Jean Paul Gaultier Aviator review met ervaringen

Ben je voor jezelf, als man zijnde, op zoek naar een heerlijk parfum? Of wil je één van jouw mannelijke dierbaren verrassen met een super lekker parfum? In beide gevallen is het aan te raden om eens naar de geuren van Jean Paul Gaultier te kijken. Dit parfummerk weet al decennialang de meest lekkere geuren op de markt te brengen!

Jean Paul Gaultier Aviator review

Ontdek het in deze Jean Paul Gaultier Aviator review

Binnen het aanbod van Jean Paul Gaultier zijn meerdere series/lijnen te vinden. Eén van de meest interessante lijnen is hierbij zonder twijfel de ‘Aviator’ lijn. Over deze lijn vind je meer informatie in deze Jean Paul Gaultier Aviator review. Zo laten we jou in deze Jean Paul Gaultier Aviator review kennis maken met eigenlijk het lekkerste parfum voor heren uit deze lijn!

Jean Paul Gaultier Aviator review

Ben je op zoek naar een parfum waarmee je altijd en overal voor de dag kunt komen? Gaat je voorkeur hierbij ook uit naar een parfum met een lange dekking? En ook nog voor een parfum dat óók bij vrouwen in de smaak valt? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een parfum uit de serie van Jean Paul Gaultier Aviator. Hieronder willen wij je graag kennis laten maken met één van de lekkerste geuren uit deze serie.

Jean Paul Gaultier "Le Male" Aviator

Zodra je de flacon van dit parfum ziet staan, zie je direct dat we hier met een uniek parfum te maken hebben. De flacon is namelijk een mannelijke silhouet met een gestreepte trui. Deze gestreepte trui verwijst naar een militair; dit parfum is dan ook voor mannen die nergens voor weg deinzen. Voor mannen met ambitie, voor mannen met lef en voor mannen met durf.

Zodra je dit parfum opspuit, val je namelijk direct op. Dit parfum heeft een indringende en heerlijke geur, blijft lang zitten en roept een en al verleiding op. Hoe we de geur van dit parfum het beste kunnen typeren? Nou, dit parfum heeft een houtige geur. Een houtige geur die tot stand komt door een unieke combinatie van extracten.

Jean Paul Gaultier Aviator kopen

Extracten van bloemblaadjes?!

Zo heeft Jean Paul Gaultier gekozen voor extracten van tonkabonen, voor extracten van bergamot, voor extracten van viooltjes en voor extracten van geraniumblad. De laatste twee genoemde extracten ogen wellicht niet al te stoer, maar schijn bedriegt. Juist deze twee extracten zorgen voor de indringende, verleidelijke en houtige geur van dit heerlijke mannenparfum.

Een echt mannelijke geur

Verder is de flacon van dit parfum dus ook super te noemen. Volgens de maker - Jean Paul Gaultier - draagt dit parfum bij aan jouw mannelijkheid; bovendien geeft men aan dat jij jouw dag direct goed start als je de flacon in jouw handen houdt. Bijkomend voordeel: de flacon is met een inhoud van 125 ml lekker groot te noemen. Doordat de flacon zo groot is, geniet je langdurig van dit heerlijke parfum.

Dit geldt overigens niet alleen voor jou, maar ook voor de mensen om je heen. In onze ogen is dit dan ook een perfect parfum voor mannen die op pad gaan, voor een avondje uit of voor naar jouw werk toe. Je straalt in ieder geval het nodige uit met dit stoere, verleidelijke en unieke parfum!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>