Beste Chanel parfum? Een top 3 met veel ervaringen

Het Franse bedrijf Chanel werd al in 1910 in Parijs opgericht. Vanaf dat moment wist het bedrijf van Coco Chanel een indrukwekkende groei te behalen. Een groei die grotendeels te danken is aan de mode items én de parfums van Chanel.

beste chanel parfum

Ontdek de beste Chanel parfum, lees hieronder verder.

Ook hedendaags zijn de Chanel parfums onwijs populair te noemen. Onwijs veel dames over de gehele wereld maken met veel plezier gebruik van een Coco Chanel parfum. Wil jij ook graag genieten van de geur van de beste Chanel parfum? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres. Wij laten je hieronder kennis maken met de drie beste parfums van Chanel!

Beste Chanel parfum top 3

Als je het huidige aanbod van Chanel bekijkt, zie je veel heerlijke parfums naar voren komen. Veel van deze parfums kunnen op onwijs veel positieve beoordelingen rekenen. Veel vrouwen zweren namelijk bij een parfum van Chanel. Wil jij ook graag van de heerlijke geur van een Chanel parfum gaan genieten? Je vindt hieronder meer informatie over de drie beste Chanel parfums!

1. Chanel N°5 

Heb je enig idee wat de meest bekende parfum van Chanel is? Eén van de kanshebbers hiervoor is zonder twijfel de N°5 parfum. Dit parfum werd jarenlang geleden door Chanel op de markt gebracht en is sindsdien super populair gebleken.

Heerlijke bloemige geur

Die populariteit is uiteraard aan de geur van Chanel N°5 te danken. Voor deze geur gebruikt Chanel extracten van onder meer bergamot, perzik, aldehydes, neroli, jasmijn, iris, roos, eikenmos, patchoeli en sandelhout. Al deze extracten samen zorgen voor een bloemige geur. Een geur die bij veel vrouwen in de smaak valt én ook langdurig te ruiken blijft. Als je ’s ochtends vroeg dit parfum opspuit, geniet je in de avond nog steeds van de heerlijke geur.

Sensueel en bevlogen karakter

Bijkomend voordeel: dit parfum brengt ook een sensueel en bevlogen karakter met zich mee. Al met al dus écht een geur waar je ultiem van kunt genieten. Indien je interesse in dit beste Chanel parfum hebt, moet je nog één keuze zien te maken. Ga je voor de flacon van 50 ml, van 100 ml of van 200 ml? 

beste chanel parfum top 3

2. Chanel Chance 

Gaat jouw voorkeur uit naar een bloemig parfum? Wil je hierbij genieten van een geur die de hele dag aanwezig blijft? En vind je het ook prettig als je de parfumflacon overal mee naar toe kunt nemen? Dan is de Chanel Chance 50 ml damesparfum eigenlijk voor jou op het lijf geschreven.

Praktische en stijlvolle flacon

Dit parfum wordt geleverd in een prachtige flacon. De flacon is niet alleen stijlvol, maar kent ook een handig ontwerp. Dankzij dit ontwerp kun je de flacon moeiteloos in jouw handtas meenemen. Dat is zéker het geval als je voor de flacon van 50 ml kiest, maar je kunt ook kiezen voor flacons van 35 ml of van 150 ml.

Indringende en veranderlijke geur

De bloemige geur van dit parfum komt tot stand door een unieke mix van unieke extracten. Zo gebruikt Chanel extracten van onder meer citroen, jasmijn, amber, patchoeli, witte musk en hyacint voor dit parfum. Deze extracten tezamen zorgen voor de indringende en veranderlijke geur van dit parfum. De ene keer ruikt het parfum meer naar kruiden, terwijl de andere keer de parfum juist een fleurige geur heeft. Al met al is dit volgens ons één van de beste Chanel parfums van dit moment én van de afgelopen jaren!

Chanel parfum kopen

3. Chanel Chance Eau Fraîche 

Tot slot willen wij je ook kennis met dit beste Chanel parfum laten maken. Ook over de Chanel Chance Eau Fraîche zijn wij namelijk zeer te spreken. Dit is onder meer te danken aan de prachtige flacon, de inhoud van de flacon én de overheerlijke geur.

Bloemig en fris

De geur van dit parfum is vrij lastig te omschrijven. Aan de ene kant heeft dit parfum echt een bloemige geur, terwijl aan de andere kant dit parfum ook een zeer frisse geur kent. Chanel heeft in ieder geval voor een unieke combinatie van extracten gezorgd.

De prachtige flacon van dit parfum heeft een inhoud van 150 ml. Je kunt echter ook kiezen voor een flacon van 35 ml of van 100 ml. Aan jou de keus. Ongeacht voor welke flacon je kiest, maak je wat ons betreft een verstandige keuze.

beste chanel parfum kopen

Wat de Chanel parfum zo bijzonder maakt

Wil jij een Chanel parfum kopen? Dan heb je meerdere redenen om daadwerkelijk te gaan doen. Er zijn namelijk enkele oorzaken waarom de parfums van dit merk zo bijzonder zijn:

  • Al jarenlang staat het merk Chanel aan de top in de parfumerie
  • Chanel weet veel soorten geuren op de markt te brengen
  • Chanel weet unieke extracten met elkaar te combineren; hierdoor hebben sommige parfums ook meerdere soorten geuren. Echt uniek
  • De Chanel parfums worden stuk voor stuk in prachtige flacons geleverd
  • De beste Chanel parfum blijft langere tijd aanwezig; je geniet hierdoor de gehele dag door van de overheerlijke geur

Ervaringen van andere gebruikers

Ook bij onze partner Bol.com worden veel positieve beoordelingen over de Chanel parfums achtergelaten. Wij hebben voor het overzicht twee beoordelingen voor je erbij gezocht:

"Kreeg Chanel no.5 als verjaardagscadeau van mijn man, ik gebruik het al heel lang en de geur verveelt niet, is niet opdringend!"

"Een heerlijke geur voor elke dag! Niet overheersend en blijft toch lang zitten!"

Deze twee beoordelingen zijn in onze ogen veelzeggend. Indien je voor de beste Chanel parfum kiest, geniet je langdurig van een unieke geur!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>