Gucci Bloom review. Een serie top 3 met veel ervaringen!

Het merk Gucci staat onder meer bekend vanwege de stijlvolle kleding. Deze kleding bevat vaak groot het merklogo of de merknaam, waardoor de kleding behoorlijk goed opvalt.

Gucci Bloom review

Ontdek het in deze Gucci Bloom review.

Wil jij graag met een lekkere lichaamsgeur opvallen? Dan is het aan te raden om eens naar de parfums van Gucci te kijken. Dit merk levert namelijk niet alleen kleding, maar ook allerlei soorten parfums. Onder meer in de Bloom serie vind je meerdere heerlijke parfums terug; in deze Gucci Bloom review lees je daar meer over. Zo bespreken we in deze review meerdere parfums die onder deze serie vallen!

Top 3 van deze Gucci Bloom review

Binnen het aanbod van Gucci zijn meerdere series te vinden. Door deze series is Gucci in staat om het aanbod van parfums overzichtelijk aan te bieden. Pas in 2017 werd de Gucci Bloom serie gelanceerd, maar de serie is nu al populair. Zoals je wellicht al verwacht had, kenmerken de parfums zich met een frisse, bloemige en fruitige geur. De benaming ‘Bloom’ komt uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen.

1. Gucci Bloom (dames)

Gaat jouw voorkeur uit naar een bloemig damesparfum? En wil je daarbij ook genieten van een langdurige, aangename geur? Dan kun je het beste voor de Gucci Bloom damesparfum kiezen. Dit parfum is in de afgelopen jaren in ieder geval populair gebleken!

Bloemige geur uit Italiaanse tuin

De geur van dit parfum kan het beste als bloemig getypeerd worden. Met dit parfum geniet je eigenlijk van de geuren die je in een Italiaanse tuin kunt treffen. Zo heeft Gucci extracten van onder meer Iris Germanica, kamperfoelie, Arabische Jasmijn, sinaasappel, groene noten en Tuberoos gebruikt. Een gedurfde combinatie, maar wel een combinatie die bijzonder goed uitpakt. 

Modern en modebewust?

Voor de moderne, modebewuste en verzorgde vrouw is dit parfum absoluut een aanrader. Je geniet de hele dag door van de heerlijke, bloemige geur. Een geur die eigenlijk in elk seizoen van het jaar perfect tot zijn recht komt! Ga je voor de inhoud van 30 ml, van 50 ml of van 100 ml? Aan jou de keus.

Gucci Bloom parfum review

2. Gucci Bloom Nettare di Fiori (dames)

Vind je de hierboven besproken geur nagenoeg perfect? Vind je alleen dat de geur nét iets anders zou mogen? Dan is de Bloom Nettare di Fiori variant mogelijk iets voor jou. Dit parfum werd in 2018 gelanceerd en is een variant op de hierboven genoemde geur.

Gewaagde mix van extracten

Bij dit parfum heeft Gucci ook weer voor meerdere extracten gekozen: roos, gember, tuberoos, kamperfoelie, jasmijn, patchoeli, muskus en schijnhulst. Ook dit is weer een combinatie die vrij weinig andere merken aandurven. Gucci doet het echter wel en doet dat met verve.

Zoals we eerder in deze Gucci Bloom Nettare di Fiori review al aangaven, is dit een variant op de ‘Gucci Bloom’ variant voor dames. In welke situatie kun je nou beter voor dít parfum kiezen? Ja, daar is eigenlijk geen eenzijdig antwoord op te geven. Het hangt volledig van jouw eigen smaakvoorkeuren af.

Ook bij heren in de smaak

Naar onze mening brengt de Nettare di Fiori variant ook weer een unieke geur met zich mee. Probeer daarom beide geuren eens uit en bepaal welke jij het lekkerste vindt. Na verloop van tijd kun je mogelijk variëren; beide parfums vallen in ieder geval bij veel vrouwen (en bij veel heren) in de smaak.

Gucci Bloom Nettare di Fiori

3. Gucci Bloom Ambrosia di Fiori (dames)

In de Gucci Bloom serie zijn meerdere heerlijke parfums te geven. Het laatste voorbeeld dat we je hiervan willen geven, is dit Ambrosia di Fiori parfum. In deze korte Gucci Bloom Ambrosia di Fiori review geven we je graag iets meer informatie over dit parfum.

Iris en roos toegevoegd

Dit parfum is een variant op de ‘normale’ Gucci Bloom geur, maar Gucci heeft wel voor unieke extracten gekozen. Zo heeft Gucci extracten van Florentijnse Iris en Damascus roos aan dit parfum toegevoegd. Juist door de toevoeging van deze extracten heeft dit parfum een unieke geur. Een geur die echt anders is dan de geuren van de hierboven genoemde parfums. 

Flitsende flacon

Overigens heb je bij dit parfum ook weer de keus uit drie flacons; 30 ml, 50 ml of 100 ml. Ongeacht voor welke flacon je kiest, geniet je van een heerlijk parfum. Bovendien ziet de rode flacon er ook nog flitsend uit. Net zo flitsend als dat jij voor de dag komt met dit heerlijke parfum!

Gucci Bloom Ambrosia di Fiori review

Wat de Gucci Bloom serie zo bijzonder maakt

In 2017 besloot Gucci een nieuwe serie op de markt te brengen; de Gucci Bloom serie. Een serie die met name populair geworden is door de bloemige geuren. Als je op zoek naar een parfum bent dat naar bloemetjes ruikt, kun je niet om deze serie van dit bijzondere merk heen. 

Binnen de serie vind je in ieder geval meerdere heerlijke geuren terug. Naar welk van bovengenoemde varianten gaat jouw voorkeur uit?

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>