Jean Paul Gaultier Le Beau review met ervaringen

In het aanbod van parfums spelen enkele merken een hoofdrol. Dit geldt onder meer voor het merk Jean Paul Gaultier; dit merk weet onwijs veel heerlijke parfums voor mannen én voor vrouwen aan te bieden. Bovendien zijn er in het assortiment van Jean Paul Gaultier meerdere series te vinden, waaronder de Le Beau serie. In deze Jean Paul Gaultier Le Beau review laten we je kennis maken met deze serie.

Jean Paul Gaultier Le Beau review

Jean Paul Gaultier Le Beau review.

Hieronder kun je in deze Jean Paul Gaultier Le Beau review meer informatie vinden over twee heerlijke parfums. Parfums waarmee je heerlijk ruikend voor de dag komt. Elke dag weer!

Jean Paul Gaultier Le Beau review

Heb je al eens eerder voor een Jean Paul Gaultier parfum gekozen? Dan weet je dat dit parfum een heerlijke geur met zich mee brengt én een lange dekking heeft. Dat is ook het geval als je kiest voor een parfum uit de Le Beau serie van dit merk. Maar, voor welke variant kun je dan het beste kiezen? In deze Jean Paul Gaultier Le Beau review laten wij je graag kennis maken met twee heerlijke varianten.

Jean Paul Gaultier Le Beau 

Als je alleen al naar de flacon van dit parfum kijkt, word je direct blij. Deze flacon is namelijk vormgegeven in het gespierde silhouet van een man en kent een prachtige kleurstelling. Zodra je de dop van dit parfum trekt, voel je direct de heerlijke geuren in jouw neus terechtkomen.

Bloemig en mannelijk tegelijk

Deze geuren kunnen het beste als ‘bloemig’ getypeerd worden. Om deze bloemige geur te kunnen verkrijgen, heeft Jean Paul Gaultier voor enkele unieke extracten gekozen. Deze extracten vind je in deze unieke combinatie bij geen enkel ander parfum terug; met dit parfum ben je dan ook echt uniek. Onder meer extracten van bergamot, kokosnoot en tonkaboon vind je in dit parfum terug.

Sensueel, verleidelijk en aantrekkelijk. Dat is waar het bij dit parfum allemaal omdraait. Wist je dat dit parfum ook voor vrouwen verkrijgbaar is? Het parfum heeft dan de naam ‘Le Belle'.

Jean Paul Gaultier Le Beau reviews

Hij is er ook als Giftset!

Wil jij graag uitpakken met een leuk cadeau voor bijvoorbeeld jouw vriend, broer of vader? Dan is deze cadeauset voor heren van Jean Paul Gaultier onwijs leuk om te geven. In deze cadeauset vind je niet alleen de hierboven besproken parfum terug, maar ook nog een tasspray en showergel.

Alle onderdelen van de Le Beau Giftset hebben in ieder geval een bloemige geur. Een geur waarmee je elke dag de show weet te stelen. Bovendien straalt deze geur mannelijkheid uit én doet deze geur het perfect bij vrouwen. Bijkomend voordeel: de geuren van Jean Paul Gaultier Le Beau blijven ook langdurig zitten. 

Al met al is deze cadeauset van Jean Paul Gaultier super leuk om te geven. Ook als je nog op zoek naar een leuk cadeau voor jezelf bent, is deze cadeauset van dit merk aan te raden. Blikvanger is uiteraard de heerlijke Jean Paul Gaultier Le Beau parfum; hier ga je echt géén genoeg van krijgen!

Jean Paul Gaultier Le Beau kopen
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>