Hermes parfum review – Een top 3 met veel ervaringen!

Ben je op zoek naar een uniek, heerlijk en onderscheidend parfum? Dan is het zeker interessant om eens naar het aanbod van Hermes te kijken. Dit bekende merk is namelijk al jarenlang in staat om overheerlijke parfums te leveren. Parfums waarmee je echt voor de dag kunt komen.

hermes parfum review

Hieronder de top 3 in deze Hermes parfum review

Maar, voor welk Hermes parfum kun je nou het beste kiezen? Dat lees je in deze Hermes parfum review. In deze review bespreken we wat volgens ons de 3 beste Hermes parfums zijn. Zo vind je in dit artikel ook een korte Hermes Eau des Merveilles bleue review!

Top 3 van deze Hermes parfum review

In deze Hermes parfum review kun je dus kennis maken met de drie beste Hermes parfums. Hieronder vind je over deze drie parfums een korte review, waarna je direct de gewenste variant aan kunt schaffen. Wij weten als geen ander dat je altijd en overal de show kunt stelen met een heerlijk Hermes parfum.

1. Hermès Terre d'Hermès (heren)

Het meest lekkere herenparfum van Hermes is wat ons betreft de Terre d'Hermès. Dit parfum heeft een houtige geur die tot stand komt door een unieke combinatie van extracten. Zo heeft Hermes voor dit parfum gebruik gemaakt van extracten van sinaasappel, grapefruit, peper, patchoeli, vetiver en benzoine.

Populair sinds 2006

Al sinds 2006 is dit in ieder geval één van de populairste parfums van Hermes. Dat is ook niet zo gek, aangezien de geur echt verslavend te noemen is. Als je dit parfum één keer opgespoten hebt, wil je waarschijnlijk de komende periode niks anders meer. Bijkomend voordeel; je kunt uit verschillende flacons kiezen. Wij raden de flacon met een inhoud van 50 ml aan, maar je kunt ook kiezen voor een inhoud van 30 ml, 100 ml, 200 ml of 500 ml.

hermes parfum kopen

2. Hermes Twilly d'Hermès (dames)

Ben je voor jezelf als vrouw zijnde op zoek naar een heerlijk parfum? Of wil jij als man zijnde mogelijk jouw vrouw of vriendin eens goed verrassen? Voor elke vrouw is dit overheerlijke Twilly d'Hermès damesparfum van harte aan te raden. Dit parfum heeft een prachtige flacon en bovenal een overheerlijke geur.

Bloemige geur met unieke extracten

Deze geur kunnen we het beste typeren als bloemig. Om deze bloemige geur te verkrijgen, heeft Hermes gekozen voor een combinatie van unieke extracten. Deze extracten tezamen zijn nog nooit door een ander merk gebruikt, waardoor Hermes eigenlijk het volrecht op deze heerlijke geur heeft. Zodra je dit parfum één keer opgespoten hebt, ben je hoogstwaarschijnlijk direct onder de indruk.

Lange dekking

Wij verwachten dat je ook onder de indruk van de dekking bent. Indien je dit parfum in de vroege ochtend opspuit, geniet je ook in de avond nog van een aangename geur. Bovendien heb je de keus uit drie soorten flacons: 30 ml, 50 ml of 85 ml. Wij raden de flacon van 50 ml aan, maar ook de flacon van 85 ml is aan te raden. Des te meer je van dit heerlijke parfum tot je beschikking hebt, des te langer je hier van kunt genieten!

hermes parfum vrouwen review

3. Hermés Eau Des Merveilles Bleue (dames)

Deze Hermes parfum review sluiten we af met dit overheerlijke parfum voor dames. Het Hermés Eau Des Merveilles Bleue is in de afgelopen jaren eigenlijk uitgegroeid tot één van de populairste damesparfums. Dit titel is te danken aan onder meer de geweldige geur, aan de sublieme dekking en aan de unieke flacon. 

Grote flacon

Bovendien is het een absoluut voordeel dat dit parfum in een flacon van 100 ml geleverd wordt. Doordat de flacon vrij groot is, kun je tijdenlang genieten van dit heerlijke parfum. Zodra je gewend aan de geur van dit frisse parfum bent, wil je niks anders meer!

beste hermes parfum

Wat de Hermes parfum zo bijzonder maakt

Sta jij op het punt om een Hermes parfum te kopen? Logisch! Dit populaire merk weet namelijk extracten op een unieke manier met elkaar te combineren, waardoor je echt van overheerlijke geuren en parfums weet te genieten. Dit blijkt ook uit de beoordelingen van andere mensen over de Hermes parfums. Zo valt onder meer deze beoordeling op:

"Heerlijke geur, die niet verveelt en lang blijft hangen."

Waarom deze beoordeling opvalt? Omdat deze beoordeling precies aangeeft wáárom de aanschaf van een parfum van dit grootse merk zo aan te raden is. Een heerlijke geur en een prima dekking; dat is waar de beste Hermes parfums voor staan!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>