Lancôme La Nuit Trésor review met veel ervaringen

Ben je op zoek naar een heerlijk damesparfum? Gaat je voorkeur hierbij uit naar een parfum met een bloemige geur? Dan is de kans groot dat je al snel uitkomt bij het aanbod van Lancôme. Dit Franse parfumeriehuis richt zich bij haar parfums namelijk hoofdzakelijk op bloemige- en natuurlijke extracten. Extracten waarmee dus een heerlijke, bloemige geur verkregen kan worden.

Lancome La Nuit Tresor review

Ontdek het in deze Lancome La Nuit Tresor review

Dat is ook precies wat Lancôme heeft gedaan bij het La Nuit Trésor parfum. In deze Lancôme La Nuit Trésor review vertellen wij je graag alles over dit parfum. Zo bespreken we de samenstelling van dit parfum, de flacon van dit parfum en kijken we naar de beoordelingen van andere vrouwen!

Lancôme La Nuit Trésor review

Als je een ware liefhebber van bloemige geuren bent, zit je bij Lancôme dus sowieso goed. Dit Franse parfumeriehuis is al sinds 1935 bezig met het ontwikkelen en aanbieden van heerlijke parfums. Dit gaat het merk bijzonder goed af, aangezien ze nog steeds tot de top van de markt behoren. Dat geldt ook specifiek voor het La Nuit Trésor parfum. Waarom? Dat ga je hieronder lezen!

Lancôme Trésor La Nuit (dames)

Volgens Lancôme doet de geur van dit parfum denken aan een warme en zwoele nacht. Een nacht die in optima forma beleefd wordt door twee geliefden, waarbij alles perfect lijkt. Zodra je dit parfum opspuit, geniet je ook direct van een perfecte gewaarwording.

Bonte verzameling unieke extracten

Zoals eerder in deze Lancôme La Nuit Trésor review al gesteld, heeft dit parfum een bloemige geur. Deze geur komt tot stand door extracten van peer, mandarijn, bergamot, vanille orchidee, aardbei, zwarte roos, passievrucht, wierrook, vanille, patchouli, papyrus, koffie en lychee. Ja, het is echt een bonte verzameling van unieke extracten. Unieke extracten die op hun beurt voor een unieke, bloemige geur zorgen.

Uitstekende dekking

Echt geen enkel ander parfum weet in de buurt te komen van deze geur. De geur is niet alleen uniek te noemen, maar blijft ook nog eens lang hangen. Zodra jij in de ochtend dit parfum opspuit, kun je zelfs in de late avonduurtjes nog complimenten ontvangen. De kans dat je complimenten over dit parfum gaat ontvangen, is sowieso behoorlijk groot.

Prettig aanwezig

Ook is het prettig om te weten dat de geur niet hinderlijk aanwezig is. Nee, je ruikt de geur eigenlijk non stop, maar dan wel op een aangename manier. Het is niet zo dat je neus volledig vast komt te zitten door de intense geur van dit parfum. Wat ons betreft heeft Lancôme voor de perfecte intensiteit gezorgd.

Diamanten flacon

De flacon van dit parfum is ook vrij uniek te noemen. Het is eigenlijk een soort van combinatie tussen een roos en een diamant. Je hebt bovendien de keus uit vier verschillende flacons: 30 ml, 50 ml, 75 ml en 100 ml.

Lancome La Nuit Tresor review kopen

Ervaringen van anderen

Zijn andere vrouwen ook tevreden over dit parfum van dit bijzondere merk? Ja, dat is absoluut het geval. Eigenlijk alle vrouwen die dit parfum gekocht hebben, zijn daar uiterst blij mee. Iets wat ook blijkt uit bijvoorbeeld onderstaande beoordelingen van tevreden kopers:

La Nuit blijft lang hangen. Een heerlijke zwaardere geur. Ik krijg vaak de vraag welke geur ik op heb. Heel erg blij mee! Het is het geld waard.

Aparte heerlijke geur..blijft lekker lang hangen maar niet overweldigend. Mooie design voor het flesje.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>