Cartier La Panthere review met veel ervaringen!

Dat het merk Cartier populair is, blijkt uit meerdere facetten. Het is bijvoorbeeld niet voor niets dat rappers speciale liedjes over dit merk maken. Ook zien wij dat de verkoopcijfers van Cartier door het dak zijn geschoten. Dit is niet alleen te danken aan de juwelen van dit merk, maar ook aan de heerlijke parfums.

Als je nog op zoek naar een heerlijk parfum bent, kun je mogelijk in het aanbod van Cartier het gewenste parfum vinden. Mogelijk is dat wel het Cartier La Panthere parfum. In deze Cartier La Panthere review laten wij je graag kennismaken met dit overheerlijke én unieke parfum.

Cartier La Panthere review

Is het voor jou de hoogste tijd om een nieuw damesparfum aan te schaffen? Dan weet je gewoonweg dat je een flinke zoektocht in gang moet gaan zetten. Het aanbod is namelijk bijzonder divers, terwijl je jouw geld ook niet aan iets minder parfum uit wilt geven. Voor sommige parfums moet je echter relatief diep in de buidel tasten, waardoor het maken van een goede vergelijking sowieso een goed idee is.

Heb je daarbij mogelijke interesse in de Cartier La Panthere variant gekregen? Neem onderstaande Cartier La Panthere review op je gemakje door en laat je verrassen!

Cartier La Panthere (dames)

Het Franse juwelenmerk Cartier richt zich niet meer alleen op sieraden, maar ook op parfums. Zo werd dit Cartier La Panthere parfum in 2014 door het Franse merk op de markt gebracht. Men gaf daarbij aan dat de geur én de flacon zijn gebaseerd op het logo van het merk.

Heerlijke zoete geur

Hoe dat zich precies weerhoudt tot de geur? Nou, de geur van dit parfum kan het beste als zoet getypeerd worden. Daarmee is het sowieso al een uniek parfum te noemen, aangezien de meeste damesparfums meer fris of bloemig zijn.

Gedurfde mix van extracten

Bij dit parfum heeft Cartier in ieder geval gekozen voor een bonte mix van extracten. Onder meer de volgende extracten zijn in dit parfum verwerkt: rabarber, aardbei, anijs, bergamot, leder, muskus, oranjebloesem, peer en roos. Zoals je je wellicht voor kunt stellen, is de geur van dit parfum echt ongeëvenaard.

Stijlvol en rebels

Volgens Cartier is dit parfum dan ook geschikt voor de stijlvolle en rebelse vrouw. De vrouw die graag een statement wil maken en graag verzorgd voor de dag wilt komen. Nou, als je dit parfum in de vroege ochtend opspuit, geniet je hier echt de gehele dag van. De geur is op een aangename manier aanwezig; niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen!

Fraaie flacon

Iets wat wij ook bijzonder fraai vinden, is de flacon van dit parfum. Deze flacon is eigenlijk een ware aanvulling voor in jouw badkamer. Voordat je van de geur en de fraaie uitstraling kunt genieten, moet je een keuze maken tussen drie inhouden. Ga je voor de inhoud van 30 ml, van 50 ml of van 75 ml?

cartier la panthere review parfum

Ervaringen van anderen

Ongeacht voor welke inhoud je kiest, geniet je van een heerlijke geur van dit bijzondere merk. Daarbij willen wij je ook nog graag wijzen op de volgende (positieve) beoordelingen van tevreden vrouwen:

"Cartier la Panthere is een ideale geur dat past bij elke gelegenheid. Ik ben helemaal verslaafd aan mijn Cartier la Panthere. Ik raad elke vrouw die gek is op parfum aan deze parfum uit te proberen. Ik krijg regelmatig complimentjes en vragen over deze parfum. Hij blijft zelf 24+ uur lang ruiken. Echt een aanrader!"

"Mooie flacon.... ruikt heel lekker en je blijft het uren nadien nog ruiken. Ben er heel tevreden mee een echte aanrader." 

"Ontzettend fijn luchtje. Blijf heel de dag hangen. Heel vrouwelijk! Absoluut een aanrader."

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>