Magic Bullet review met veel ervaringen van anderen!

Ben je op zoek naar meer informatie over Magic Bullet van NutriBullet? Daarvoor ben je in deze Bullet blender review aan het juiste adres. In deze Magic Bullet blender review bespreken wij namelijk deze populaire blender van A tot Z. Het feit dat deze blender zó populair is, komt in ieder geval niet uit de lucht vallen.

Wat is een Magic Bullet?

De Magic Bullet is de kleine blender van het merk NutriBullet. Deze blender werd vele jaren geleden al uitgebracht en is door de jaren heen erg populair. Dit blijkt ook uit de beoordelingen van kopers bij onze partner Bol.com. Meer dan 110 mensen hebben deze blender bij Bol.com beoordeeld, waarvan de gemiddelde score een 4,2 op een schaal van 1 tot 5 is.

Voor het overzicht etten we de belangrijkste kenmerken van deze blender even op een rijtje:

 • Inhoud: 0,5 liter
 • Aantal toeren per minuut: 10.000 toeren per minuut
 • Vermogen: 200 Watt
 • Meegeleverde accessoires: 11 stuks
 • Te gebruiken als: blender, keukenmachine en mixer
 • Aantal programma’s: 6 stuks
 • Materiaal mengkom: plastic/kunststof
 • Materiaal behuizing: RVS
 • Afmetingen: 28 x 15 x 15 centimeter

reviews magic bullet

Waarom kiezen voor de Magic Bullet van NutriBullet?

Het feit dat de Magic Bullet zo pouplair is, is niet zonder reden. Om meerdere redenen is de aanschaf van deze blender absoluut aan te raden. De belangrijkste voordelen bespreken we graag hieronder.

Compact

Allereerst is het een voordeel dat de Magic Bullet erg compact is. Je kunt ‘m hierdoor makkelijk in je keuken een plekje geven en makkelijk gebruiken. Daarnaast is het ook fijn dat je deze blender overal mee naar toe kunt nemen. Wil je bijvoorbeeld op de camping ook heerlijke smoothies kunnen maken? Ook dat is mogelijk dankzij de compacte afmetingen.

Eenvoudig te bedienen

Een ander belangrijk voordeel is terug te vinden in de bediening. De Magic Bullet kan je heel makkelijk bedienen, waardoor deze blender nóg meer gemak biedt. Nadat je slechts één keer van deze blender gebruik hebt gemaakt, spreekt de bediening al voor zich. Daar zijn wij van overtuigd. 

Veelzijdig te gebruiken

Met deze blender kan je echt alle kanten op. Met de Magic Bullet kan je namelijk heerlijke smoothies maken, maar je kunt deze blender ook als keukenmachine gebruiken. Daardoor ben je in staat om bijvoorbeeld geraspte kaas te maken, om een lekkere saus te maken of een tapenade te maken. Al met al kan je echt alle kanten op.

Geweldige werking

Iets waar de Magic Bullet absoluut in uitblinkt, is de werking. Het merk NutriBullet heeft namelijk voor een unieke werking gezorgd, waardoor bijvoorbeeld een smoothie van alle mogelijke aroma’s voorzien wordt. Iets wat onder meer aan onderstaande facetten te danken is:

 • De cyclonische vorm van de messen
 • De Cross Blade messen

Juist door deze messen blijven alle voedingsstoffen behouden. Dit merk je aan de smaak van de smoothie, maar ook aan de smaak van bijvoorbeeld de saus die je bereid hebt.

Prima prijs-kwaliteitsverhouding

Voor de Magic Bullet hoef je niet al te diep in de buidel te tasten. Je betaalt nog geen 5 tientjes, terwijl je voor veel vergelijkbare blenders veel meer geld zou moeten betalen. Ondanks het voordelige prijskaartje is de kwaliteit van deze blender dik in orde. Als je op een normale gebruik van deze blender maakt, geniet je echt jarenlang van deze hoogwaardige blender

Makkelijk schoon te maken

Een van de belangrijkste voordelen is volgens ons het gemak van deze blender. Dit merk je terug aan de bediening, maar ook aan het schoonmaken van de blender. Hoe je deze blender precies schoon kunt maken, bespreken we graag verderop in deze Magic blender review.

Veel accessoires meegeleverd

Als je besluit om de Magic Bullet van NutriBullet aan te schaffen, krijg je hier veel accessoires bij geleverd. Om welke accessoires het gaat, lees je verderop in deze Bullet blender review. Wij kunnen op dit moment in ieder geval concluderen dat het geweldig is dat je zóveel accessoires meegeleverd krijgt.

Wat je er allemaal bij krijgt

Bij aanschaf van de Magic Bullet krijg je 11 verschillende accessoires meegeleverd. Het gaat hierbij onder meer om een beker van 500 ml, om een beker van 250 ml, om een hoogwaardig messenblad, om een 450 ml partybeker, om 2 vershouddeksels en om een to-go deksel. Dankzij de laatstgenoemde deksel kan je de drinkbeker moeiteloos overal mee naar toe nemen.

Tevens krijg je een anti-lekdeksel meegeleverd. Hiermee kan je bereide sauzen of losse ingrediënten vers houden. Met de meegeleverde strooideksel ben je in staat om vers gemalen kaas of cacao over een gerecht heen te strooien.

Waarvoor je een Magic Bullet gebruikt

Een Magic Bullet kan je voor heel veel doeleinden gebruiken:

 • Voor het bereiden van een heerlijke smoothie
 • Voor het bereiden van lekkere sauzen of een tapenade
 • Voor het maken van geraspte kaas
 • Voor het hakken van uien, knoflook en groenten
 • Voor het maken van babyvoeding of romige soepen
 • Voor het hakken, mengen en snijden van ingrediënten
 • Voor het malen van koffiebonen

Zoals je kunt zien, is dit véél meer dan alleen een blender. Het is volgens ons een hoogwaardig keukenapparaat waarmee je echt tal van taken uit kunt voeren. Bovenstaand lijstje geeft dit maar al te duidelijk weer wat ons betreft.

reviews magic bullet

Het schoon maken

Het schoon maken van de Magic Bullet is een fluitje van een cent. Zoals we eerder in deze Magic Bullet review al aangaven, is dat een van de grootste voordelen wat ons betreft.

Dit komt onder meer doordat je de meeste onderdelen in de vaatwasser kunt doen. Alleen de basisunit en het messenblad kan je niet in de vaatwasser doen. Overigens is het sowieso aan te raden om ééns in de 6 maanden het messenblad te vervangen.

Conclusie van deze Magic Bullet review

Over de Magic Bullet zijn wij bijzonder onder de indruk. In onze ogen is dit een van de meest veelzijdige blenders van dit moment. Je krijgt bovendien heel veel accessoires meegeleverd en je betaalt niet de hoofdprijs voor deze blender.

Kunnen wij de aanschaf van de Magic Bullet aanraden? Ja, dat kunnen wij absoluut. In elke keuken is dit een blender/keukenmachine waar je heel veel aan gaat hebben. Wij zijn in ieder geval erg blij met de Magic Bullet die in onze keuken staat!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>