De beste elektrische nagelvijl? Een top 3 met veel ervaringen!

Vind jij het belangrijk dat jouw nagels er verzorgd uit zien? En hecht je waarde aan nagels die glad zijn en glad aanvoelen? Dan is het zaak om jouw nagels met enige regelmaat te vijlen. Voor het vijlen van jouw nagels kun je een manueel vijl gebruiken, maar ook een elektrische nagelvijl.

Om meerdere redenen is het aan te raden om voor een elektrische nagelvijl te kiezen. Zo geniet je van veel gemak, van een uitmuntende snelheid en van een perfect resultaat. Maar, wat is nou de beste elektrische nagelvijl? Daarover vind je in dit artikel alle informatie! 

Wij zijn namelijk reeds op zoek gegaan naar de beste nagelfrees, zoals een elektrische nagelvijl ook wel genoemd wordt. Hierbij hebben wij ook naar meerdere soorten elektrische vijlen gekeken. Zo hebben wij ons gericht op de beste elektrische nagelfrees voor thuisgebruik, maar ook op de beste professionele nagelfrees.

Top 3 beste elektrische nagelvijlen

Voor welke elektrische nagelvijl kun je nou het beste kiezen? Graag helpen wij je een handje om het antwoord op deze vraag te vinden. Wij hebben namelijk alvast een zoektocht naar de beste elektrische nagelvijlen achter de rug. Onze bevindingen delen wij graag hieronder met je; hieronder bespreken we de drie beste varianten van dit moment!

1. Beeperfect®

Wil jij gewoonweg voor de beste elektrische nagelvijl kiezen? En wil je graag de kosten ook zo laag mogelijk houden? Dan is deze variant van Beeperfect de beste keuze voor je uit. Uit onze test is namelijk gebleken dat deze nagelfrees de beste prijs-kwaliteitsverhouding heeft.

12 opzetstukken

Ook is het een groot voordeel dat je deze nagelvijl veelzijdig kunt gebruiken. Het is namelijk zo dat je bij deze vijl maar liefst 12 multifunctionele opzetstukken geleverd krijgt. Ook krijg je meerdere accessoires gratis meegeleverd en maar liefst 66 schuurrolletjes. Met dank aan deze schuurrolletjes kun je jouw nagels perfect vijlen.

Voor handen en voeten

Overigens is deze nagelvijl voor zowel jouw handen als voor jouw voeten geschikt. Het is niet voor niets dat het merk Beeperfect hun nagelvijl als een complete ‘manicure- en pedicure set’ omschrijft. Nee, met deze beste elektrische nagelvijl kun je écht alle kanten op.

Voordelen:

 • Veelzijdig in te zetten
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Werkt perfect
 • Makkelijk mee te nemen
 • Makkelijk te gebruiken/bedienen
beste nagelfrees

2. Beurer MP62 

Vind je het niet erg om iets meer geld voor een elektrische nagelvijl uit te geven? En wil je gewoonweg de beste professionele nagelfrees aanschaffen? Dan hoef je niet meer verder te kijken. In dat geval voldoet deze Beurer MP62 namelijk volledig aan jouw wensen.

Met LED verlichting

Bij aanschaf van deze elektrische nagelvijl krijg je maar liefst 10 saffier opzetstukken geleverd. Door met deze opzetstukken te variëren, kun je jouw nagels geheel naar wens vijlen. Dit vijlen doe je ook op een aangename manier, dankzij de ingebouwde LED verlichting.

Jij bepaald de snelheid

Ook is het bij deze elektrische nagelvijl mogelijk om zelf de snelheid te bepalen. Je kunt de snelheid van deze nagelvijl traploos instellen, zodat je altijd de perfecte controle behoudt. Dáármee weet je echt de perfecte nagels te creëren!

Voordelen:

 • Snelheid is traploos instelbaar
 • Ook geschikt voor professionele doeleinden
 • Met 10 saffier opzetstukken geleverd
 • Uitmuntende kwaliteit
 • Inclusief handig opbergetui geleverd
goede nagelfrees

3. Beurer MP41 

Deze top 3 met beste elektrische nagelvijlen sluiten we graag in stijl af. Dat doen we met deze variant van Beurer. Deze variant is iets minder uitgebreid dan de hierboven genoemde variant, maar is ook een stuk voordeliger.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Met deze elektrische nagelvijl kun je alle kanten op. Dat is hoofdzakelijk te danken aan de 7 saffier opzetstukken die je meegeleverd krijgt. Met dank aan deze opzetstukken werk je jouw nagels geheel naar wens bij. Ook is het prettig dat je bij aanschaf een opbergetui meegeleverd krijgt. Met dank aan dit etui neem je deze beste elektrische nagelvijl moeiteloos overal mee naar toe.

Voordelen:

 • Inclusief 7 saffier opzetstukken
 • Gunstig(er) geprijsd
 • Inclusief opbergetui
 • Voor voeten en handen geschikt
beste professionele nagelfrees

Aandachtspunten bij een elektrische nagelvijl kopen

Heb jij jouw pijlen gericht op een goede nagelfrees? Om de juiste keuze te kunnen maken, is het advies om een uitgebreide vergelijking te treffen voor dit apparaat. Bij het treffen van deze vergelijking is het advies om op meerdere criteria te letten:

 • Opzetstukken: hoeveel opzetstukken krijg je meegeleverd? Des te meer opzetstukken, des te meer kanten je op kunt met de nagelvijl.
 • Meegeleverde accessoires: ook andere accessoires kunnen een belangrijke rol spelen. Ga goed na welke accessoires je precies meegeleverd krijgt.
 • Kwaliteit: ook is het aan te raden om goed naar de kwaliteit van de nagelvijl te kijken. Kies hierbij altijd voor een elektrische nagelvijl van een gerenommeerd A-merk.
 • Prijskaartje: let tot slot ook goed op het prijskaartje van de nagelfrees. Ons advies is om te investeren in een goede nagelvijl; daar heb je op de lange termijn het meeste profijt van. En jouw nagels ook!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>