Azzaro Wanted review met veel ervaringen

Wil je graag een nieuw parfum voor jezelf aanschaffen? Of wil je graag een heerlijk parfum voor een dierbaar persoon aanschaffen? In beide gevallen ben je bij het merk Azzaro aan het juiste adres. In deze Azzaro Wanted serie zijn namelijk heerlijke parfums voor zowel dames als heren te vinden.

Azzaro Wanted review

Ontdek het in deze Azzaro Wanted review

In deze Azzaro Wanted review (dames en heren) laten wij je kennis maken met de twee lekkerste parfums. Daarbij bespreken we ook wáárom de parfums van dit merk zo populair geworden zijn. Indien je voor een Azzaro parfum uit de Wanted serie kiest, maak je wat ons betreft sowieso een verstandige keuze. 

Azzaro Wanted review

In de Azzaro Wanted serie zijn dus meerdere heerlijke parfums te vinden. Maar, wat is dan het beste parfum voor heren? En wat is het beste parfum voor dames? Wij zijn, speciaal voor deze Azzaro Wanted review, op zoek gegaan. Uiteindelijk zijn wij twee overheerlijke parfums tegengekomen; hier laten we jou graag kennis mee maken in dit artikel.

1. Azzaro Wanted (heren)

Gaat je voorkeur uit naar een parfum met een frisse geur? Maar, kun je ook wel houtige extracten waarderen? Indien je voor de Azzaro Wanted parfum kiest, ben je verzekerd van een unieke geurcombinatie. Dit parfum brengt namelijk frisse extracten met zich mee, maar ook een uniek, houtig extract.

Bijzondere mix van extracten

Deze geuren zijn te danken aan de verschillende extracten van dit parfum. Het merk Azzaro heeft hierbij gekozen voor onder meer citroen, gember, tonkaboon, jeneverbes en Haïtiaanse Vetiver. Zoals je al kunt lezen, zijn dit niet de meest voor de hand liggende extracten. Azzaro heeft er in ieder geval iets subliems van weten te maken.

Uitstekende dekking

Ook blijft dit parfum eigenlijk de gehele dag heerlijk aanwezig. De geur is niet overheersend, maar is toch altijd wel op een subtiele wijze aanwezig. Dit is niet alleen voor jezelf aangenaam, maar ook voor de mensen om je heen.

Onderdeel van revolver als flacon

Verder vinden wij ook de flacon van dit parfum gaaf. Het is de draaiende trommel van een revolver waarin de kogels zitten. De flacon ziet er goed uit en is relatief compact uitgevoerd. Handig als je dit parfum bijvoorbeeld mee op reis wilt nemen. Dankzij de inhoud van 100 ml doe je sowieso enige tijd met dit overheerlijke parfum. Al met al een gedurfd, fris en uniek parfum. Een parfum waarvan je géén tweede aan gaat treffen.

Azzaro Wanted herenparfum review

2. Azzaro Wanted Girl (dames)

Het merk Azzaro richt zich niet alleen op mannen. Nee, ook de dames hebben in het aanbod van Azzaro voldoende te kiezen. Als je specifiek voor een parfum uit de Azzaro Wanted serie wilt gaan, kom je bij dit heerlijke parfum aan. Net zoals het hierboven besproken herenparfum weet ook dit damesparfum zich te onderscheiden.

Frisse geur met verassende tonen

Bij dit parfum heeft Azzaro ook weer gekozen voor een unieke combinatie van extracten. De extracten brengen een frisse geur met zich mee, maar deze geur heeft zeker meerdere ‘kanten’. Je kunt namelijk ook ietwat zoete en/of houtige geuren opsnuiven. Het ligt echt maar net aan jouw ruikvermogen; een erg verrassend en uniek parfum dus.

Uitstekende dekking

Spuit je dit parfum al in de vroege ochtend op? Dan ben je zelfs ’s avonds nog verzekerd van een heerlijke geur. De parfum heeft namelijk een prima dekking; erg aangenaam voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wij zijn er zeker van dat ook jouw partner erg blij mee gaat zijn met dit parfum.

Stijlvolle flacon van revolver

Azzaro heeft bij dit parfum gekozen voor een iets kleinere inhoud; 80 ml. Dit is echter alsnog voldoende om de komende periode optimaal te genieten van dit parfum. Daarbij geniet je ook van de stijlvolle flacon. De manier waarop je dit parfum op kunt spuiten, is ook vrij uniek te noemen.

Wij geven je hier één tip voor: kijk eens goed naar de gouden hendel. Deze hendel is eigenlijk een trekker van een revolver. Er komt nu echter geen kogel uit maar een heerlijke geur van dit bijzondere merk

Al met al een heerlijk en verrassend parfum voor de moderne vrouw. Het is niet voor niets dat dit parfum vrij populair geworden is!

Azzaro Wanted Girl review
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>