog gebruiken? Of mogelijk allebei?
 • Accessoires: krijg je accessoires meegeleverd? En zo ja, om welke accessoires gaat het dan?
 • Gebruikstijd & oplaadtijd: het is wenselijk dat je een draadloze epilator aanschaft. Ga daarbij goed na wat de gebruikstijd en oplaadtijd is. 
 • Scheerresultaat: alles draait uiteindelijk om het scheerresultaat. Ga daarom goed na welke beloften met betrekking tot het scheerresultaat worden gedaan.
 • Kwaliteit: ga altijd voor een epileerapparaat van een A-merk. De betere merken weten gewoonweg de gewenste kwaliteit te leveren.
 • Prijskaartje: durf ook te investeren in het beste epileerapparaat. Op termijn heb je daar alleen maar profijt van.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>